לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-11-2007, 17:20
צלמית המשתמש של nivlevy89
  nivlevy89 nivlevy89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dragoon שמתחילה ב "המשחק של בית"ר"

רציתי לפתוח אשכול על המשחק ויש לי הרבה מה להגיד..

בתור אוהד בית"ר... אני מביא צער על התנהגות האוהדים אבל יש פה כמה דברים שצריך לקחת בחשבון: הדבר הראשון הוא למה למען השם צריך לערב פוליטיקה במשחק כדורגל כזה.. זה כאילו שהם הזמינו את זה שיהיה שריקות ממש כך.. כל המדינה יודעת שהקהל של בית"ר הוא ימני קיצוני וזה כאילו בא בהזמנה...אוקיי האוהדים שרקו זאת מדינה דמוקרטית זכותם להביא מה שהם רוצים .. עוד דבר שמכעיס אותי היא העובדה שהיום הזכרון של רבין הוא פסטיבל לכל מיני דעות של אנשים מושחתים ומגעילים שהקריאו נאומים בכיכר.. תחשבו על זה למה לא עושים יום זיכרון לבן אדם שבאמת תרם.. דויד בן גוריון אהה??? רבין היה אדם בדיוק כמוני וכמו הרבה רבים פה.. וזה שהוא נרצח זה באמת כתם שחור בחברה הישראלית אבל היום לזכרו וכל מיני הזכרות גרנדיוזיות כאלו באמת מכערים ומדגישים את הרצח ולדעתי יוצרים פערים גדולים בין הצד הימני והשמאלני .. זה הדעה שלי...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-11-2007, 19:02
צלמית המשתמש של ofir_arzi
  ofir_arzi ofir_arzi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי תקרא-תצליח שמתחילה ב "לא לא. רבין החכם מאוד"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי תקרא-תצליח
אם רבין היה חכם הוא לא היה חותם על הסכמי אוסלו- אבל אתה טוען שהוא גאון. הייתה לו גם ראייה לעתיד? חבל שהוא לא השתמש בה. הוא חתם הסכמים עם הארגון לשחרור פלסטין. רק מהשם שלהם אפשר להבין שהם לא רוצים אותך פה.

כן, הייתה לו ראייה לעתיד, ובעזרת הראייה לעתיד הוא ידע את מה שאתה לא יודע, מלחמה יכולה לפתור בעיות לטווח הקצר אבל לא לטווח הארוך.
מהשם של אש"ף אפשר להבין שהם רוצים לשחרר את פלסטין, אי אפשר להבין מהשם שלהם איך הם מגדירים את פלסטין ובאיזה שטחים הם יסתפקו בתנאים ששוררים בזמן שבו הם ישחררו את פלסטין.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי תקרא תצליח
אמרתי שזה לא משנה (או לפחות לא צריך לשנות) כמובן שאתה לא חושב ככה כי אתה סתם יצור- אבל זה לא משנה אם מישהו רצח אידיוט או שהוא רצח מישהו שהוא לא אידיוט. אתה מסכים?זה משנה?!

כן, זה משנה, במדינה שהיא לא דמוקרטית יש הבדל בין רצח של אידיוט ובין רצח של לא-אידיוט.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:48

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר