לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-11-2007, 18:41
  Defiant Defiant אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.01.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי woldner שמתחילה ב "אני מתכוון לטירונות... איזה..."

בטירונות כל שבוע יש לך תוכן אחר ולכן זה מאוד תלוי אבל קמים ועושים מסדרי בוקר הולכים לאכול ומתחילים בלו"ז, לפעמים זה כולל למידה בכיתות, לפעמים לשפצ"ר ציוד אישי אם יש שבוע שטח אז כמובן אתה בשטח ומתרגל דברים, לקראת הערב שיורד העומס חום אז עושים מד"סים.

אישית אני בגדוד 13 ומאוד נהניתי, הסגל מצוין, כל הפלוגה שואפת למצוינות בכל דבר שעושים בבא"ח, אם זה ממוצע גבוה בבר אור (הכי גבוה בבא"ח) או בבוחן מסלול, או שזה ציונים גבוהים במבחנים, הספק מהיר של החומר/תכנים, קבלת צ'ופרים מהרס"ר על פלוגה נקייה ומסודרת (תמיד כייף לחזור לחדר/שירותים נקיים אחרי יום מעייף), אפילו שעושים מטבחים תמיד עושים הכי טוב שאפשר על מנת שהמטבח יהיה נקי וסוגרים כמה שיותר מהר את המטבח והולכים לישון. בגדול השאיפה למצוינות בפלוגה שלנו הביאה אותנו להישגים גבוהים ולשבחים.

כמובן שיש פה חבר'ה שיוכלו לספר לך גם על 12 ו51 על מנת שתוכל להחליט כראוי לאן אתה רוצה להגיע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-11-2007, 21:56
  ^GammaRay^ ^GammaRay^ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי woldner שמתחילה ב "אני מתכוון לטירונות... איזה..."

אממ.. אצלנו בפלוגה.. מן הסתם נהלים דומים+- חוץ מהשאיפה למצויינות שאני בטוח שקיימת אצל חלק מסויים מהאנשים(אם הצבא לא הצליח להוציא את זה מהם עד עכשיו חח) השאיפה היא לעשות הכל בצורה כמה שיותר מהירה מבלי להוריד מאיכות העבודה.
כמובן שאין לי מושג לגביי 13.. אבל יצא לנו לשמור,להשתתף בכל מיני אירועים ממלכתיים של החטיבה.

קיצר 12 מקום לא רע בכלל, הסגל אחלה(לפחות במחלקה שלי), צחוקים לא חסר, טירטורים לא היה חסר... קיצר הזמן טס ואני אפילו מתגעגע לזה בלאט!(עוד 10 ימי ג' לעבור.. ).

סה"כ תגיע לטרום תעשה קצת עבודות שחורות(קצת הרבה..) תגיע לגדוד,יחידה שלך ושם תעבדו נטו על משמעת, מקצועויות, ערכים, כל מיני דברים הזויים שלא תשכחו אף פעם ותרצו לעשות לחיילים שלך במידה ותפקד, כל מיני דברים הזויים שלא תרצה לעשות להם בחיים, אה כן אמרתי נטו? אז אממ גם עבודות שחורות תעשו(ולא קצת) אבל לרוב כאלה שנדרשות על מנת לקיים אימונים,שיעורים או תנאים תקינים בשבילכם בפלוגה ואז השביזות פחות תוקפת..

נערך לאחרונה ע"י ^GammaRay^ בתאריך 06-11-2007 בשעה 21:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:18

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר