לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-11-2007, 17:27
  -Guy- -Guy- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "מנהל רשת מחשב (מפעיל מחשב) - יש פה כאלה?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pan1c
אם כן,
תוכלו לספר לי כמה דברים:
א. האם התפקיד כיפי? מעניין? תורם לכם ברמה האישית?
ב. אתם ספציפית משרתים בבסיס פתוח או סגור? אם פתוח אז איפה (עד כמה קרוב לבית) ומה הן שעות ה"עבודה" שלכם?
ג. לאן אפשר להתקדם מהתפקיד הזה?
ד. בתכלאס, התפקיד בלאי? ז"א האם אתם באמת עושים משהו או שה"היי לייט" של היום אצלכם זה לפתוח לפקידה כלשהי אימייל חדש... :S
ה. האם זה תורם בצורה כלשהי לאזרחי? קראתי באתר שבוז שזה תפקיד ש"חוטפים" ממנו לאזרחי - נשמע לי בולשיט האמת, אבל רציתי לוודא.

תודה מראש!!!

א) התפקיד הוא בסדר.. סך הכל תפקיד מעניין אבל כשאתה בגדוד אתה לא עושה רק את העבודה הזאת אתה עושה הרבה הרבה הרבה דברים שלא קשורים לתפקיד שלך, כמו להיות טכנאי קשר ואפילו לפעמים טמ"מניק..
ב)אני בבסיס סגור, יציאות של שבת כן שבת לא, בגדוד חרוב.
ג)אפשר להיות קשר"ג, וסך הכל ההתקדמות היא בניסיון ולא מבחינת תעודות.
ד)התפקיד תלוי באיפה אתה נמצא.. בוא נאמר שבגדוד שלי אני צריך לבקש אישור מהחטיבה בשביל לפתוח משתמש.. אתה מוגבל..
ה)תלוי בניסיון שלך.. בעיקרון יש לזה עבודה מקבילה באזרחות..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2007, 17:39
  Pan1c Pan1c אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי -Guy- שמתחילה ב "[QUOTE=Pan1c]אם כן, תוכלו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי -Guy-
א) התפקיד הוא בסדר.. סך הכל תפקיד מעניין אבל כשאתה בגדוד אתה לא עושה רק את העבודה הזאת אתה עושה הרבה הרבה הרבה דברים שלא קשורים לתפקיד שלך, כמו להיות טכנאי קשר ואפילו לפעמים טמ"מניק..
ב)אני בבסיס סגור, יציאות של שבת כן שבת לא, בגדוד חרוב.
ג)אפשר להיות קשר"ג, וסך הכל ההתקדמות היא בניסיון ולא מבחינת תעודות.
ד)התפקיד תלוי באיפה אתה נמצא.. בוא נאמר שבגדוד שלי אני צריך לבקש אישור מהחטיבה בשביל לפתוח משתמש.. אתה מוגבל..
ה)תלוי בניסיון שלך.. בעיקרון יש לזה עבודה מקבילה באזרחות..

תודה רבה.
אני הולך להיות בבסיס פתוח [די בודאות, אני חושב], במה שונה העבודה בבסיס פתוח לסגור?

בסה"כ הבנתי שזה בין התפקידים הכי טובים שניתן לקבל בכל"צ, זה נכון?
ישן 10-11-2007, 10:12
  -Guy- -Guy- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Pan1c שמתחילה ב "אתה ביקשת להיות בבסיס סגור?..."

אני התגייסתי בכלל לחטיבת כפיר, הורידו לי פרופיל בטירונות, עשיתי טירונות 02, סופחתי לגדוד חרוב, יצאתי לקורס וחזרתי לגדוד. זה נקרא קורס מנהלי רשת מיצוי מז"י (כאלה שנפלו מיחידות קרביות ועושים את הקורס על מנת לחזור אחרי זה ליחידה).
בעיקרון לכלל צה"לי בסוף הקורס מציגים שאלון העדפות ובו הם רושמים אם הם רוצים בסיס פתוח/סגור ואיפה. לא מתחשבים ב 100% אלא לפי הצרכים.
ויש באזרחות ביקוש לזה, הרי ילד בן 14 לא יודע לנהל רשת, עם כל הכלים שיש לך בתור מנהל רשת.
לנו בקורס אמרו שבאזרחות אפשר למצוא עבודה מקבילה שהשכר אליה הוא בין 7-13 אלף. יש כאלה שיאשרו ויש כאלה שישללו. הכל תלוי לאן אתה נופל ועד כמה אתה פעיל מבחינת תפקיד. אפשר לשחק עם התפקיד הזה להרבה מקומות.

דבר איתי בפרטי בנוגע ליצירת קשר
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר