לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-11-2007, 18:44
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Trezeguet שמתחילה ב "התגובות פה בפורום נעשות יותר ויותר אנטיפטיות"

1. בוא נתחיל להשאר בפרופורציה ולא להכליל על "התגובות בפורום" כפי שפותחים פה אנשים כל שבוע.
אתה בחרת לפרסם את הצילומים שלך בפורום הזה על כל המשתמע מכך. אם התגובות פה לא מוצאות חן בעיניך, אני יכול להמליץ על פורומים אחרים. אז בבקשה, אנשים משקיעים מהזמן הפרטי שלהם בשביל להגיב לך - המינימום הדרוש מצידך הוא לקבל את הביקורת שלהם. אתה יכול להסכים או לא להסכים, אבל אל תתלונן!

2. יתכן כי אנשים מחפשים פאקים בתמונות, ויתכן שלא.
אני יכול לסתור את הטענה שלך ע"י לינקים לאשכולות שבהם אנשים לא 'מחפשים פאקים' אז בבקשה, זה שנמצאו 'פאקים' באשכול שלך, רק אומר שהעבודה שעשית - לא מושלמת. קבל באהבה את ההערות ואם תנסה להשקיע מחדש בפריים, תקבל תוצאה טובה יותר.
אתה נשמע כמו מישהו שבוכה כי לא קיבל מספיק פידבקים חיוביים. בשביל זה אתה מעלה תמונות? בשביל שאנשים יגידו לך "וואו"?
בחתימה של חבר יקר בשם רותם כתוב "רוב האנשים יעדיפו לההרס ע"י מחמאות, מאשר להבנות ע"י ביקורת". אמץ את המשפט הזה אליך.

3. ועכשיו לתאכלס - קשה להגיב ולתקן 'צילומית' עבודה שהיא גראפיקה.
אם הכפלת אובייקטים בפריים, או שינית את התאורה בצורה פוטושופית, איך תראה התגובה שלי?
אם נאלצת לתקן משהו בפוטושופ, חשוב איך תוכל לצלם אותו מראש כמו שצריך בעזרת המצלמה בלבד.
אני לא בא 'לרדת' עליך, אלא לדרבן אותך להזיע ביצירת הפריים שלך. אם תוותר לעצמך כבר עכשיו... רחוק לא תגיע, וחבל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2007, 19:03
צלמית המשתמש של Trezeguet
  Trezeguet Trezeguet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Trezeguet
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "1. בוא נתחיל להשאר בפרופורציה..."

חבוב,

אני לא מתלונן. אני מסב את תשומת לבכם לנושא שנראה לי חשוב.

אני מקבל תגובות בברכה, בין אם הם מחמיאות ובין אם לא. זה נחמד אם אהבת את התמונה אבל גם אם לא, זה בסדר.

זה מתחיל להפריע לי כשזה נראה שאנשים נכנסים לאשכולות אך ורק על מנת למצוא פאקים.

בעניין העריכה, שמע, כל תמונה פה בפורום כל עוד שהיא לא מועלית ישר מהמצלמה ללא כל עריכה (מלבד הקטנה או מסגרת מקסימום) היא נחשבת גראפיקה על פי ההגדרה שלך. מה הגבול? מי אנחנו שנקבע... אתה יכול להיות בעל דיעה, אבל יש דרך לבטא את עצמך בכבוד, ויש דרך לבטא את עצמך בזלזול כלפי האחר.

אני יכול להגיד באותה מידה שכל אחד שעושה עריכת לבלס או כלי BURN, עשה עריכה מוגזמת. הוא יכל להשתמש בתאורה שונה, יכל לחשוף שונה, יכל להשתמש בפילטר מקטב... אין לזה סוף.
אתה אישית כמו שאני מבין 'יותר מעוניין בדרך מאשר בתוצאה', סבבה. אני חושב שרוב חברי הפורום שגולשים פה בעקביות מסויימת הבינו את זה. אני הצגתי את העבודה שלי בפורום, אם אהבת אתה מוזמן להגיב, גם אם לא, אתה תמיד מוזמן להביע את דעתך. בכיף. אבל יש דרך. להגיד שרימיתי בגלל שחסתי על חייהם של כמה נמלים () זה לא ממש במקום. להפוך את הצילום שלי לעריכה גראפית בגלל זה, גם לא.

תחשוב על זה.

ישן 08-11-2007, 19:43
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Trezeguet שמתחילה ב "חבוב, אני לא מתלונן. אני מסב..."

תראה, אני לא צריך 'לחשוב' הרבה.
למזלי, שאר המנהלים אוחזים בדיעה דומה לשלי, שהוספת אלמנטים לתמונה היא עריכה גראפית, מה שמאפשר לי בלי יותר מדי נקיפות מצפון להעביר אשכולות כאלה לפורום השכן שלנו המטפל בנושא.

אני יודע שזה מציק, אבל תאמין לי שזה שווה את זה. שאל את אביחי, איך הרמה שלו בצילום השתפרה בגלל שהוא התחיל לשים לב לרקעים שלו בסטודיו במקום לייצר אותם בפוטושופ.
את הקונספט של התמונה שלך הבנתי - עכשיו צור אותו שוב בצורה טובה יותר (ואל תחוס על חייהם של נמלים. יש יותר נמלים בעולם מאשר כל חיה אחרת. גם אם ימותו 6 מליון, אף אחד לא יעשה להם טקס זיכרון שנתי ).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר