10-11-2007, 18:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 60 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "נו. אז זהו שורש הענין: קהל אוהדי הכדורגל במגרשים [בעיני]הוא בבחינת ''לא אחראי למעשיו'"
ממש, אבל ממש לא מסכים איתך.
אם אוהדי כדורגל בעיניך הם כמו כלבים, מקומם בכלביה העירונית.
אחרת, הם יאלצו ללמוד להתנהג בחברה.
אם רצון הקבוצות להשתתף במפעלים בינלאומים, הן יאלצו ללמוד להתנהג על פי סטנדרטים שאולי לא היו מקובלים בארצנו קודם. מהלעשות שאנחנו חברה די דפוקה שיש לחנכה לערכים חדשים.
דקת הדמיה אינה אמירה פוליטית, אני אחזור על זה שוב ושוב ושוב ושוב, ואתה משום מה ממשיך להתמם וליחס לה חשיבות פוליטית.
כמו תקליט שרוט אמשיך לדקלם שדקת דומיה לראש ממשלה שנרצח לא צריכה להתקבל בקריאות: תודה ליגאל עמיר.
מצדי לסגור את הקבוצה ולהוריד אותה עשר ליגות, אם אוהדיה לא יודעים להתנהג, אז שלא ידעו להתנהג בבית, או במגרשים נידחים בליגות איזוטריות.
לגבי הדעה, והתרומה של 5 שלקים.......לא כל דבר צריך לקחת כפשוטו, דיברתי על מחירון אחיד לעברות שכאלה, אף אוהד לא ינקה מעבירות מוסר קשות.
לגבי החינוך מחדש. זהו לא חינוך מחדש, אלא חינוך משלים. התנאים משתנים, כבר לא מקבלים התנהגויות אשר התקבלו פעם. אנחנו חיים בעולם דינמי ויש להשתנות לפעמים. אם זה קשה למישהו הוא יאלץ לשלם מכיסו על כעסו. די להתרפס כנגד הבהמיות, הטמטום והברבריות.
קבוצות כדורגל המתחרות באופן ספורטיבי ומסודר חייבות לקבוע חוקים גם לגבי התנהגות אוהדיהן, תקרא לזה חינוך, תקרא לזה התקנון לאוהד ספורט, תקרא לזה איך שתרצה, רק שמי שיפר את החוקים הללו לא ישתייך לארגון הזה.
אני הולך מחר לראות את הדרבי בין הפועל למכבי תל אביב, אני מניח שאין אתה חושב שאני צריך ללכת עם קולר ורצועה, ואין צורך לקשור אותי כאשר אוכלים לידי סטייק מהביל.
לגבי חינוך מחדש שלך ספציפית....אומרים שניתן לללמד כלב בן 10 טריק חדש.....אתה בטח קצת יותר מוכשר מזה ויכול גם אתה ללמוד דברים חדשים.
לסיכומו של דבר, אתה קורא מבוגר ואחראי (או מבוגר אחראי לצורך העניין) ואני מאד מאוכזב מגישתך המתרפסת ומסתחבקת.
במקום לשמש דוגמה אתה דווקא מושך לצד של : זאת ישראל, מה אתה מצפה, תוותר, אהלן, כיפאק, סבבה ואחלה.
אני מניח שאתה לא באמת מסכים עם הדברים, אלא מוותר בגלל שנראה לך קשה לשנות סדרי עולם.
אל תוותר, צריך לחנך וביד קשה.
ישראל מדינה אבסורדית רוויה בהתנהגויות שאינן נורמטיביות אפילו לא במדינות עולם שלישי ורביעי.
חוסר הסובלנות והסבלנות, עזרה לחלש, כבוד למבוגר, כבוד לערכים....ישראל לוקה בחסר כמעט בכל תחום.
הוותרנות תביא אותנו לאבדון. צריכים אומץ ונחישות אבל דבקות במטרה.
יש לחנך אנשים להתנהגות בחברה, ומי שלא ילמד, פשוט לא ישתייך לאותה חברה.
אני אחזור על זה שוב ושוב, לא אתן לשכמותך לעודד התנהגויות שכאלה רק כי זה קשה ורק כי דעתו האישית היא שאוהדי כדורגל למשל הם חיות המשתייכות לעדר בלתי ניתן לריסון.
|