לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2007, 00:57
צלמית המשתמש של Sorrer
  משתמש זכר Sorrer Sorrer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kGen שמתחילה ב "עתודה, רישום"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי kGen
אהלן.

אני דיי מבולבל כרגע. שנה שעברה הייתי בכנס עתודה, ולצערי אני לא ממש זוכר מה הסבירו שם.
מה שכן, הם אמרו שמי שנמצא בכנס הזה מתאים לעתודה "מבחינת נתונים צה"לים" (שזה קב"א 52+, כמו שאני מבין). אז דיי בניתי על להמשיך להתמיין.

בספטמבר השנה עשיתי פסיכו, וקיבלתי 677 , שזה מספיק בשביל הטכניון (בנתיים יש לי בגרויות על 112-114, אז הסכם שלי הוא בערך 90).

עכשיו... מה אני עושה הלאה?

א) איך ומתי אני נרשם לעתודה? קשה לי להאמין שיגיע מכתב הזמנה מיוחד בזמן הקרוב...
האמת היא שזה ממש מה שאמור לקרות. אתה אמור לקבל מעטפה גדולה שתכלול את החוברת של העתודה ומכתב מצורף. ותתבקש לסמן עדיפויות (מקצוע+מוסד לימודים) אבל אם אתה חושש שפיספסת אז כדאי שתתקשר למדור עתודה "מיטב" בתל-השומר (הטלפון באתר)
ב) האם "מספיק בשביל הטכניון" זה מספיק בשביל העתודה? (אני רוצה מדעי המחשב+פיסיקה, שדורש סכם 88-90 לשנה הבאה).
בקיצור-לא, וקצת בהרחבה:
קצת קשה לי לומר לך את האמת, כי זה תחום אפור. הציונים שלך הם לא הכל, יש גם את הצרכים של הצבא. אם אתה ממש סגור על המקצוע שלך אז כאשר תסמן את העדיפויות בחר עדיפות ראשונה את המקצוע שלך ועל תסמן יותר עדיפויות. הצבא יכול לשים אותך בכל עדיפות פשוט לפי הצרכים שלו (לא זכור לי שמדמ"ח+פיסיקה היה נדרש ע"י הצבא כמו למשל חשמל).
בכללי יש לך סכם מצויין, אז הטכניון לא יעשה בעיות. אז תזהר עם הצבא, הם ירצו אותך בעתודה, אבל לא בטוח שבמקצוע שלך(ההמלצה מקודם חשובה!)

ג) מתי (באיזה חודש) מתחילים המיונים עצמם? האם הם כוללים משהו חוץ מבדיקות פסיכולוגיות?
רוב המיונים לעתודה הם דרך הדואר, אתה לא נוכח באף ועדה ואתה נבחן בלי נוכחותך. הדבר היחיד שתצטרך לעבור זה את המבחנים הפסיכולוגים של "קינן שפי". (תאריכים אני לא יודע)
מודה מראש.

מה שכן, אני הייתי בשנה של המלחמה והקינן שפי שלי נדחה, אבל בעיקרון זה באוגוסט. המכתב אמור להגיע בקרוב (אני חושב שקיבלתי בנוב'). אז תהיה רגוע. הועדות הם במרץ ויולי נראה לי אבל זה לא הכי משנה. פשוט תשלח את הטפסים בזמן כשיגיעו אליך. ותהיה מוכן לכך שכאשר הדואר יגיע יהיה לך מקסימום שבוע למלא את הטפסים ואיכשהו זה יצא דווקא על פורים ופסח וחלק מהעסקים יהיו סגורים...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י Sorrer בתאריך 14-11-2007 בשעה 01:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:12

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר