לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-11-2007, 18:05
צלמית המשתמש של ShArKiMaN
  משתמש זכר ShArKiMaN ShArKiMaN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.06
היום שוחררתי מהצבא, הסיפור שלי

רקע.
התגייסתי ב 30/7/06 לחיל שיריון, עקב מתחים ולחצים שגררו הפרעות בריאותיות פיזיות הורד לי הפרופיל ל 45 לאחר שבוע וחצי.
לאחר שסיימתי טירונות 02 שובצתי ביחידת בתי המשפט הצבאים בשומרון (המקבילה הבטחונית ליבד"צ) בתור פקיד.
לאחר 4 חודשי שירות, התנדבתי לצאת לקורס מש"קי משפט (הייתי פסול קורסים), אותו סיימתי בהצלחה.
לאחר מכן שבתי ליחידה, מאחר ולא נמצא לי תפקיד התואם למקצועי הועברתי באפריל ליחידת האם במחנה עופר, שם שימשתי כעוזר משפטי עד שיחוררי היום.

למה שוחררתי?
בחודש מרץ שהיתי בכלא 14 יום עקב סכסוך מתמשך עם נשיא הבית המשפט, שהוביל בסופו של דבר להעברתי למחנה עופר. במהלך שהותי בכלא נתקלתי בתופעה שהייתה זרה לי עד כה, שכללה כאבים בצד שמאל בגב התחתון ומאוחר יותר כארבעה חודשים מאוחר יותר להפרעות בדרכי השתן (בקושי הטלתי שתן, פעם ביום לרוב ללא קשר לכמות הנוזלים שנכנסה לי לגוף), התגלה לי בתחילה ע"י בדיקות דם שעשיתי מיד אחרי ששמתי לב שקיים לי זיהום בדרכי השתן כבר זמן מה. הזיהומים, שבו וחזרו עד היום, מכאן הדרך אל השחרור הייתה קצרה.

המחדלים....
א. כששהיתי בכלא הלכתי לרופאה מיד לאחר הופעת התופעה הרופא מסרה לי בתגובה שאני "מדבר שטויות" ואין לי שום דבר-הבלגתי, בכל זאת אני לא רופא...
ב. 4 חודשים לאחר מכן שהתופעות הלכו והחמירו ישר ביקשתי רופא, מכן הדרך אל הרופא הסתכמה בכשלושה(!) חודשי המתנה+ העובדה שביחידה שלנו בקושי רואים רופא יחידה ויש רק כ7 תורים בשבוע.
ג. לאחר שסוף סוף ראיתי רופא יחידה וביצעתי בדיקות דם לראות מה יש לי , שלפניהן הרופא הגיב בבוז ואמר למפקד שליווה אותי לפני שקיבלתי הפניה לבדיקות, "שאני צריך לראות קב"ן". (ובתגובה ישר אמרתי לו "ומה? חולי רוח לא זכאים לטיפול רפואי" אז הוא שתק......)
ד. אחרי שהגיעו תוצאות הבדיקה למחשבי החר"פ הבהבה הודעה בה אני מחוייב לראות רופא יחידה בהקדם האפשרי , היו צריכים להודיע לי ,אף אחד לא הודיע לי והמפקד הישיר שלי אמר לי "אה שכחתי להגיד לך" לאחר שביררתי כבדרך אגב אצל חבר שמשרת בחר"פ אודות הבדיקה הרפואית שלי.

סיכום,
אי אפשר להגיד שלא ניסיתי לשרת, נתתי מכל מרצי , הלכתי לטיפול פסיכולוגי להתמודד עם הלחץ (דבר שעבד יפה אלמלא הייתי מסוכסך עם המפקד הקודם שלי), ביצעתי את המוטל עלי במסירות עד אשר התמוטטתי ולא יכלתי עוד.
אני מבחינתי עשיתי כמיטב יכולתי ויצאתי קירח מכאן ומכאן.
השתחררתי ורק שאלות שגורות בפי.
היכן חיל הרפואה ו"שירותי הרפואה המתקדמים"של הצבא כפי שהובטח?
כיצד הצבא מסייע לחיילים במצוקה?
כיצד הצבא מתנהג עם חיילים עם בעיות רפואיות (רמז: חיילים הרי באים לרופא רק כדי להוציא גימלים)
עזבו את בעיות ההשתמטות, מה הצבא עשה אי פעם כדי לדאוג שחיילים כן ישארו בשירות במקום לדאוג שרק יתגייסו?
ועוד הרבה תעלומות שאני ואתם לעולם את פתרונותיהן לא נדע...
שירות אחד יעיל בטוח בשירותי הצבא והוא שירות הליך השחרור ב"מדור משתחררים"...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:09

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר