לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-11-2007, 09:39
צלמית המשתמש של Gilgamesh
  Gilgamesh Gilgamesh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי shlomz שמתחילה ב "אני מציע למפקדים במילואים..."

כל כמה שאני יודע, שיגור אמצעי נ"ט דורש אישור של מח"ט לפחות. זה לא זז בלי גיבוי משפטי ופוליטי מהמטכ"ל והממשלה. אז נראה לך שתקבל כזה אישור?

זה מזכיר את הסרט של טרי גיליאם, "הברון מינכהאוזן". את העיר מנהל עו"ד בירוקרט, שמנהל הסכמים מורכבים ומסובכים עם העות'ומנים, שמפגיזים את העיר. לפני הבירוקרט מציגים את החייל הגיבור שהרס תשעה תותחים וחיסל לבדו עשרות תורכים: "אבל היום יום שלישי! לא פוגעים באויב ביום שלישי וחמישי!!" צועק הפקיד ושולח את הגיבור אל כיתת היורים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2007, 12:03
צלמית המשתמש של ISHPUZ
  ISHPUZ ISHPUZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.05
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי noamlaw שמתחילה ב "עידף לנו לחבר לכל כלי משדר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי noamlaw
צד אחד מספק לאוייב שלו כלי נשק.
מדינת ישראל לא מספקת נשק לפלסטינים, מדינת ישראל מאשרת לפלסטינים לקבל שריוניות מגורם שלישי. יש הבדל לא קטן בין הדברים.
וכן, אני מאוד בעד הצעד הזה. אם יש צורך לצעדים בוני אמון לקראת הפלסטינים לטובת מו"מ מה עדיף - מתן אישור לקבלת שריוניות או מסוקים שגיחה וחצי של מסק"ר (שבדרך כלל יורה נ"ט לשטחי שיגור ריקים מאדם) מחסלת אותם, או פתיחת מעברים וחס וחלילה שחרור אסירים עם דם על הידיים?
ומצד שני - זה נותן לנו אפשרות "להעניש" אותם בהשמדה של השריוניות האלו בצורה שיותר תפגע בהם מורלית מעוד בזבוז תחמושת על שדות ריקים.
שיקבלו שריוניות ויוציאו משאבים על תחזוקה שלהן. שריוניות יוכלו לשמש אותם רק למלחמות נגד החמאס, כי צה"ל מסוגל לחסל 50 שריוניות יותר בקלות ממה שהוא מסוגל להתמודד עם שני וואחשים שמוציאים קסאם ממונית ומעמידים אותו בפרדס.

ולא, לא צריך משדר שיעביר את מיקום השריונית ואת תכולת המעיים של הנהג. לא קשה לאתר שריונית, ותכולת המעיים של הנהג כבר תתפזר יפה בתוכה כשהיא תיפגע בנ"ט צה"לי.
ישן 21-11-2007, 12:17
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)

חבר מתאריך: 21.08.06
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ISHPUZ שמתחילה ב "[QUOTE=noamlaw]צד אחד מספק..."

אה, כן... העולם המופלא של הנחת הנחות היפוטתיות... כמו שכבר נאמר: assumption is the mother of all fuckups.

אתה מניח שהרק"ם הזה לא יופנה כנגדך. אתה מניח שיהיה מספיק זמן להתארגן כדי להשמיד אותם, לפני שיגרמו נזק (למשל, ישמשו לכיבוש יישוב בשומרון). אתה מניח שאין סיכוי שמילואמיניק, עם M16 ואולי אלפ"ה, ימצא את עצמו מתמודד עם כלי שכזה. (אתה גם מניח שעצם הכנסת הכלים משרתת איזושהי מטרה מדינית - אבל זה עניין לדיון נפרד)

אני, מה לעשות, פסימי. הנחת המוצא שלי היא שהאויב ייעשה שימוש בכל נשק שברשותו, בצורה הטובה והיעילה ביותר.

http://www.baking.co.il

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:09

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר