לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-12-2007, 12:04
צלמית המשתמש של yishain11
  yishain11 yishain11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.05
מחפש משחק לוח מעניין

כבר כמה זמן אני רוצה ללמוד איזה משחק לוח חדש, אחד שיהיה קל יחסית להשגה ונייד (כלומר: לא עם הרבה קלפים ולוחות ענקיים וכד').
אני רוצה משחק עם הקונספט של שחמט (כלים על הלוח, חשיבה), עם חוקים יחסית קלים ללמידה, אבל שיהיה משחק עם הרבה עומק. אני מעדיף שזה יהיה משחק ל2.
אם יש לכם דבר שמתאים לרוב ההגדרות והוא לא בדיוק מתאים לאחת מההגדרות (לדוגמה: יש משחק חשיבה מסוים שדורש השקעה ויש בו עומק אבל הוא לא משוחק עם לוח) אני גם אשמח לשמוע.
בדקתי כבר את המשחק "גו" שנראה מאוד מעניין, אבל לפי מה שהבנתי קשה להשיג לוח וכלים לזה, ויש גם כמה דברים שלא הבנתי במשחק (איך לעזאזל מחליטים מתי לסיים? ואיך מתנהל משחק רציף?). יש לכם אולי מדריכים טובים ל"גו"? אני מכיר את החוקים הבסיסים, אבל כשאני משחק ברשת אין לי מושג איך בפועל להשיג את המטרות של המשחק.

בקיצר, אם יש לכם המלצות לאיזה משחק מעניין, אני אשמח לשמוע.

(אם אתם תוהים מאיפה זה הגיע לי, אז ראיתי את המשחק הפיקטיבי "פאן שוי" בסדרה אווטאר, ונזכרתי שמזמן לא ריעננתי את הידע והכיף שלי באיזה משחק חדש ואיכותי).

תודה רבה!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר