02-01-2008, 08:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.01.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי הפטריוט
אתה פשוט לא יודע את העובדות, ומעדיף סיסמאות ריקות מתוכן על פניהן.
וכמובן, לא נוח לך שמישהו מאשים את הצד שלך במשהו - אתם תמיד בסדר ותמיד עושים הכל על פי חוק. הצד השני, הוא תמיד אשם (תגיד, אתה מצרי במקרה? :-) ).
מבחינתך, כל מי שגר מעבר לקו הלא רלוונטי ההוא הוא עבריין, כי אנחנו "כובשים" שם ו"מתנחלים" ו"גוזלים" - גם אם הוא בנה את ביתו כחוק באריאל או במעלה אדומים או בכל מקום אחר. ומבחינתך, מי שמשתמט משירות הוא תמיד חרדי - כי ברור שאין השתמטות בקרב החילונים...
אז לא נעים לי לנפץ לך כמה אשליות (בעצם, כן נעים לי...), אבל העולם לא נוהג על פי הסיסמאות שלך. ההשתמטות בשמאל רחבה יותר מכפי שנוח לך לחשוב. לא מדובר במיעוט סהרורי, אלא בציבור רחב פי כמה. וגם אם היה מדובר במיעוט, הרי תסכים איתי שארגונים כמו "אומץ לסרב" ודומיו, שקראו בריש גלי להפרת חוק (בדיוק כמו ח"כ אלדד, שעליו אתה מתגולל) היו צריכים להיות מוצאים אל מחוץ לחוק, וראשיהם מועמדים לדין ומושלכים לכלא. זה לא קרה. ההיפך הגמור - הסרבנים משמאל זכו לאהדה כאנשים "מצפוניים" ו"נאורים".
הפרת החוק שלהם לא שונה במאומה מהפרת החוק שלה קרא ח"כ אלדד (בעצם, שונה בתכלית השינוי, מכיוון שח"כ אלדד קורא להפר הוראה בלתי חוקית, בעוד שארגוני השמאל קוראים להפר הוראה חוקית...), והפרת חוק היא הפרת חוק היא הפרת חוק, ולא משנה מי קורא ומי מפר.
היחס לחוק מימין ומשמאל הוא זהה. ובכל פעם מדהימה אותי מחדש הצביעות שלכם.
|
ואתה קצת חסר אוריינטציה לגבי הסובבים אותך :
מבחינתך, כל מי שגר מעבר לקו הלא רלוונטי ההוא הוא עבריין, כי אנחנו "כובשים" שם ו"מתנחלים" ו"גוזלים"
אני מבין את זה....קשה קשה קשה לך להתדיין עם מישהו מבלי שתהיה לך מסגרת שחס וחלילה לא תלך לאיבוד.("אתה שמאלני,אני ימני").ההגדות האלו לא תופסות כבר כי זה קצת יותר מסובך.
לעולם לא אמרתי שכל המתנחלים הם "בלתי חוקיים"(היו לי קרובי משפחה בצפון הרצועה אם מעולם לא קראת את זה כבר בתגובותיי לאורך השנה האחרונה),כשם שחלק נרחב מההתנחלויות הוקמו באופן חוקי ומאושר.
"ומבחינתך, מי שמשתמט משירות הוא תמיד חרדי "-ממש לא....גם כאן יש הבדל בין השתמטות גורפת של מגזר שלם באוכלוסייה לבין תופעת שוליים של כמה אנשים הזויים.(והיא קטנה:רוב החילונים,שמאלנים או ימניים למיטב ידיעתי עדיין מתגייסים.לעומתם:רוב החרדים אינם מתגייסים)
"(בעצם, שונה בתכלית השינוי, מכיוון שח"כ אלדד קורא להפר הוראה בלתי חוקית, בעוד שארגוני השמאל קוראים להפר הוראה חוקית...),":עוד חוזר הניגון....על פיו "אני מדבר בסיסמאות" אבל עדיין האימרה שלך היא זאת שטוענת שההוראה שלה אלדד מסרב היא אינה חוקית-אתה גם הלגיסלטור במדינה שאתה יודע מחליט מה חוקי ומה לא.