לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2008, 11:59
  musef musef אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.08
קטעים מבקשת מידע על יעודי קצונה בתקשוב ורפואה

שלום לכולם.
יש לי זימון ליום שלישי ליעודי קצונה. סרקתי את כל הפורום עם כל המילות חיפוש האפשריות שמצאתי , ועדיין לא מצאתי תשובות לשאלותיי, לכן החלטתי לפתוח אשכול.

יש לי 3 שאלות עיקריות:
1. האם בכלל כדאי לי להכנס ליעודי קצונה הזה? כלומר אם אחתום ויתור אני מסתכנת בלהגיע לכלצ בסוף ובכלל לא לנסות להתמיין לתפקידים האחרים שרציתי. האם מישהו כאן עבר את המסלולים של הייעודי ויכול לספר לי אם זה ממצה ואם באמת עושים משו? או שמא כמו שקראתי במיליון מקומות פשוט "עובדים" על המלשב שלא מכיר את הצבא ונותנים לו קצונה למקומות שאף אחד שבתוך הצבא לא רוצה? (ואני אעריך מאוד אם לשאלה זו יענו לי רק אנשים שעברו את המסלול ועוסקים בו כרגע..)

2. אני מאאאוד מתעניינית במחשבים ובחרתי במקום הראשון במנילה מקצועות המחשב מתוך תקווה אמיתית להיות תכניתנית\ כותבת לומדה. אך מה לעשות קיבלתי את היעודי. מישהו יודע אולי מה התכנים ה'מחשביים' שנלמדים במסלול של תקשוב מערכתי? כרגע זו פשוט תקוותי היחידה להגיע למחשבים בצבא..?

3. בתור קצינת ארגון רפואה- מה בצורה מעשית עושים לאחר שהסתיים כל המסלול? שמעתי ממישהו שמה שעושים זה להשגיח שאנשים לא סתם מנסים להוציא גימלים, לדאוג לתורים וכאלה. האם זה באמת כך? (אני גם ממש מתעניינת ברפואה וממש מתלהבת מהרעיון של הקורס חובשים קרביים =] )

תודה רבה רבה מראש!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר