לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-01-2008, 18:15
  Gilmaster Gilmaster אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי UH99 שמתחילה ב "עוד המלצות ?"

קיבלתי מנילה דומה לשלך (גם אצלי פרופיל 64)
אני בחרתי מקום ראשון את הפענוח ומחקר תצלומי אוויר,
ובמקום שני תיאום וסיוע בצה"ל ובמשרד הביטחון.
לפי דעתי 2 התפקידים האלה הם בין התפקידים שאפשר להפיק מהם הכי הרבה תועלת בצבא בהתאם לפרופיל 64 , הם מעניינים מאוד והתפקיד דורש הרבה אחריות ויוזמה ממה ששמעתי.
הפיענוח ומחקר תצלומי אוויר זה בעצם שירות מודיעיני בחיל האוויר אני לא יודע בדיוק לעומק אבל לפי דעתי זה נשמע מאוד מעניין ממה ששמעתי ואפשר להתקדם.
תיאום וסיוע בצה"ל ובמשרד הביטחון-לא סתם בכל מקום שתחפש על זה כתוב ממש מעט, זו כנראה עבודה שקשורה לשב"כ ולמוסד לפי מה ששמעתי ולפי דעתי גם כאן אפשר להתקדם מאוד.

בקשר לשח"ם-לא יודע מה השיקולים שלך אבל העבודה היא כפקח לרוב במגזר האזרחי.

אם אתה לומד מחשבים בבי"ס או שלמדת במסגרת כלשהי אני ממליץ לך לשלוח פקס לצה"ל לקבל חריג, יכול להיות שהנתונים שלך לא מספיק טובים אבל אני מאמין שאם ממש תרצה תוכל לקבל זימון.

מקווה שעזרתי, ואם טעיתי בקשר למשהו מוזמנים לתקן אותי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-01-2008, 20:48

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי UH99 שמתחילה ב "גם אני חשבתי על השתיים שאמרת..."

אני דירגתי אם אני זוכר נכון ככה:
שירות בחיל האוויר והחלל
המערך הטכני בחיל האוויר והחלל
המערך הטכני בחיל החימוש
מערך הנהיגה הכבד
שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם)
שיטור צבאי
שירות בתי הסוהר

ה-4 הראשונים 100% ככה...ה3 אחרונים לא זוכר במדויק אבל משהו כזה

אני אסביר לך את הבחירה שלי, קודם כל שירות בחיל האוויר יכול להיות מאוד מגוון יש הרבה תפקידים מעניינים לפי מה שקראתי, ושמעתי מאנשים שהתנאים שם טובים, ככה שאם אני לא מצליח להגיע לתפקידים שדורשים מיון יש לי על מה להשען, למרות שאני באמת לא יודע ב-100% שהתפקיד שאקבל בחיל האוויר,אם וכאשר, יהיה תפקיד טוב כי אתה לא יכול לדעת, לא בכל מקום שנשמע טוב הכל באמת טוב לפעמים יכול לצאת סתם חרא אבל בכל מקרה, אני מעדיף חיל האוויר על חיל החימוש למשל וכמובן על מערך הנהיגה הכבד (אני פשוט לא מעוניין להיות נהג בצבא).
המערך הטכני בחיל האוויר בחרתי מקום שני כי זה בעצם משהו יותר מצומצם, זה עדיין חיל האוויר אבל זה משהו יותר ספציפי, ויכול להיות שבמה שבחרתי מקום ראשון יש מגוון רחב יותר של תפקידים ויש לי יותר אפשרויות, אבל זה השיקול שלי, יכול להיות שמבחינתך, אם אתה מראש מעדיף להיות במערך הטכני של חיל האוויר ולא רוצה לקחת סיכונים עם תפקידים אחרים אז באמת עדיף שתבחר את זה במקום הראשון, זו דעתי.
לפי דעתי אם אתה רוצה לבחור לפי תנאים יותר טובים ושירות שיכול להיות יותר מעוניין כדאי לך לדרג באמת במקומות הראשונים את חיל האוויר, בהתאם לשיקולים שלך (מערך טכני או תפקידים כללים בחיל).
כל השאר דירגתי מה פחות גרוע מבחינתי, וכל השיטור אצלי זה בסוף כי אני פשוט לא מעוניין לעשות שירות כשוטר, לא בעיה עקרונית פשוט אני מעדיף לעשות משהו שיהיה לי יותר מעניין, שוב שיקול אישי שלך מה אתה מעדיף.

בכל מקרה כדאי שתקרא קצת על כל תפקיד, קיבלת עם המנילה מין עלון כזה של תפקידים שונים באמת ממליץ לך לקרוא שתבין פחות או יותר על מה מדובר ותגבש לעצמך את הדירוג שהכי מתאים לך.

זהו אז בהצלחה עם הבחירה אחי ואם יש לך עוד שאלות אני מוכן לעזור ואני בטוח שיש פה עוד אנשים שיהיו מוכנים לעזור, כי סה"כ אני מלש"ב בדיוק כמוך אז מה שאני יודע זה ממידע שחיפשתי ומהתייעצות עם כל מיני אנשים וכמובן גם האינטרסים שלי.
ישן 21-01-2008, 20:51

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי UH99 שמתחילה ב "קודם כל תודה רבה לך על התגובה..."

בקשה שמח לעזור,
אז בקשר לחיל האוויר זה מחולק ל2 אשכולות:
1.תעופה-פיקוח,בקרה מקצועות מודיעניים וכו'-זה החלק המעניין של חיל האוויר מבחינה עורפית זה דורש סיווג ביטחוני והעבודה מאוד מעניינת, תקרא פה מאמר שמישהו כתב על תפקיד של פקח טיסה זה נשמע מאוד מעניין.
2. מנהלה-כל התפקידים שקשורים לפקידות, שלישות,כח אדם ועובדים כללים, שזה פחות או יותר אתה מבין מה זה אומר.

בקשר לחייל בגופי תיאום וסיוע ממש לא ידוע על זה הרבה זה כנראה משהו מסווג ביטחונית וקשור לעבודה עם שב"כ ומוסד ולפי מה שאמרו לי זה אחד התפקידים הכי "קרביים" שמציעים לחיילים לא קרביים, כנראה קשור לריגול ולמעקב אחרי אויבינו.
ו-LANDA 88 מה שכתבת אמנם דומה אבל זה לא התפקיד הזה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר