20-01-2008, 20:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.01.08
|
|
אני דירגתי אם אני זוכר נכון ככה:
שירות בחיל האוויר והחלל
המערך הטכני בחיל האוויר והחלל
המערך הטכני בחיל החימוש
מערך הנהיגה הכבד
שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם)
שיטור צבאי
שירות בתי הסוהר
ה-4 הראשונים 100% ככה...ה3 אחרונים לא זוכר במדויק אבל משהו כזה
אני אסביר לך את הבחירה שלי, קודם כל שירות בחיל האוויר יכול להיות מאוד מגוון יש הרבה תפקידים מעניינים לפי מה שקראתי, ושמעתי מאנשים שהתנאים שם טובים, ככה שאם אני לא מצליח להגיע לתפקידים שדורשים מיון יש לי על מה להשען, למרות שאני באמת לא יודע ב-100% שהתפקיד שאקבל בחיל האוויר,אם וכאשר, יהיה תפקיד טוב כי אתה לא יכול לדעת, לא בכל מקום שנשמע טוב הכל באמת טוב לפעמים יכול לצאת סתם חרא אבל בכל מקרה, אני מעדיף חיל האוויר על חיל החימוש למשל וכמובן על מערך הנהיגה הכבד (אני פשוט לא מעוניין להיות נהג בצבא).
המערך הטכני בחיל האוויר בחרתי מקום שני כי זה בעצם משהו יותר מצומצם, זה עדיין חיל האוויר אבל זה משהו יותר ספציפי, ויכול להיות שבמה שבחרתי מקום ראשון יש מגוון רחב יותר של תפקידים ויש לי יותר אפשרויות, אבל זה השיקול שלי, יכול להיות שמבחינתך, אם אתה מראש מעדיף להיות במערך הטכני של חיל האוויר ולא רוצה לקחת סיכונים עם תפקידים אחרים אז באמת עדיף שתבחר את זה במקום הראשון, זו דעתי.
לפי דעתי אם אתה רוצה לבחור לפי תנאים יותר טובים ושירות שיכול להיות יותר מעוניין כדאי לך לדרג באמת במקומות הראשונים את חיל האוויר, בהתאם לשיקולים שלך (מערך טכני או תפקידים כללים בחיל).
כל השאר דירגתי מה פחות גרוע מבחינתי, וכל השיטור אצלי זה בסוף כי אני פשוט לא מעוניין לעשות שירות כשוטר, לא בעיה עקרונית פשוט אני מעדיף לעשות משהו שיהיה לי יותר מעניין, שוב שיקול אישי שלך מה אתה מעדיף.
בכל מקרה כדאי שתקרא קצת על כל תפקיד, קיבלת עם המנילה מין עלון כזה של תפקידים שונים באמת ממליץ לך לקרוא שתבין פחות או יותר על מה מדובר ותגבש לעצמך את הדירוג שהכי מתאים לך.
זהו אז בהצלחה עם הבחירה אחי ואם יש לך עוד שאלות אני מוכן לעזור ואני בטוח שיש פה עוד אנשים שיהיו מוכנים לעזור, כי סה"כ אני מלש"ב בדיוק כמוך אז מה שאני יודע זה ממידע שחיפשתי ומהתייעצות עם כל מיני אנשים וכמובן גם האינטרסים שלי.
|