לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2008, 12:38
  dorbh dorbh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.08
גיוס קיץ או חורף ובעית בחירה

אהלן לכולם,

קיבלתי אתמול מנילה כמו כולם ואני בעל פרופיל 72.
יש לי 3 שאלות:

1. מבין המבחר הדל של פרופיל 72 מה לדעתכם הכי טוב לדרג? אני רוצה משהו שצריך בו גם להפעיל את הראש, גם יציאות סבירות/טובות, וגם להרגיש שאני תורם משהו... חשבתי על תותחנים או מוד"ש..מה דעתכם?

2. האם עם פרופיל 72 אני יכול להתמיין לפראמדיק? מה דעתכם על התפקיד? (יש לי את השאלה אם אני מעוניין להתמיין כן או לא)

3. כרגע תאריך הגיוס של הוא 28.7..אני יודע שהוא עוד עתיד להשתנות אבל אני אהיה במחזור גיוס יולי-אוגוסט. לדעתם כדי לי להתגייס בקיץ החם או לנסות לדחות לנובמבר?(אישית אני סובל נורא נורא מחום)
שמעתי דעתות לכאן ולכאן על זה שהחורף בצבא יותר קשה מהקיץ, להתגייס ולגמור עם זה ולא למשוך.. מה דעתכם??

תודה וסליחה על החפירה
דור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-01-2008, 12:57
  AcidicJimmy AcidicJimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dorbh שמתחילה ב "גיוס קיץ או חורף ובעית בחירה"

1. אני לא מסכים שהמבחר לבעלי פרופיל 72 הוא דל. לדעתי חיילות השיריון והתותחנים הם חיילות מאוד מעניינים ומאתגרים. מעבר לזה, במקרים מסויימים אפשר להתקבל גם למורן עם פרופיל 72, שמבלי להיות משוחד בכלל אני יכול לומר שזה מקום די מעניין.

2. אני חושב שאתה יכול להתמיין לתפקיד עם הפרופיל שלך אבל אל תתפוס אותי על המילה. לדעתי האישית זה תפקיד טוב לשרת בו.

3. כולם סובלים מהחום של הקיץ בצבא, אבל החורף הוא באמת סיוט. מהבחינה הזאת אולי הכי כדאי להתגייס במרץ כשגם הטירונות וגם האימון המתקדם לא נופלים על שיא החורף. אבל אם הבחירה היא בין אוג' לנוב', אני הייתי הולך על אוג'. עדיף לסבול את החורף כשמשחררים לך קצת את הרצועה של המשמעת.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 25-01-2008, 13:28
  משתמש זכר dggs dggs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dorbh שמתחילה ב "גיוס קיץ או חורף ובעית בחירה"

תחשב על זה ככה: מתגייס בקיץ? עושה טירונות קיץ, אימון מתקדם חורף. אחוזי השטח באימון מתקדם הרבה יותר גבוהים מבטירונות. ככה שיצא לך לבלות יותר זמן בשטח בחורף אם תתגייס בקיץ.
אם אתה מתגייס בחורף אז הטירונות שלך תהיה בחורף אבל התקופה שתעביר את רובה בשטח תהיה כבר במזג אוויר יותר נוח. לי זה נראה יותר טוב... למרות שאני אישית עשיתי מסלול עם גיוס מרץ שבכולו לא ירד גשם בכלל עד סוף האימון מתקדם בנובמבר...

ככלל, חורף בצבא הוא יותר גרוע מקיץ בכל דבר אפשרי. קור, מים, רוחות, בוץ, ערפל(נוהל ערפל......... המבין יבין) ועוד.....

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://2007.bluehost.fresh.co.il/02/17/35789858.jpg]

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:55

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר