28-01-2008, 11:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.01.08
|
|
היי, אני אשתדל לענות לפי הסדר...
1) לטירונות, תיק 65-85 ליטר יהיה מעולה (תלוי עד כמה אתה ילד של בית) לשרות בכללי (אחרי הטירונות) רצוי שיהיה לך גם תיק גב (קטן) כך קל יותר בנסיעות. בקשר לתיקים עדיף לקחת משהו איכותי גם אם זה קצת יקר כי זה הולך לשמש אותך מאוד 3 שנים... אז עדיף שיהיה אמין.
2) פטור מזקן כבר לא מקבלים מרופא אלא מהמפקד שלך, המלצה שלי, תגיע מגולח (ומסופר)במידה וזה אפשרי (רושם ראשוני). פשוט תגיד למ"כ שלך שיש לך צורך בפטור ותציין למה.
3) אם אתה נוטל כדורים באופן קבוע אז תיקח מהבית! (מאוד חשוב) חוץ מזה, גם את זה תגיד למ"כ שלך!
4) רופא לא חייבים לתת לך, אבל חובש חייבים פעם ביום (אם אתה מבקש), בכל מיקרה אם המצב מצריך רופא, אף אחד לא ימנע ממך לראות אותו (אנחנו לא בצבא זימבאבוא).
5) בנעל צבאית יש מדרס... עד כמה הוא מתאים לפלטפוס, אני לא יודע... יש אפשרות גם לקבל מדרסים מהצבא, אבל זה תהליך ארוך יחסית, אז הייתי ממליץ לקנות ולחסוך כאב ראש. שוב ליידע את המ"כ והחובש!
6)כן, מקבלים מזרונים, סקש"ים וסמיכות סקביאס... כן יושנים בזה... אתה לא חייב, אבל בחורף זה או זה או לסחוב את כל הבית שלך לבסיס! חוץ מזה זה לא נורא כל כך! מצאים כן תביא מהבית... כרית- אפשר לישון על התיק במקום, חבל על המקום בתיק!
מקווה שעניתי על הכל! חוץ מזה, קבל הכל בכיף! זה רק חודש.... חוויה (קצרה)
|