לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2008, 23:52
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
ייעוץ בקשר ל"בעיה רפואית"

הסיפור שלי הוא כזה,אני מתגייס במרץ כמובן קרבי ו"הבעיה" שלי היא שלפני משהו כמו 10 חודשיים סובבתי את הכרסול , אחרי כמה שבועות שבהם שוב עיקמתי את הרגל החלטתי שאני צריך ללכת להבדק, הגעתי לאורטופד ואחרי בדיקה וצילום הוא אמר לי שאין לי נקע אלא "מתיחת רצועות" , ההיתי ביום סיירות ביולי (07) ובניגוד לדבריו של האורטופד לא היתה לי שום בעיה עם הרגל (כנראה שהאורטופד שלי עבר איזה סיפור עם צה"ל והוא פשוט הרצה לי שעה שאני לא צריך להתגייס לקרבי), בכל אופן, עד היום לא היו לי בעיות עם הרגל , ההיתי בכושר קרבי ושום בעיה, רצתי כמעט כל יום ולא היתה לי בעיה אבל פתאום בתקופה האחרונה התחילו לי כאבים קלים וכדרך הטבע אמא מיד קבעה לי תור לאורטופד אחר שכנראה גם יותר שפוי מהראשון, אז אחרי שחפרתי לכם קצת הגיע שלב השאלות, הדילמה שלי היא כזו, מחר אני צריך לבקר אצל האורטופד והפחד הכי גדול שלי שחלילה וחס האורטופד יגרום לזה שיורידו לי פרופיל או יצור בעיה אחרת בקשר לגיוס שלי, קיצר מה אתם אומרים ללכת ולהסתכן (זה בכלל מסכן?) או להתעלם ולהיות פייטר ולקוות שזה יעבור כמו שזה בא?

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-01-2008, 00:01
  gwert gwert אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "ייעוץ בקשר ל"בעיה רפואית""

קודם כל האורטופד לא יכול להוריד לך פרופיל בעצמו.. רק וועדה רפואית יכולה.
ממש אין טעם להיות "פייטר" כדבריך ולהתעלם מפציעות. אם באמת יש בעיה אז דווח עליה. חלילה יקרה לך משהו בצבא, בנוסף לפגיעה הגופנית והנזק שתגרום לעצמך לא תהיה זכאי לשום פיצוי אם יגלו שהסתרת מידע רפואי.
רצועות מתוחות בקרסול יכול להעיד על נטייה לנקעים חוזרים. יכול להיות מסוכן ובכלל לא נעים.
אחרי מתיחה ממש חזקה הרצועות פשוט לא חוזרות לאורך המקורי והקרסול לא נתמכת כמו שצריך.
ממש לא כדאי לך לשחק עם זה ולהתעסק עם הצבא בקקי. אם יש בעיה - דווח.
תלך לאורטופד ותשמע את חוות דעתו המקצועית בנושא. תשאל את כל השאלות האלה איך זה ישפיע על התפקוד שלך בצבא וכו'.
ישן 29-01-2008, 00:56
  gwert gwert אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "הבנתי, נראה לכם שהוא יכול..."

הרופאים שלך בקופ"ח לא מדווחים לצבא... הכל נמצא בתיק הרפואי שלך. לצבא יש גישה למסמכים האלה מהצו ראשון ברגע שאתה חותם על ויתור סודיות רפואית. זה לא שהצבא מחטט לכולם בתיקים כל יום אבל אנחנו אומרים לך שאין טעם ולא כדאי להסתיר. בשביל מה להסתכן סתם... אם יש לך בעיה אמיתית ואתה לא מזייף משהו אז דווח. בכל מקרה חכה לתשובת האורטופד מחר ותעדכן אותנו, נהיה יותר חכמים מחר.

הצבא לא "פוסל" אותך משירות בטחון על מתיחה ברצועות או נקעים חוזרים. גם אם יוודע לו איכשהו ונגיד והפרופיל ירד אתה פשוט תשובץ לתפקידים עורפיים. הצבא זה לא רק לירות פיו פיו אתה יודע...
יש הרבה דברים אחרים שמחזיקים את הצבא כמו לוגיסטיקה, מודיעין ותיאטרון צה"ל.

נערך לאחרונה ע"י gwert בתאריך 29-01-2008 בשעה 00:58.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר