לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-01-2008, 02:20
  wsop05 wsop05 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.08
AJAX - חיפוש Suggest

ייתכן שזה מחריד, ובכל זאת..

הפעלתי פונקציית AJAX שבודקת אם שם מסויים קיים, הפונקציה עובדת תקין ומחזירה ערך ( גם בצורה תקינה ) ל- hintNote, רציתי לעשות כמה דברים במכה אחת, שאותו ערך יוצג בדף, ויהיה לחיץ, כך שלחיצה עליו תציג את הערך בשדה INPUT שנמצא לידו, הערך החוזר מטופל בצורה הזו :
קוד PHP:
 <a onclick="copyToInput(hintNote)" id="hintNote" style="color: blue; cursor: hand">
<
script type="text/javascript">
document.write(hintNote);
</script>
</a> 

משהו לא עובד תקין, הפוקציה copyToInput לא מקבלת ערך, הוא מגיע ריק, אגב ערך זה מוצג בצורה תקינה ע"י ה-document.write שמופיע שם, למישהו רעיון לייעל/לפתור את הבעיה ?

ומה בסה"כ רציתי לעשות, הרעיון הכולל הוא חיפוש מוצרים, מעין חלון suggest, הגולש מקליד את שם המוצר ומקבל המלצות ( שמוצגות ליד ה- INPUT ) וכאשר מצא מה שהוא רצה - יכול להיות שהקליד שלושה תווים וכבר מצא ערך זה, אז הוא יכול ללחות עליו וכולו יופיע ב- INPUT כך שרק צריך ללחוץ על "חפש" ומיד תישלח המילה בשלמותה,

תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-01-2008, 14:05
  wsop05 wsop05 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי yoavmatchulsky שמתחילה ב "הפונקציה שלך סבבה, אבל כנראה..."

נכון, ובצורה הזו זה עובד, כלומר אם אני מעביר מחזורת עם מרכאות כפי שהראית, אז באמת מחרוזת זו מוצגת, אבל הרי אני מעביר מחרוזת שקלטתי מה- AJAX, נתון זה מתקבל כשאר הוספתי
קוד:
id="hintNote"

ואת הנתון הזה עלי להעביר, כלומר, אני לא מעביר מחרוזת קבועה, אלא את הנתון כפי שהתקבל מה- AJAX, אז ניסיתי להעביר אותו כפי שהוא ( בדוגמא הראשונה שהראיתי - ללא מרכאות כיוון שאחרת יוצג לי hintNote והרי אני רוצה את הערך שלו ולא המילה hintNote עצמה, ובדיוק את זה לא הצלחתי להעביר - את הערך שהתקבל מה- AJAX

אולי אני צריך להבין כיצד מאוחסן הערך שמתקבל מה- AJAX, כפי שאני מבין הוא מאוחסן ב-
id="hintNote" ואם כך,כיצד אני מעביר את אותו הערך שהתקבל הלאה ?? מעביר בפונקציה hintNote, מעביר this מעביר id ?? אולי פה הבעיה

נערך לאחרונה ע"י wsop05 בתאריך 31-01-2008 בשעה 14:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:50

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר