06-02-2008, 20:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.02.08
|
|
|
סיכום פרופיל- יורידו לי פרופיל?
שלום לכולם.
אני בעל אסטמה וקבעו לי בצו ראשון פרופיל 72 לאחר שהייתי אצל מומחה ריאות, ועם הבדיקות נכנסתי לחדר בו מישהי הסתכלה על הבדיקות שאלה אותי שאלות וקבעה לי את הפרופיל: 72 עם סעיף התקפי אסטמה קלים.
אני בעל מוטיבציה רבה, אני רוצה להיות קרבי! רציתי ללכת בגדול על סיירות וכאלה, אבל התבאסתי מהפרופיל שלא מאפשר לי והשלמתי עם זה לבסוף.
עכשיו ככה, קיבלתי כבר מנילה, הכל רק תפקידים קרביים.
אמא שלי לפני מס' שבועות,לפני שקיבלתי את המנילה, (שאיתה אני קצת במלחמות בגלל שהיא מודאגת מהאסטמה שלי ומה יקרה לי אם אני יהיה בשיריון/תותחנים) שלחה פקס לצבא (בלי שידעתי) בו יש מכתב של הרופא שלי, שהיא טוענת שהמכתב הזה גם נשלח לצו הראשון שלי ככה שקבעו לי את הפרופיל 72 יחד עם המכתב הזה שאצלהם (אני מקווה).
במכתב של הרופא רשום שאני מקבל טיפול מונע אני חולה אסטמה אלרגי לאבק וכ'... שהרופא רשם, היא הוסיפה בשמה(גם רשמה שזאת היא כותבת בכתב יד) שהיא מודאגת ושאני חולה אסטמה ויחד עם זה שיש לי רצון טוב לשרת ביחידות קרביות ושאני בעל מוטיבציה וכ'...
טיפול מונע הפסקתי על דעת עצמי לפני כשנה, אני לא מקבל שום תרופות לאסטמה, אני רץ וכ' בלי בעיה, (יש לי אסטמה, אני לא טוען שאין, אני מקבל התקף בעונות מעבר בדר"כ לקראת החורף) ובמכתב רשום שאני כן מקבל.
בעקבות המכתב קיבלתי זימון לסיכום פרופיל (וועדה רפואית לפי מה שהבנתי)שככה אגב גיליתי שבכלל נשלח מכתב.
השאלה שלי היא כזאת:
הולכים להוריד לי פרופיל?
מה אני צריך להגיד כדי שלא יורידו לי כי הבנתי שהצבא מפחד כשההורים מתערבים במקרים כאלה כי הם צריכים להגן על עצמם במקרה וכן יקרה לי משו בצבא שקשור לאסטמה ואז המכתב הזה נשאר בפרוטוקול...
אני רוצה שהפרופיל יישאר כמו שהוא עד שהשלמתי איתו...אם יהיה לי 64 אני יתבאס רצח.
תודה מראש וסליחה על החפירה העצבנית הזאת אבל ממש חשוב לי שתענו.
|