לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-02-2008, 22:19
  thebomb2 thebomb2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אסיף13 שמתחילה ב "התואר בסיום קורס חובלים - תואר לכל דבר ?"

אז אם נמשיך מאותה נק' - במידה וסיימת ויש לך תואר (ולא כמו שאמרו שצריך להשלים וכו') אז אין ביניכם הבדל.
התואר מתבסס על חומר ונק', שבלעדיהם לא תקבל אותו. אם שניכם קיבלתם את אותו תואר באותו מקצוע, ז"א שיש לגכם את אותו ידע ורקע במקצוע ועברתם את מה שצריך לעבור כדי לקבל את התואר הזה כמו כל אחד אחר. מכאן שאתם באותו מעמד, אין סיבה שבגלל שהוא עשה באזרחות, התואר שלו יחשב יותר (נשמע הגיוני , לא?) (:

מה שכן מעניין אותי, אולי מישו יוכל להסביר לי - אם נקח את מסלול עתודה או חבצלות, שעושים תואר, הם צריכים ציון פסיכומטרי כי לומדים לתואר אקדמי, אז למה בקורס חובלים/ טיס אין את הדרישה הזאת, גם שם לומדים לתואר אקדמי? מה ההבדל?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-02-2008, 23:04
צלמית המשתמש של e13290
  e13290 e13290 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.05
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי מנימן שמתחילה ב "לא. התואר זה סתם חרטא, זה BA..."

אממ לא יודע. הרוב בקורס טיס הולכים ללמוד מנהל עסקים או פולטיקה וממשל ולא מדעי המחשב או מתמטיקה כי הם לא רוצים לקרוע את התחת בתואר קשה אחרי שנתיים של קורס כל כך אינטנסיבי (תבדוק אותי, סטטיסטיקות של כל סוף טיס).

ולגבי התואר של הקורס: זה תואר, אבל לא מהנחשקים שקיימים בעולם האקדמי. זה טוב בשביל להגדיל לכם את המשכורת בתור אנשי קבע, לזרז את הקידום שלכם בצבא - וחוסך לחיל הים להוציא אתכם לתואר ראשון רציני על חשבונם (ולהפסיד את היותכם קצינים לארבע שנים).

לגבי הפסיכומטרי - זה הסכם של הצבא עם אוניברסיטת חיפה (נשען על ההנחה שצוערי קורס חובלים הם אנשים אינטיליגנטיים מספיק בשביל ללמוד באונברסיטה הזאת תואר במנהל עסקים).
אגב, יש דיבורים שהמגמות המקצועיות (מכונה ואלקטרוניקה) יוכלו ללמוד תואר במדעי המחשב אבל זה סתם שמועות.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 06-02-2008, 23:36
  thebomb2 thebomb2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.05.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי M00N שמתחילה ב "מוזר שבחבצלות זה לא ככה וצריך..."

אה.. חשבתי שזה במסגרת הקורס..
בדר"כ עושים תואר שני במקצוע של התואר הראשון (אחרת אתה יוצא עם שני תארים ראשונים ואני לא רואה בזה הרבה שימוש אלא אם כן אתה לומד פיזיקה מתמט.. או פיזיקה וחשמל וכאלה דברים)

באיזה תעשה? כנראה באחד מאלה שעשית את התואר הראשון בחובלים, זה אומר מדעי המדינה/ כלכלה/ מינהל עסקים/ נמלים וים.

אני ירחיב את התשובה שלי בקשר לפסיכו, אני באמת לא יודע אם תצטרך אותו אם תעשה תואר בנושא אחר, אבל אני גם לא יודע אם תצטרך אותו אם תעשה תואר שני במקצוע שלמדת בחובלים.
זה שאלות שלא קשורות לצבא.. יותר אונ'.. תשאל אולי בפורם לימודים או משו, אולי הם יודעים.
ההגיון אומר :
כן- כבר עשית תואר, ז"א אתה יכול לעמוד בזה, וזה בערך מה שבא הפסיכו' לחזות.
לא - אם ללכת לפי הספר הישר, כדי ללמוד באונ' צריך פסיכו, אולי גם בלי קשר לזה שיש לך תואר.

ה "כן" נראה לי יותר הגיוני האמת.. שווה בדיקה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר