לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-02-2008, 07:55
  eyalpa eyalpa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל eyalpa שלח הודעה דרך MSN אל eyalpa
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dittohead שמתחילה ב "התלבטות בין DSLR"

אני לא יודע מה איתך .......
שאני קונה דברים ...... אני מסתכל בכמה מקומות (חבר לימד אותי את השיטה )......
1. מה אני רואה ביום יום , מי ?, מתי ? , כמה ?, איפה?
2. האם הצבא\ המשטרה\ אירגונים\ עסקים משתמשים בציוד הזה?

1. יתן לך קנה מידה על השוק הפרטי , כמובן אל תבוא למפגש "אוהבי קאנון " ותספור כמה קנוניסטים יש שם .
2. יתן לך חוות דעת על בלאי , ויחס מחיר .
בדר"כ הצבא לא חוסך (רק במשכורות לחיילים בצבא סדיר ) , והאמינות זה הכי חשוב .
לכן הוא יודע מה הוא מביא , ולפעמים אפשר ללכת עם ההחלטה שלו .

================================================== =================
בתירגום פשוט?
לך על הקנון , האולימפוס על הפנים (מניסיון אישי )

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-02-2008, 18:54
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי eyalpa שמתחילה ב "אתה התערבבת קצת יחומוס , בשוק..."

הבעיה שלי איתך שאתה מאוד מקובע.
רק ניקון או קאנון. אין עוד יצרנים. ואם אתה כבר ממליץ, אז רק על קאנון.
אני עד עכשיו לא מבין מה הקשר בין "עם מי עובדים הצבא" לבין איזו מצלמה לקנות. הצבא בחר מתוך שיקולים שלו (בד"כ זכייה במכרז\ או תאימות למצלות קודמות).
מה זה משנה עם מי המשטרה עובדת? מה זה משנה עם מה 'עסקים' עובדים? וגם אם זה משנה - לעשות את כל המחקר הזה יקח לו שנתיים, ואילו פה בפורום הוא מקבל תשובה תוך דקה וחצי שסוגרת לו את כל הפינות, מאנשים שכבר מבינים בתחום.

הבעיה שלך היא שאתה לא מסתכל פתוח מספיק. אתה לא באמת מכיר את המצלמות ולא את המפרטים הטכניים שלהן. אתה מכיר שיש חברת קנון וניקון ואתה יודע שיש להן פתרונות צילום (גם כן מכיר... רק לפני שבועיים +/- הייתי צריך להזכיר לך שיש לניקון מצלמה דיגיטלית FF).

יש עוד חברות עם פתרונות צילום מלבד ניקון וקאנון ואני ממליץ לך להתעניין בנושא אם אתה מבקש להגיב כאן ברצינות. ככל שתכיר יותר חברות, תוכל לעמוד על היתרונות והחסרונות שלהן (כמו למשל, שלא יעזור שום דבר, לניקון ולקנון אין חיישנים מיוצבים. פשוט אין. הם עושים את הכסף ממכירת עדשות מיוצבות. איך שלא תסתכל על זה - זה חסרון לינקון וקנון. דווקא פה, פנטקס ואולימפוס - עדיפים.

אייל - אם לא יודעים, לא אומרים.

ישן 09-02-2008, 23:50
  eyalpa eyalpa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל eyalpa שלח הודעה דרך MSN אל eyalpa
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "הבעיה שלי איתך שאתה מאוד..."

אני יגיד לך ככה .......
מכרז זה לא רק הסיבה לקניה ? העמידות מאוד חשובה .... היכולת לספק תחליפים , היכולת לאמינות לאורך זמן , תאימות לצרכים וכו' .....
עכשיו השיקול מבחינתי הוא כזה ..... אם הצבא שמח ועובד עם ניקון ...... אולי זה אומר שניקון עמידה .....
הרי הכסף לא נזרק סתם תאמין לי .......

אתה יודע מה ? תקרא לי מקובע , סטדנרטי , משעמם .
אני לא ילך בחיים להשקיע במשהו שבקושי בשוק בארץ.....

זה לא שלא נגעתי , לא שיחקתי , כבר המון מצלמות עברו לי בידיים .....
לא מתרגש בכלל מגופים ..... פשוט תגיד לבן אדם ללכת לקנות אולימפוס?
זה מבחינתי כמו להגיד לו "בחיים לא תקנה עדשה יד שניה , וחכה חכה שתרצה למכור אותה "
אתה לא נמצא בארץ מפותחת ברמת הצילום , אני לא מאמין שכדאי לקנות דברים שלא יהיו בכמויות בארץ .... כי ככל שיש יותר , יש יותר חלפים מקוריים.

נערך לאחרונה ע"י eyalpa בתאריך 09-02-2008 בשעה 23:54.
ישן 10-02-2008, 08:11
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי eyalpa שמתחילה ב "אני יגיד לך ככה ....... מכרז..."

אתה חושב מאוד מסורבל.
אם אתה רוצה לדעת (למשל) האם לפנטקס או אולימפוס או סוני, יש תמיכה בארץ מבחינת עדשות ותיקוני גוף - למה לא לשאול את מה שכבר קנה את הגופים האלה?
לא יותר פשוט?

אתה מסיק בצורה מאוד לא מובנת שבגלל שהצבא עובד עם ניקון, שיש לגופים של ניקון עמידות. אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה, אבל לו הייתי רוצה לקנות ניקון, זה בטח לא בגלל שהצבא משתמש בזה.
כשאני קניתי את המצלמה שלי, פשוט בדקתי את המצלמות שבטווח המחיר שלי והשוויתי ביצועים אחת מול אחת (וכמובן שבחרתי בניקון).

פה הבנאדם שואל על גוף והוא דיבר על ייצוב בחיישן. למה אתה מתעלם מזה כל הזמן?
זה דבר שהוא די חשוב (לעשות כל 70-300 רגילה של סיגמא למיוצבת ועוד מבלי לאבד איכות אופטית כמו בניקון וקנון).

בסיכומו של דבר, כל הייצרים בסדר. יש עדשות לכולם (במיוחד עכשיו כשסיגמא מפציצה בדגמים והיא בעצם אלטרנטיבה מעולה לכל ייצרן). אני לא יודע בנוגע לתמיכה בארץ, היחידים שאי פעם פניתי אליהם בבעיה הוא שפע (יבואן סיגמא) ותיקונים אני לוקח לארליך. אני לא מרגיש את הייתרון שלי בתור בעלים של גוף ניקון. באותה מידה יכלתי להיות עם גוף פנטקס ולקנות עדשות סיגמא ולקחת את המצלמה לתיקון בארליך.

אייל, אתה מנחש פה דברים, אתה זורק דברים בלי קשר. אין ביסוס ולא הקטן ביותר לדברים שאתה אומר.
אני לא יודע מאיפה אתה מביא אותם. ברצינות.
אין ספק שניקון וקנון זה ה mainstream בארץ (ובעולם) וכי קניה של ניקון או קנון זו קניה טובה, אבל לעצום את העיניים ולא לראות שיש עוד יצרנים, שבמקרה בטווח המחירים הזה נותנים פייט טוב (ולפעמים גם מתעלים) - זה לא מקצועי ולא לעניין.
מילא יכלת להגיד לי "אל תגע באולימפוס, בגלל שהיא ככה וככה וככה.." - סבבה, מקובל.
אבל אתה שולל את הייצרן עצמו, ולא את הדגמים שלו. אתה בכלל יודע מה שם יש? (אני למשל כתבתי שאני לא אוהב את הפורמט הריבועי 3/4 שלהם).
אני לא יודע מה יש לך להגיד רע על הפנטקס - זה יופי של גוף שלא נופל מה- D40 / 400D של הענקים, ועוד יש לו מערכת ייצוב חיישן. תחשוב לבד מה ההבדל במחיר בין 70-200 2.8 של קנון ל 70-200 2.8 IS.
את הכסף הזה היית חוסך לו היה לך חיישן מיוצב. כבר שווה יותר מערך הגוף עצמו

ישן 10-02-2008, 17:40
  Aug 06 Aug 06 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Dittohead שמתחילה ב "התלבטות בין DSLR"

בתור פנטקסיסט אני רוצה להגיה לדיון:

התשובה לשלאה שלך תלויה בך, אני בחרתי לרכוש את הפנטקס שמתן המליץ עליה (גם לי בזמנו),
בגלל שלאחר משחק וניסיון (גם איתה, גם עם האולימפוס (500) וגם עם ה-400 די) הגעתי להחלטה שהפנטקס הכי טובה לי.
אני לא יסתיר לרגע את העובדה שקצת מפריע לי שכמות האביזרים הנלווים קטנה בהרבה מזו
של קנון/ניקון, וכרגע גם קשה להשיג עדשות מסויימות כמו 70-200 2.8 לדוגמא. אבל אני החלטתי שכרגע אני לא רוצה להתפתח יותר מידי ועוד שנה וקצת שאשתחרר אני אלמד צילום ברמה יותר גבוהה,
ואני כבר התחלתי לחסוך ל-5D או משהו בסיגנון שיהיה אז, בכל מקרה זה יהיה קנון על שלל אביזריה.
Tamron 28-75 F/2.8 + Pentax AF360 FGZ Flash + LightShpere II +
Crumpler 500+ Canon A590 IS P&S Camera +

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר