לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-04-2005, 16:44
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי zvika p שמתחילה ב "גש ישירות לחנות בבני ברק כמו..."

לדעתי לצלם חובב מתחיל אין שום סיבה להעדיף את ה-20D על פני ה-350D, חבל להשקיע את הכסף הנוסף הזה בגוף. אם כבר, אז את ההפרש משקיעים בעדשות טובות יותר.

ולגבי camera4less - גם אני שמעתי עליהם רק דברים טובים. יותר מזה, אני ככל הנראה הולך לקנות אצלם מצלמה בעוד כמה שבועות (לא בשבילי - מתנה לאחי הצעיר). צריך רק לשים לב שאם קונים מהם - מוותרים על האחריות והשירות של היבואן הרשמי בארץ (במקרה של קאנון זה קרט) ומסתקפים באחריות ושירות של החנות עצמה (קרט נותנים אחריות של 3 שנים ו-camera4less - רק שנה אחת, מה שכמובן מתבטא במחירי המצלמות שהם מוכרים).

נערך לאחרונה ע"י Olegis בתאריך 19-04-2005 בשעה 16:51.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-04-2005, 17:58
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי J\G שמתחילה ב "כן, שמתי לב לזה רק לפני כמה דקות."

אני דווקא חושב שמדובר בשגיאת כתיב (או קופי-פייסט במקרה שלנו) - ברור לי שהחברה לא ממש משקיעה באתר האינטרנט שלה. מצד שני - בזאפ החנות הזאת מדורגת גבוה יחסית (21 ביקורות עם דירוג ממוצע של 4 מתוך 5). גם כל הביקורות ששמעתי מהאנשים השונים על camera4less היו חיוביות בסופו של דבר - ככה שאני לא רואה סיבה לחשוש.

לגבי עניין האחריות - קרט מספקת אחריות של 3 שנים כדי איכשהו להצדיק את המחירים הגבוהים יחסית שהיא גובה עבור המצלמות שהיא מוכרת (ההבדלים לעיתים מגיעים לעשרות אחוזים ! רק מתוך סקרנות טהורה - תתקשר לקרט ותשאל כמה עולה אצלם ערכה של 350D עם עדשת קיט. המלצה שלי - תשב ותחזיק חזק במשהו יציב מאוד ברגע שאתה שומע את התשובה).

היבואנים "האפורים" (camera.co.il, camera4less ועוד) מספקים מחירים אטרקטיביים בהרבה מאלה של היבואניות הרשמיות - אך מצד שני, שום דבר לא מגיע בחינם. אז כאן מקצצים לנו בתקופת האחריות, אך לדעתי הדבר היותר חשוב הוא - האפשרות לבחור. אתה כלקוח יכול לבוא ולהחליט שעדיף לך להשקיע עוד 1000 שקלים ולהנות מהאחריות המורחבת של היבואנית הרשמית, או להיפך - להעדיף את המחיר הנמוך יותר על פני האחריות המורחבת (בתקווה שאורך חייב המצלמה יהיה לפחות שנתיים-שלוש ללא תקלות - מצב בהחלט אפשרי).

כמו שאומרים - הבחירה בידך |חכם|

ישן 20-04-2005, 10:29
  yazoo yazoo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.03
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי J\G שמתחילה ב "משם אני אקנה כרטיסי זכרון, לא יותר."

שלום לכולם
גם אני קניתי אצלהם מצלמה דיגיטאלית סוני דגם טי 1
זה עלה לי 2100 שקל עם אחריות לשנה שלהם
אותו הדבר עם אחריות ל 3 שנים של ישפאר -אחריות מקורית של סוני בישראל היה עולה לי 3100 שקל
זה הבדל של 1000 שקל
לכן החלטתי לחסוך
ואת ההפרש השקעתי בכרטיס זיכרון
אני חושב שהמצלמה שקניתי היא בכלל מיועדת לשוק היפני או הסיני כי כל החוברות ההפעלה היו בשפות
אנגלית יפנית וסינית
בדרך כלל דבר שמיועד לשוק האירופאי מגיע עם שפות כגון צרפתית גרמנית אנגלית
אחד הדברים ששכנע אותי לקנות שם היה שהמצלמה היא בצבע שחור .בכל החנויות המצלמה היא בצבע כסף
עוד דבר שאני חיב לציין-האתר נקרא קמרה פור לס אבל בשטח ברחוב החנות נקראת פוטו אילן
לקח לי כמה דקות עד שהבנתי זאת
פשוט הלכתי ברחוב הלוך חזור פעמיים לא מצאתי את החנות
ואז מהכתובת התקשרתי למספר טלפון שלהם שהופיע באתר אינטרנט דיברתי עם הפקידה והיא הסבירה לי שהם נקראים פוטו אילן
החנות היא מאד קטנה3 מטר רוחב על 6 מטר אורך.החנות היא שתי קומות
בקומה התחתונה יש פיתוח תמונות פילים סוללות
ובקומה העליונה יש פשוט ערימות של מצלמות .סוללות. מטענים .כרטיסי זיכרון
כבר בכניסה לחנות שואלים לרצונך.לא נותנים לעלות למעלה אלה מורידים לך את המצלמה למטה
אני הצלחתי לעלות למעלה
בעשר דקות שהייתי בחנות הם מכרו 3 מצלמות זד 3 של מינולטה.מכרו לי מצלמה סוני טי 1.ומכרו 2 מצלמות פוגי אס 5500המצלמות נמקרות שם כמו לחמניות
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר