19-02-2008, 19:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
מי אמר שאיבדנו את כושר ההרתעה???
תראו איזה רושם אנחנו עושים על המגרש הסקוטי הזה! "חשש מקרב יריות"... מזכיר לי את ההולנדונאצי שטען כי טייסי הקרגו של אלעל ריסקו אותו בכוונה בכדי לא לנחות נחיתת חירום ולחשוף את המטען הגרעיני שהיה בו "כי הם טייסי חי"א במיל' וכל הישראלים הרי מוכנים למות בשביל בטחון ישראל...".
עכשיו צריך רק לאשר ע"י "מקורות יודעי דבר בירושלים" שאכן מאבטחי אלעל הונחו לפתוח בקרב יריות אל מול הבוביז' הבריטיים הנחמדים בכל תקרית עתידית. כמו ההנחיות כוללות:
1. חטיפת לפחות בובי אחד לצורת אפיית מצות לפסח
2. הרעלת בארות הית'רו וגאטוויק ע"י המאבטחים
3. מניעת גישת עו"ד לחטופים אלא אם כן יסכימו החטופים להלוות ממאבטחי אלעל כסף בריבית נשך.
ויותר ברצינות: היו כבר זמנים שבהם החברה מהאי הזה התייחסו ליהודים כאילו מדובר על עוד איזו קאסטה שאפשר להלקות את חבריה כעניין של מה בכך. אחרי שאיזה מייג'ור או שניים חטפו ספנקינג טוב בטוסיק ברחובות ת"א, ואחרי ששני בריטס בישי מזל עשו באנג'י הפוך באיזה מפעל בנתניה, התעשתו הבריטונים ולמדו - לא מאהבה - לכבד גם את מי שאינו אנגלוסאכסי.
אני לא מציע להלקות או לצלות, אבל בהחלט מומלץ ללמוד את רוח הדברים של אותם הימים ולעמיד את הקולוניאליסטים הללו לקח קצר, משפיל, כואב והכי חשוב: שיוריד אותם חזרה לאדמה. לא חסרות דרכים "נקיות" לעשות זאת. צריך רק לרצות ולבצע.
וחוצמזה: לונדון יקרה רצח, מלאה ערבים במידה שהופכת את עכו העתיקה למקום נחשק וגם לא ממש אוהבים אותנו שם. לא חייבים לנסוע. אם אני מסתדר בלי הביקור החצי שנתי (ולא שלא מתגעגע) אני חושב שגם גדולים ממני יכולים.