לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-02-2008, 16:31
  sagi_a sagi_a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.04
בעיית דפדפנים

ככה, לפני כשבועיים ימים לערך האינטרנט שלי החל לקרטע, משמע לזחול. אחרי שיחה עם ספק האינטרנט שלי הבנתי שבאותו יום היו שיבושים בתשתית שלהם עקב מזג האוויר (או לפחות כך הם טענו), ובכל זאת גם בזק בינלאומי (הספקית) וגם בזק (התשתית), ניסו לעזור לי טלפונית עם כמה הגדרות בדפדפן. מה שהיה מוזר זה שמהירות ההורדה כלל לא השתנתה, אלא רק מהירות הגלישה. מאוד מוזר.

אחרי יומיים שעשיתי כל מיני ניסויים (כושלים) להחיות את הדפדפן, כולל עדכונים, הסרה והתקנה מחדש, הורדתי את הפיירפוקס שבינתיים שמעתי עליו רק דברים טובים. למרות הבעייתיות שיש לו עם אתרים מסויימים (שעובדים בטכנולוגיות של מייקרוסופט), האינטרנט בהחלט עבד בו מהר וחזר לתפקד, אלא שהפעם בעיה אחרת פקדה את הדפדפן - התרסקויות. כל כמה זמן (שרירותי לחלוטין), הדפדפן פשוט קורס ונסגר מעצמו. לזכותו של הפיירפוקס יאמר שהוא מצליח לשחזר את הדף בו היית, אך אחרי כמה פעמים (ואחרי איזה פריוויו שנמחק לי בגללו) זה הופך לבלתי נסבל. גם פה ניסיתי להסיר ולהתקין, אבל הבעיה עדיין קיימת)

(אני מקווה שבמהלך כתיבת הודעה זו הדפדפן לא יסגר)

המשכתי וניסיתי עוד כמה דפדפנים (avant, slim browser), וגם בהם, כמו באקספלורר, האינטרנט לא זז.

יש לציין שהמחשב נקי מוירוסים ורוגלות אחרי שערכתי אין ספור סריקות ונקיונות. אני כבר אובד עצות.

מישהו?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר