לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-03-2008, 01:25
  משתמש זכר אלון מלכה אלון מלכה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.07
שלח הודעה דרך Yahoo אל אלון מלכה
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי e13290 שמתחילה ב "[font=Verdana]דפקו את..."

החבר'ה הנפילים האלה אומנם עשו גיבושים ונבחרו בקפידה אבל הם קיבלו את ההזדמנות שלהם, זה שהם לא הוכיחו את עצמם והראו שהם "לא יוצלחים" בקורס זה באמת בעיה שלהם, לפחות הם קיבלו הזדמנות למשהו שהם באמת רצו, וחוץ מזה זה שהם היו ביחידות נחשבות כאלה אומר שהם יותר מידי טובים לגדודים? לדעתי צריך לזיין אותם (ואני מתכוון בעיקר לחיילים של טיס וחובלים) מההתחלה כמו שמזיינים את הטירונים עם המדים הירוקים ותת להם ליהיות בגדודים כי אחרי הכל זה לא פחות מכובד.
את המקומות בגדסר לדעתי צריך למלא באלה שמגיע להם וסיימו גיבוש קשה וסיימו אותו כי זאת היחידה שעליה הם החליטו לשים את הכסף ולקרוע את התחת...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-03-2008, 09:28
  w0op w0op אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי אלי18 שמתחילה ב "טוב טוב"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אלי18
א. זה נפלי ולא נפילי . נפיל=בן אדם ענק בגודלו .

ב. לא משנה מה תגידו, בסופו של דבר החבר'ה האיכותיים יגיעו לאן שהם צריכים להגיע .

ואל תבלבל במח שהם "קיבלו את הצ'אנס שלהם" מי אתה שתקבע אם הם קיבלו או לא קיבלו? אתה מכיר את הסיפור שלהם? אתה יודע מה סיבת הדחתם? לא? אז סייג לחוכמה שתיקה!

קיבלו זה קיבלו חמוד , הכניסו אותם לקורס , העבירו אותם גיבוש ומבחנים? הם קיבלו תהזדמנות שלהם.. אם מסיבה כלשהי אחרת הם לא היו מתאימים לא היו מתאימים
תאמין לי שאתם וכל המרמור שלכם צריכים להבין שהמעבירי קורס שלכם יודעים טוב מאוד מה מתאים בכם ומה לא , אתם לא הראשונים שהודחו , ולא האחרונים זה בטוח אז צאו מהמרמור שלכם על הג'ויסטיק לא החזק ת טוב , מקיא בטיסות , עולים לים יש תחושה של להקיא לא מרגישים טוב -וכל הסיבות האלו.. בקיצור ולעניין חבר - קילתם תהזמדנות שלכם.. לא הלך ? לא נורא , תלכו לגדודים כמו חבר'ה אמיתיים ולא כמו אני לא אגיד מה שאני לא אקבל באן , לא טוב לך גדודים ? לך לניירת שונא תהתנשאות הזאתי
ישן 07-03-2008, 02:41
צלמית המשתמש של e13290
  e13290 e13290 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.11.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי אלון מלכה שמתחילה ב "מצטער אדון סגן אלוף שהתגייס..."

טוב חביבי, קודם כל תרגע. אני לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שאני מלא מעצמי, הרי שלא העלתי את הקשר שלי לקורס באשכול בכלל - אתה בחרת לעשות את הקשר הזה ואז להציג אותי כמתנשא.התשובה שלך לא שווה תגובה כי אתה משתמש בביטויים כמו: "לזיין אותם" ו"מלש"ב מושתן", וואלה לא בא לי להתייחס לבן אדם שזאת צורת הכתיבה שלו.

לגבי התוכן עצמו. אל תשכח שעם החבר'ה האלה לא היו נופלים והיו מגיעים יחד איתך לגיבוש יחט"יות - רוב הסיכויים שהם היו עוברים אותו. הצבא מבין זאת ולכן הוא נותן לחלקם אפשרות לשרת ביחידות האלה.

בסופו של דבר נופלים מהמקומות האלה חבר'ה איכותיים עם מוטיבציה גבוהה, והצבא מציב אותם בתפקידים איכותיים. מבאס אותך? דפוק את הראש בקיר. ובחייאת ראבק, דבר יפה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 06-03-2008, 09:25
  w0op w0op אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי e13290 שמתחילה ב "עזוב... התחלתי לחשוב איך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי e13290
עזוב... התחלתי לחשוב איך לענות לך אבל התגובה שלך לא באמת שווה את זה. היא סתם מעידה על בורות.

לילה טוב.

מה קרה? לא בקלאס שלך להגיב? שלא תחשב בורה חס וחלילה ?
שמע .. כמו שהבחור מעלי רשם , צריך למלא את הגדס"ר עם חברה שקרעו תתחת בגיבוש ונתתנו את מה שיש להם , למה זה נשמע לך הגיוני שכאלה שבאמת נתנו את כל מה שיש להם וקרעו את עצמם והתכוננו לזה לפני הגיוס ( כמוני ) לא מגיע להם להתקבל?
זו לא בעיה שלנו המלשבים שרוצים להתקבל לגדסר שאתם נפלתם בקורס היוקרתי שלכם , מצטער מאוד לשמוע אבל זו ממש לא הבעיה שלנו , לכם נתנה ההזדמנות שלכם להצליח ולהיות טייסים חובלים או מה שז לא ייהיה , מסיבה כלשהי אתם לא נצמאתם מתאימים להמשיך את הקורס - הודחתם - אתם בגדודים שבוע ראיונות או מה שלא יהיה..
מעצבן אותי לחשוב על זה שזו הולכת להיות הסוג של הבעיה שלי שאת המקום שלי יתפוס אולי איזה אחד שנפל מטייס רק בגלל שהוא נפל מטייס .. אחרי שאני אקרע את עצמי בגיבוש ( כמו בגיבושים אחרים שעשיתי ) ורק בגלל שהוא נפל מטיס הוא יתפוס תמקום שלי , נשמע לך היגוני?
ישן 07-03-2008, 01:27
  mrwiseass mrwiseass אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.07
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי w0op שמתחילה ב "[QUOTE=e13290]עזוב... התחלתי..."

אני מקווה שלא תתיחס לחתימה שלי כי באמת אין קשר לדעה שלי.
קודם כל, יש חלק מאוד קטן בכל מיון ליחידה\פלס"ר שמגיע משבוע ראיונות, כך שאם לא תתקבל אתה לא יכול להאשים את צרותיך בנפילים.
שנית, יחידות רוצות אנשים איכותיים, אין מה לעשות חברה בקורסים האלה נחשבים אכותיים כי עברו מיונים וגיבושים,
(חוצפה מהמשתמש שאומר על מיון כלשהו מבזה) אם הם לא היו מתגייסים לקורס רוב הסיכויים שהיו מגיעים לחטיבה ועושים את אותו גיבוש בדיוק כמוכם, לכם ניתנת להם הזדמנות כזאת, והם גם עשו גיבוש קשה (חוץ מחובלים שעושים גיבוש קל, אבל ממין מאוד).
עוד דבר, רק שתדע שהקריעה האמיתית היא במסלול שממנו נופלים הרבה גם ולא ביומיים שלושה של גיבוש,
ובזה אין שום קיצור או משהו כזה.

חוץ מהכל, הצבא רוצה לטובתו ולא לטובתך, כולנו יודעים את זה, וכן כנראה שזאת בעיה שלך שמישהו נפל מהקורס היוקרתי שלו ואולי יתפוס את המקום שלך.
תן לי להבטיח לך דבר אחד, למרות שיש מכסות אם תהיה טוב בגיבוש ובאמת יגיע לך להיות שם אז אתה תעבור, שוב אני אומר, אם לא אל תאשים אף אחד אחר.

דבר אחרון, לפלס"רים כמעט ולא מגיעים חברה מקורסים דרך ראיונות, חלק מגיעים פשוט לגדודים ויוצאים איתכם לגיבוש כמו כולם, השאר רק בגדודים ואלה שעוברים ליחידות זה רק ליחידות מיוחדות כמו מיתר, יהל"מ, אגוז, דובדבן וכו'

ישן 06-03-2008, 02:01
  ga02 ga02 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.05
צא מהסרט שכל נפיל טייס/חובלים מגיע לסיירת
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי אלון מלכה שמתחילה ב "החבר'ה הנפילים האלה אומנם עשו..."

הרבה מגיעים לגדודים ולמקומות כמו שריון/תותחנים
אל תגיד דברים שאין לך מושג בהם
מכיר את המונח "השבחת גדודים"??? אם לא אז תתחיל להכיר
וזה גם לא נכון שכל בנאדם שמוגדר "איכותי" מגיע בהכרח לסיירות
יש הרבה אנשים "איכותיים" שנמצאים בגדודים או בכלל לא לוחמים כי למישהו קצת פחות איכותי היה קומבינה בגיבוש כזה או אחר או בראיון כזה או אחר או בכלל קצין מפגר בבקום החליט לשלוח חייל עם נתונים להיות לוחם להיות איזה פקיד של איזה אוגדונר כי אותו אוגדונר אמר לו שהוא חייב מישהי כוסית ומישהו "איכותי"
ביום שצה"ל ישתפר בכל הנושא של חלוקת כוח האדם שלו המצב יהיה טוב אבל יש 1001 דברים לשפר לפני
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:43

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר