13-03-2008, 22:51
|
|
|
חבר מתאריך: 12.04.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי לפנים שמתחילה ב "נו, באמת? דיברת פעם עם פרה? מאיפה אתה יודע כמה היא אינטליגנטית?"
ממה שאני יודע ותקן אותי אם אני טועה {אם אתה באמת יודע} את רמת ה"חוכמה" של בע"ח, אפשר למצוא בניתוחים אחרי המוות, וכן בניסויים מסויימים במהלך חיי הבע"ח. זאת לא איזו המצאה מאתמול להיום שהכלב בורך ביותר אינטליגנציה מהפרה....
בנוסף- כמו שאמרתי, אני מתנגד להריגת חיות באכזריות, וכשאין מניע מוצדק.....
הריגת פרה לשם אכילתה הוא מניע מוצדק {אלא אם כן אתה צמחוני} כל עוד היא לא מבוצעת באכזריות, וזאת עוד בעייה, שבחלקאות של היום אנשי המקצוע חוסכים בכסף והורגים את הפרות בצורות אכזריות, אני מתנגד לזה, ואני בטוח שאם הייתי רואה סצנה כזאת, גם אז הייתי מאבד את העשתונות שלי.
הריגת כלב, שאין אפילו מניע אחד שהוא מוצדק, באכזריות {הוא "סה"כ" הזריק להם זריקת מוות, אבל הכלבים עצמם ידעו שזה מה שהולך לקרות להם ובכו ונלחמו בכל כוחם,דבר המצביע על אינטליגנציה, אם ראית את הסצנה אתה יודע על מה אני מדבר}, חיה אינטליגנטית, שמבחינה חוקית היא שייכת למשפחת אנושית, זאת עבירה אכזרית על החוק שלדעתי צריך לתת עליה עונש שירתיע, שיגרום למפלצת הזאת לשלם על מעשיו.....
וכן, אני לא אובייקטיבי, החיה הכי אהובה עליי היא כלב, כלב ייגן עלייך ויעזור לך כשייתקפו אותך,כלב יחזיר לך אהבה, פרה לא {ואיך אני יודע? הייתי לא פעם ולא פעמיים ברפתות עם פרות, חיות מגושמות ומטומטמות, אבל זה לא מצדיק את מה שהן עוברות}...
נערך לאחרונה ע"י steaua rosie בתאריך 13-03-2008 בשעה 23:04.
|