לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-03-2008, 22:26
  מנגינת החליל מנגינת החליל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.07
בערוץ 11 אישרו מה שדבקה פרסמו לפני ימים אחדים- על מנוסת בהלה ועוד על החיזבללה

-וכעת עוד על חיזבללהפרסום ראשון של תמונת עימד מורנייה צופה לעבר ישראל מהר החרמון הסורי.

פעולות הנקם של חיזבאללה, יתבצעו בו זמנית כפעולת שרשרת, שיכולה להמשך כמה ימים או אפילו שבועות.

http://www.debka.co.il/

יום שני, יז אדר ב' תשס"ח, 18:33, 24 במרץ 2008

תיקדבקה: שר הביטחון אהוד ברק ביום ב' 24.3: צה''ל ושירותי המודיעין דרוכים להגיב מיד על כל פעולה של חיזבאללה שתנסה לנקום את חיסולו של עימד מורנייה. המקורות הצבאיים של תיקדבקה: חיל האוויר העמיד בכוננות את 2 מטוסי הפיקוד השליטה, המסוגלים להעביר מפקדות וכוחות מיוחדים שביכולתם לטפל ולהגיב על פעולות טרור המתרחשות בטווחים ארוכים מחוץ לישראל. הועלתה רמת הכוננות של מד''א ברחבי הארץ. הוכפל מספר האמבולנסים הפעילים בתחנות. חסן נסראללה בעצרת בביירות ביום ב' לזכרו של מורנייה: בישראל מודאגים. שיישארו מודאגים. אנחנו נבחר את המטרה, את הזמן, והמקום לפגוע בה. לא נשאיר את דמו של מורנייה שפוך בצד הדרך. בהמשך נאומו אמר מורנייה, האם ייתכן כי ישראל תפסיק להתקיים? אני אומר כי אפשרות כזו קיימת אלף פעמים עוד בדור הנוכחי.
המשך...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-03-2008, 00:08
צלמית המשתמש של gps
  gps gps אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מנגינת החליל שמתחילה ב "בערוץ 11 אישרו מה שדבקה פרסמו לפני ימים אחדים- על מנוסת בהלה ועוד על החיזבללה"

בוא אני אגיד לך משהו על נאום נסראללה,אבל מהמילים שלא הובלטו בתקשורת.

נסראללה שידר אחדות כלל ערבית בין סונים,שיעים ונוצרים.
הוא טרח קשות להצמיד את "כל האומה הערבית" כנגד השטן הציוני.....
מהלך כזה חיוני מאד עבורו ע"מ למנוע קרע אלים בין החיזבאללה לשאר הזרמים על רקע העובדות.
אם בתחילה השתעשתי באפשרות שחיסול מורגניה בוצע כנקמה של שרותי הביטחון הלבנונים בא נאום נסראללה וחיזק את ההרגשה הזו.

היום אני הרבה יותר משוכנע שהקול קול שרותי הביטחון הלבנונים והידיים ידי אירגון פלסטיני כלשהו.
ולא,אני לא מאמין שהחיזבאללה הולך "לחגוג" על שרשרת של פיגועים,האירגון יתכנן כמה פיגועים במקביל מתוך חשש שבמצב הקיים בלבנון חלקם לא יוצאו לפועל.

אגב הוא חייב להמשיך להאשים את ישראל בחיסול אחרת "קורי העכביש" של המירקם הלבנוני יתפרקו לחלוטין.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר