מהיום פחות מסוכן להסתובב בבת ים: כנופיית בריונים קטינים נעצרה
צוות משותף של עיריית בת ים ושוטרי סיור מרחב איילון הבחינו אמש ברחוב בלפור בבת ים, בארבעה קטינים כבני 13 וחצי עד 15, תושבי בת ים, רכובים על אופניים כשהם מתעללים בקשיש כבן 75 תושב העיר. הנערים עלבו בקשיש, ניסו לפגוע בו עם האופניים וסתובבו סביבו, תוך שהם דחפוהו, הפילוהו ולקחו ממנו את כובעו. לאחר מרדף קצר נעצרו הארבעה. הקשיש לא נפגע. במהלך החקירה עלה כי אחד מהקטינים נהג להשליך גולות אל עבר מכוניות חולפות ולפני כשבוע אף נופצה שמשת רכב. במזל הנהגת לא נפגעה. הקטינים הובאו הבוקר לבית משפט לנוער בראשל"צ לשם דיון בבקשה להארכת מעצר. המשך חקירה במחלק נוער של מרחב איילון.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "מהיום פחות מסוכן להסתובב בבת ים: כנופיית בריונים קטינים נעצרה"
עדיין לא ברורה לי ההתעסקות האובססיבית שלך עם העיר. הרי היית יכול לבחור כל ישוב אחר במדינה ולהביא ידיעות דומות. מה קרה? היית מאוהב בבחורה מבת ים והיא אמרה לך לא?
אני לא "מתעסק" עם בת ים, אני כותב גם על ג'סר א-זרקא, טייבה, טירה, אום אל-פאחם, רהט, שהמשותף לכולם היא כמות אירועי הפלילים שמגיעים לכותרות, וההבדל הוא דמוגרפי בעיקרו.
סה"כ ההודעה קמא היא חיובית, ומלמדת שמשטרת בת ים נלחמת בפשיעה בעיר והנה רק אתמול תפסה כנופיית בריונים בת ימים קטינים שהתעללו בקשיש בת ימי ברחוב בעיר. איך זה זה דווקא בהקשר להודעה הזו עלתה שאלתך?
אה, גם על יפו יוצא לי לכתוב. ועל ואדי ערה.
אז זהו, שלא הייתי מאוהב בבחורה מבת ים.
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.