31-03-2008, 01:12
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
|
|
|
אני חשדן אני..
הקטע של המיקרופון הפתוח חוזר על עצמו מידי עונה..
לדעתי, יש מצב שאנחנו מתקרבים לסופה של הממשלה האיומה הזאת.
ברק לא נולד אתמול.
האיש היה ראש אמ"ן, רמטכ"ל, שר ביטחון וראש ממשלה.
אולמרט וקונדי מכריחים אותו לעשות ויתורים לפלסטינאים, ויתורים יוצאי דופן מבחינתו.
לישראל אין מדיניות ברורה בשום נושא, לא בתחום החברתי/כלכלי ולא בתחום הביטחוני. האיש רואה שבמצב הקיים אינו מסוגל להמריא. הוא מקבל פקודות מאמריקה דרך אולמרט - שאינן לרוחו, המצב שלנו ממשיך להיות "חארטבונה".
מבחינה מקצועית הוא אינו מסוגל לייצר הרתעה או מהלך מרחיק לכת כי בעצם הוא שר הביטחון ולא ראש הממשלה.
מה נותר? לטרוף את הקלפים אפילו במחיר התאבדות פוליטית. הוא רואה את חבריו, שרי הממשלה של מפלגת העבודה נדבקים לכיסאות. הוא רואה את אולמרט המתנדנד בין החקירות וחש כמו כולנו את הלחץ האמריקאי להשיג "הטבות" לפלסטינאים טרם סיום כהונת בוש וקונדי על חשבונינו וכאיש העוסק בביטחון כמעט כל ימיו, המצב אינו לרוחו..אחרי הכל, הוא אינו מטומטם..
לבני וקונדי אינן יכולות להפרד אחת מן השניה (גם כאן אני חושד.. ), אולמרט מנצל את המצב לתועלתו האישית והוא, ברק, נופל בין הכיסאות..המצב לא משתפר ויתכן מאוד שגם כאיש שמאל, ברק אינו מוכן לבגוד בכל ערכיו.
הרי ברק למרות שהבטיח כי יצא מן הממשלה (וינוגרד), נשאר בתקווה שיקרו דברים טובים, אך הם לא קורים.
לכן, חבל על הזמן..
יתכן שיקבל טלפון מבוש שיפציר בו להשאר בממשלה (מפת הדרכים), אבל ברק אינו מאמין לבוש וקונדי המנסים בשנת כהונתם האחרונה לעשות "מהפך" בשביל יחסי הציבור שלהם, הוא רואה את לבני "נותנת" את הנשמה ומקווה לרשת את אולמרט והוא רואה את אולמרט מוכן ללכת כיברת דרך פסיכית רק על מנת למסמס את החקירות נגדו.
כפי שכתבתי, הוא אינו מתרומם בסקרים, אז חבל על הזמן מבחינתו.
עכשיו, לנסיונותיך לגרור אותי לתת את הכותרת למחר, אז אני סומך עליך שתעשה זאת טוב ממני..

looopy
נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 31-03-2008 בשעה 01:23.
|