בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ohad_Naim שמתחילה ב "סיריל, הקוסם שמשגע את יפן (ואת יוטיוב..) :)"
וואי, הסרטון הראשון מזכיר לי בדיחה ישנה
לקרוא רק מגיל 18
זהירות - ספויילר!
איש אחד מגיע לפאב, פונה לבארמן: "תביא לי בירה ווויסקי לפתוח את הערב"
הבארמן מביא לו תפוח
האיש:"מה תפוח? ביקשתי בירה וויסקי!"
הבארמן: תאכל ת'תפוח
האיש נותן ביס בתפוח, יש לזה טעם של וויסקי, מתלהב, נותן עוד ביס ועוד פעם הוא בשוק - טעם של וויסקי.
ואז הוא אומר "רגע, אבל ביקשתי גם בירה", הבארמן אומר לו "תהפוך ת'תפוח" הבן אדם הופך את התפוח, נותן ביס - טעם של בירה, מבסוט עד הגג הוא גומר את התפוח ופונה לבארמן - "שתיתי מספיק, אני רוצה שירד לי קצת האלכוהול תביא לי המבורגר עם צ'יפס" הבארמן מביא לו תפוח, האיש המום "מה תפוח? לא רוצה עוד בירה ווויסקי אני עוד נוהג, אני רוצה משהו לאכול" אז הבארמן אומר לו "תאכל ת'תפוח" האיש אוכל - טעם של המבורגר! הבן אדם מבסוט אבל נזכר שהוא הזמין גם צ'יפס, שואל את הבארמן מה עם הצ'יפס, הבארמן עונה "תהפוך ת'תפוח" הבן אדם הופך את התפוח - מבסוט, טעם של ציפס.
אחרי שהוא מסיים את התפוח וקצת לפני שהוא הולך הוא מחליט סתם לפתוח איזה שיחה קטנה עם הבארמן, אז הוא אומר לו "אתה יודע מה בא לי עכשיו? בא לי איזה כוס רטוב, בידיוק מה שמתאים לי עכשיו" הבארמן שומע את זה ישר מביא לו תפוח. הבן אדם משתגע "לא, אתה לא מתכוון..." הבארמן: "תאכל את התפוח". האיש כבר עוד שנייה גומר במכנסיים נותן ביס בתפוח, פתאום הוא יורק את זה וצועק "איכס, מה זה?? זה טעם של חרא!!" אז הבארמן אומר "תהפוך ת'תפוח"