שלום, רציתי לדעת איך המלון - הולידי אין אקספרס ביט באילת? מבחינת תנאים- חדרים, ארוחת בוקר , פעילויות בערב ובכלל איך המלון בכללי ?
אריאל ורבר - מעצב אתרים
סך הכל סבבה.. הרי תכל'ס כל מה שעושים שם זה לישון ולאכול ארוחת בוקר.. פעילויות ערב אין ממש אבל יש קצת כזה בצהריים פעילויות בבריכה.. הארוחת בוקר סבירה והחדר עצמו נחמד כזה :|
Canon 7D + Canon 20D + Canon 24-105L IS F/4 + Sigma 10-20EX F/4-5.6 + Canon 50mm F/1.8 + Sigma 70-300 APO DG F/4-5.6 + Canon Speedlight 580EX www.talnitzan.co.il
הבנתי שיש במלון כל מיני דילים- ספורט ימי, דילים של ספא ודברים כאלה... האם זה נכון? והאם כדאי?
יש כמה דילים שווים, לא זוכר מה בדיוק אבל הם עולים בערך 20 שקל פחות מאשר בקלאב של הספורט הימי עצמו..
לצעירים הוא מצויין , הוא מציע את רוב הדברים שאתם צריכים חדרים נוחים מקלחות , חדר אוכל מסודר לסיכום סבבה :]
" ... What The Story ? Morning Glory ! ... "
יש לי עוד שאלה... אני רוצה ללכת לצלול עם חברים שלי (צלילה מודרכת עם בלון חמצן)....איזה מועדוני וחופי צלילה הם הכי מומלצים? כמו כן אנחנו רוצים ללכת לאיזה מכון ספא - מסאג'ים וכאלה...איזה הכי מומלץ? גם מבחינת מחיר. ועוד שאלה- איזה מועדונים נחשבים הכי טובים באילת? עם המוזיקה הכי טובה...אנחנו מעדיפים שחורה, היפ הופ כאלה...