לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-04-2008, 16:57
  omriboh omriboh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.04.06
אז ככה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dudi.vaknin שמתחילה ב "לקראת יום סיירות"

קודם כל! יש שטריליון מאמרים פה בחיפוש...
אני אישית עשיתי משהו די יוצא דופן... התחלתי להתאמן באופן אינטנסיבי (אבל מבוקר!) חודשיים וחצי לפני היום סיירות.
בעקרון אצלי חילקתי את זה:

סיבולת לב ריאה- ריצות ארוכות 2000,3000,5000, ומספר פעמים ריצת 10000... שמור על קצב סבבה של 6 דקות גג לקילומטר.... העיקר פה זה האורך זמן של הפעילות.

ספרינטים-
לרוץ 250 מטר בזמן של פחות מדקה (אני מאמין שרובכם יכולים) לעשות את זה 5 פעמים עם דקה וחצי בין כל ריצה.
לרוץ 500 מטר בזמן של פחות מ 2 דקות (אני מאמין שרובכם יכולים) לעשות את זה 5 פעמים עם דקה וחצי בין כל ריצה.

אח"כ להגדיל את זה לריצות קילומטר של 4 דקות ככה....

3 פעמים בשבוע ריצות ארוכות.

שקים- לא להתאמן בשום פנים ואופן עם משקל על הגב! פשוט לא.
למצוא גבעה כלשהי, הר, מעלה, יער, משהו! ולרוץ סביבות ה 80 מטר הלוך חזור ספרינט.
10 שניות מנוחה- שוב ספרינט הלוך חזור בעלייה.

זחילות- תאמן את רצועת הכתפיים בתרגילים שונים (אני אפרט אם תרצה...) ובשטח של חול (ים אם יש בסביבה) תנסה כמה פעמים לזחול... אין דרך מסויימת לשפר את זה- הכל בראש בעקרון...

חפירת בורות- תלמד קצת על "נפח" כאילו בור של מטר על מטר על 2 מטר...כמה קוב מים יכנסו?
מה זה בעצם קוב מים!!! (1000 ליטר)
בור של מטר על מטר על חצי מטר... ככה זה הולך...

אלונקות- תנסה לחזק רצועת כתפיים איפה שאתה יכול.. זה בעיקר עוזר ולשר סיבולת לב ריאה.. אין פה קסמים- רק אל תתאמן עם משקל עליך!!!!

שיפור של הריצות האלה צריך להיות מורגש תוך חודש בערך...
אם תרצה אני אפרט את תוכן האימון, הדופק אחרי מאמץ, דופק חזרה לפעילות והצורה הטובה ביותר להתאמן.

הכי הכי חשוב! מתיחות בתחילת וסיום הפעילות, אחי! אם אתה לא רוצה פציעות... ואני מכיר המון אנשים שבזמן כל כך קצר פשוט נהרסו. מתיחות טובות ריצה קלה של 8 דקות לפני כל פעילות לחימום הגוף. אין דבר יותר חשוב מזה. (גמישות היא תנאי הכרחי לשיפור בספורט)

אם תהיה דרישה אני אפרסם מאמר מושקע כאילו איך כדאי להתכונן ליום סיירות בחודשיים ולהגיע למטכ"ל =]

אזזזזז... יאללה יום סיירות 9.1.08 צוות 4 מספר 252

בהצלחה חבר'ה

אם תרצו משו מושקע תרשמו...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-04-2008, 22:41
  שייטת מטכ"ל שייטת מטכ"ל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.05.07
.

תיתאמן על ריצות 3-4 פעמים בשבוע תתחיל מ2 קילומטר ותעלה בהדרגה.. שמור על קצב קבוע וטוב לאט לאט תעלה בקצב ובמרחק.
תעשה ספרינטים בדיונות שזה ממש עוזר ומחזק את הרגליים,כח מתפרץ וכ"ו.
מתיחות לפני ואחרי חשובות לא פחות מהאימון עצמו שתית מים לפני ואחרי אימון.. אכילת פחמימות 3-4 שעות לפני האימון ואחרי האימון חלבונים...
תשלב באימון גם כן פקלי כח (שכיבות שמיכה בטן מתח ).
זחילות אין לך צורך לעשות זה נטו רבק.
הינה לך דוגמא לאחד מהאימונים שהייתי עושה:רץ שלושה קילומטר על החוף קצב מהיר עד לדיונות נח חצי דקה עושה ספרינטים על הדיונות אצלי הדיונה הייתה פשוט ענקית פלוס עליה באספלט קודם ורק אחרי זה הדיונה משו רצחני ביותר הייתי עושה 5 עליות בלי הפסקה מסיים נח חצי דקה וחוזר בריצה אותו קצב כמו בהתחלה לנקודת ההתחלה של האימון.. ובסוף פקלי כח.. יש לנו בחוף מיתקני מתח מקבילים וכול זה..(ברור שזה אחרי תקופה דיי ארוכה של אימנונים).
ומה אתה רוצה לקבל ביכלל? מה השאיפה?
נ.ב: גם לי לא היו זחילות ביום סיירות האחרון..
אם יש לך עוד שאלות אז אני ישמח לענות לך בפרטי.

נערך לאחרונה ע"י שייטת מטכ"ל בתאריך 25-04-2008 בשעה 22:50.
ישן 25-04-2008, 23:01
  שייטת מטכ"ל שייטת מטכ"ל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.05.07
אחלה

בממוצע משו כמו 60 חברה מקבלים מטכ"ל בימי סיירות.
תיהיה כמה שיותר בולט וזה.. אל תוותר תראה למדריכים שאתה נותן הכול תפוס פיקוד לדוגמא:אתה ועוד 3 מגיעים לאלונקה ברור שתנסה להגיע ראשון אבל נגיד תיהיה זה שאומר :"אלונקה לגובה מותניים הרם 2.. 3.. הרם,אלונקה לגובה כתפיים הרם 2.. 3.. הרם" ואותו דבר בהורד.
דאג לחברים שלך מזוג להם מים ואל תנסה להתחמק מעבודות רס"ר וכמובן,בין הדברים היותר חשובים זה אמינות.. אל תרמה תיהיה אמין,בסוף הספרינטים שאתה מגיע בסידרי הגעה כולך מת תיהיה בראש מורם יהיו שם חברה שיתחילו לשכב על החול וזה אל תעשה את זה..
וזהו בעיקרון זה הכול..
תיהיה נעול על המטרה.
שיהיה לך בהצלחה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר