לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2008, 15:21
  מנגינת החליל מנגינת החליל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.08.07
כתב ערוץ 10 חצה את הקווים -התרפס בפני החמאס

יהונתן דחוח-הלוי עיתונאי
כתב ערוץ 10 חצה את הקווים

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nfc.co.il/Thumbs/200/NEW-600597560405732.jpg]
שאלה אוהדת לדובר חמאס [צילום: ערוץ 10]
התרפסות, פליטת פה או הזדהות עם חמאס? שליח ערוץ 10 ברצועת עזה פונה לדובר חמאס ברצועת עזה ושואל אותו על עמדתו בנוגע ל"פשע" הישראלי בבית חאנון
▪ ▪ ▪
מאז התדרדר המצב הביטחוני ברצועת עזה, ובפרט לאחר השתלטות חמאס על הרשות הפלשתינית (יוני 2007) אין ערוץ 10 יכול עוד לשלוח את כתבו הבכיר שלומי אלדר לרצועה לדיווחי שטח וראיונות עם בכירים ותושבים פלשתינים. לצורך כיסוי ההתרחשויות ברצועה נעזר ערוץ 10 בצוות מקומי המצויד במצלמה ובמיקרופון שעליו מוטבע הלוגו של הערוץ.

אמש (28.4.08) חצה שליח ערוץ 10 ברצועת עזה את הקווים של האתיקה המקצועית בדיווח המצולם שהעביר למערכת הערוץ, ואשר שודר בתוכניתם של לונדון וקירשנבאום. שליח הערוץ ליווה את מושיר אל-מצרי, חבר פרלמנט מטעם ואחד מבכירי הדור הצעיר בתנועה, בהגיעו לחדר המתים בו הונחו גופותיהם של בני משחת אבו מעיתק שנהרגו בבוקר בבית חאנון. שלומי אלדר סיפר, כי שליח הערוץ ניסה להוריד את הלוגו של הערוץ מהמיקרופון לפני שהגישו לאל-מצרי, ואולם אל-מצרי אמר לו שהוא יסכים לדבר עמו עם לוגו של ערוץ טלוויזיה ישראלי.

הראיון הקצר כלל מספר שאלות על האירוע בבוקר בו נהרגו בני המשפחה הפלשתינית. שליח ערוץ 10 הגדיר את האירוע כ"פשע" ישראלי בשאלה שהפנה למושיר אל-מצרי, ובכך ביטא את עמדתו בניגוד לכללי האתיקה העיתונאית ולפני שהתבררו לאשורם כל נסיבות האירוע והאחריות להריגת בני המשפחה. להלן הציטוט המדויק של השאלה: "מר מושיר, מה אתה אומר על הפשע הזה?".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2008, 17:59
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא יאמן! כששמעתי זאת חשבתי שזה היה אחד העיתונאים האחרים...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מנגינת החליל שמתחילה ב "כתב ערוץ 10 חצה את הקווים -התרפס בפני החמאס"

שמעתי את המילה "ג'רימה" (פשע), אבל הנחתי שאחד העיתונאים האחרים שאל אותה, ולא עיתונאי
פלסטיני שמועסק בידי ערוץ 10. אגב, שיהיה ברור, לא שלומי אלדר שאל את החמא"סניק את השאלה הזו,
אלא עיתונאי פלסטיני, פרילנסר שמדווח לשלומי שלנו, שמעביר לנו ישירות את הודעות דוברות חמא"ס...

שלומי אלדר הוא תועמלן פלסטיני בינוני לא מהיום, לא מאתמול ולא משלשום.

לפני שנתיים היה דיון בפורום פוליטיקה על פרשנים טובים וגרועים: כבר אז סימנתי את אלדר כגרוע
שבגרועים, בגלל שלא ברור האם הוא תומך בפת"ח, או בחמא"ס...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...%F8#post1095779
ישן 29-04-2008, 18:28
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
הייתי מעוניין לדעת מדוע לדעתך יואב לימור כל כך בולט לרעה...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא יאמן! כששמעתי זאת חשבתי שזה היה אחד העיתונאים האחרים..."

ובהקשר לנושא האשכול, אני בכלל חושב שהעיסוק של התקשורת הישראלית במשפחה הפלסטינאית המסכנה הוא מוגזם לגמרי !
למה לעזאזל אני צריך לשמוע כבר יומים בכל תחנה אפשרית הן ברדיו והן בטלויזיה את הסיפור הזה שוב ושוב ושוב ושוב ?..
הבנו שנבדקת האפשרות של טעות בזיהוי או פיצוץ מטעני חבלה שנשאו החמושים, הבנו שצה"ל ממהר למנות וועדת חקירה בראשות אל"מ (או דרגה בכירה אחרת) ואפילו כבר דווחו לנו על הצער שהביעה הממשלה על המקרה, אבל די !
כמה עוד אפשר לטחון את זה?...

אגב - מה שלום הנפגעים מהפיגוע במסעדת מקסים בימים אלו?..
מה קורה עם משפחות בני הנוער שנספו במועדון ה"דולפי" בת"א?...

אישית- אותי זה הרבה יותר מעניין !
ישן 29-04-2008, 18:35
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
יואב לימור הוא דובר - ולא דובר מוצלח במיוחד...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "הייתי מעוניין לדעת מדוע לדעתך יואב לימור כל כך בולט לרעה..."

כשכתבתי זאת, זה היה לפני המלחמה, ומייד אחרי הבחירות - שבהן הוא נטל חלק פעיל יחד עם צוות
תועמלנים לוחמני במיוחד (גאולה אבן, איילה חסון ובן כספית), שהחזיקו תכנית טלוויזיה יומית ששימשה
כשידורי תעמולה בחינם לאט"ד. אני מניח שזה די פגע בתדמיתו כעיתונאי בעיני...
אני קורא היום מה שכתבתי לפני שנתיים, והשינויים היחידים שאני יכול לציין, הם שדן מרגלית הפך
מעיתונאי הגון באופן יחסי, לעיתונאי יוצא דופן בהגינותו. עודד שחר הפך עורו והצטרף לחבורת האוצר
שהתנפלו על ד"ר זליכה שהפריע להם בחינגה...
שם שחסר ברשימה שלי מאז, הוא אלון בן-דוד, שמסקרן אותי באופן אישי הזלזול שלו בצופיו: האיש
מסוגל לתת שתי פרשנויות סותרות בתוך שבוע, מבלי לחוש אי-נוחות, ומבלי שמישהו בכלל ישים לב.
יואב לימור דומה לו בהקשר הזה. שניהם רוצים להופיע כ"מבקרים נועזים", אבל מכיוון שהם ניזונים בעיקר
מצה"ל, קשה מאוד לקחת ברצינות את דבריהם הפומפוזיים...

רוני דניאל הוא דובר, ולא מעמיד פנים שהוא משהו אחר. מהבחינה הזו הוא הגון יותר, ואני סבור שלא
רק מהבחינה הזו - יש אצלו תחושה שלא הכל אצלו זה הצורך להביא סקופ, ושהוא זיהה שמותר להיות
עיתונאי - ועדיין להיות בעדנו...

טוחנים את סיפור המשפחה הפלסטינית כדי להראות לנו למה אסור להגיב לירי על שדרות, הרי הנה,
כאשר הגבנו בעוצמה חלשה כ"כ, עדיין נהרגה משפחה פלסטינית...
ביומיים האחרונים הדרום חטף עשרות רקטות, ועדיין סיפור המשפחה הזו תופס כותרות ראשיות.
האמת היא שהמשפחה הפלסטינית הזו היא קרבן של מלחמה שכל-כולה באשמת הצד הפלסטיני.
חבל שנהרגים אזרחים בטעות - אבל פלסטינים שממשיכים לגור ביית חאנון כאשר יורים משם - צריכים
לבוא בטענות רק לעצמם ולחבר'ה שלהם שיורים מתוך אותם בתים.
התופעה מאוסה הזו של העלמת הירי על שדרות, נראית כמחליאה יותר ויותר. אתמול ישב אלון בן
דוד, ואפילו ציין שחמא"ס לא יסלים תגובתו, ויש לצפות לקצת ירי על שדרות, אבל "לא שבירת הכלים".
אני מניח שלו היו לו ילדים בשדרות, הוא לא היה מדבר על הירי על שדרות בכזו השלמה...

העובדה שמצפים מרבבות בני אדם לקבל כגזרת גורל ירי יומיומי של רקטות עליהם, היא אחד ממעשי
התועבה הגדולים ביותר של ממשלת אט"ד - ואללה יודע שלממשלה זו היו הרבה מעשי תועבה -
פליליים, מדיניים, ובטחוניים...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:07

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר