לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-05-2008, 09:28
צלמית המשתמש של shokist
  shokist shokist אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Xebu שמתחילה ב "כרטיס ביקור - צריך חוות דעת בבקשה."

אני מסכים עם כל מילה של אנוביס. זה שנפטרת מהקווים בצדדים נתן תחושה הרבה יותר נקיה ונעימה לעין. הקווים פשוט נתנו תחושה כאילו מכונת החיתוך פספסה את מקום חיתוך הכרטיס.
אני דוקא אוהב את הקו המינימליסטי שבחרת. לפעמים זה מרשים הרבה יותר מעיצוב מרהיב בעל 1001 צבעים וצורות וכיוב'. הייתי ממליץ מאוד לתקן את הריווח בין שני הפונטים הגדולים ואת הכיתוב בתוכם. איך שזה ככה זה לא נראה טוב לעין. קצת מציק. לי בכל אופן. תן להם מעט ספייס אחד מהשני, ודאג שהטקסט יהיה במקום הנכון בתוכם וללא איך שהם עכשיו מנשקים את השוליים.
כמו כן גם אני הייתי מוסיף איזה רמיזה על עיסוקך. לפעמים אנחנו מחלקים כרטיסים לכל מיני מגוון של אנשים ולא תמיד כשאנחנו מעיינים בכמות הכרטיסים אנחנו יודעים לשייך מי זה מה. זה יכול להביא לך יתרון של בולטות. אז כן הייתי ממליץ להכניס אלמנט שיזכיר את עיסוקך, לא חייב להיות משהו מדוייק, זה יכול להיות אפילו קווי מתאר ולדעתי זה יהיה הרבה יותר יפה. אולי אפילו בחלק השחור עם קווי מתאר בצבע לבן נניח של איזו מצלמה, או משהו בסגנון. שלא יהיה בומבסטי מדי. שמור על הפשטות אני אוהב את זה ככה.

בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:59

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר