לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-05-2008, 14:04
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
אחרי חודשיים בצה"ל - נפלטתי מגולני ואני מתכוון לחזור ובגדול..

אז אני ישתף אתכם בחויות שלי אחריי חודשיים בצה"ל, גולני, גדוד 51 ואז בום! פציעה אחרי חודש וחצי.
אז ככה, התגייסתי לגולני (מרץ 08, גדוד 51) התחלתי את הטירונות ואחרי חודש וחצי בערך נפצעתי מה שגרם גם לניפוץ החלום להגיע לפלס"ר.
ובסבב הראשון של הפליטות דאגו לזה שאני יתחיל קורס בצריפין (קורס אופטי), ותאמינו לי שאני פשוט נשברתי מזה,לא האמנתי בכלל שאני יגיע למצב כזה , הסגל שלי כאילו כעס עליי שאני עוזב, כאילו זה באשמתי , המ"מ שלי ראה אותי יום לפני שעזבתי הוא אפילו לא אמר לי בהצלחה, לא שאני בוכה לכם, אני רק צריך כנראה לפרוק את מה שחויתי, כי בכל זאת אחרי שאתה מתכנן לעצמך משהו מגיל 16 ובמכה אחת הכל נהרס זה דבר שלא קל לעבור, במיוחד שזה קורא לך אחרי חודש וחצי בקרבי.
בכל אופן ,השבוע התחלתי את הקורס ,והשוק היה גדול, כי כל ה"תומך לחימה" הזה (לא שאני מזלזל חלילה) גרם לי להבין כמה אני רוצה לחזור ושהיום אני מוכן לעשות הכל כדי לחזור לגדוד שלי, ובכלל לקרבי.

אז באמת שאני עברתי שבוע וחצי של שביזות לא מהעולם הזה, אבל התאפסתי על עצמי והבנתי שאני חייב לעבור את הקורס להצליח בו ואחרי זה להתחיל להלחם לחזור לקרבי ,ובע"ה לצאת לגיבוש יחטיות, שבוע הבא ביום חמישי אנחנו יוצאים לאבט"ש ליד ים-המלח, באסה, אבל אני מסתכל עלזה בצורה חיובית, כך אני יחווה גם את החויות של תומכי הלחימה וגם בע"ה להיקרע בקרבי.
לפי מה שהבנתי בעיות משמעת או דברים בסגנון לא יעזרו לי להשיג את המטרה שלי אז אני חייב לנשוך שפתיים ולהבין שבשביל מטרה כזו אני מוכן לסבול את "טיפשות המערכת".
כואב באמת שהיום התקשרו אליי החבר'ה מהכתה שלי ,הם חוזרים הביתה אחריי שבוע פרט-צמד ,ק מה שרעו אותם אבל הם מאושרים עד הגג, וזה חסר לי בטירוף, כי בכל זאת חויתי איתם חודש וחצי של תיזוזים כמה מסעות והרבה מצב 2 .

אז אחרי הכל כנראה המשפט "מה שלא הורג מחשל" אמיתי ונכון לחלוטין, כי שמתגייסים ובמיוחד לקרבי פשוט הופכים ל"שוקיסטים",מילה שהיתה נפוצה אצלינו, אתה עובר הרבה דברים שלא ההית רגיל אליהם, והיום אחרי שעברתי קצת יותר מחייל רגיל שמשרת חודשיים (לא שאני איזה פז"מניק), אני יכול להגיד שיכול מאוד להיות שהמערכת הזו "הורסת מוטיבציה" ו"אוהבת לדפוק אותך"(לא שאני מאמין בזה) אבל מצד שני היא הופכת אותך ליותר מחושל ולא רק בצבא אלא גם לבעיות שנמצאות באזרחות.
כשאני יחזור לקרבי בע"ה באוגוסט 08 אני יהיה יותר מחושל והרבה יותר בטוח בדרך הזו, של קרבי, כל הלתת מבלי לקבל.

אז שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא בא לפגוע במוטיבציה לחבר'ה שעומדים להתגייס לקרבי או בכלל, להפך אני מנסה להסביר שגם כשנראה שהמערכת דופקת אותך זה איפה שהוא לטובתך ואם תסתכל טוב בסופו של דבר הרווחת מזה.

לסיכום ,אין ספק שזה מבאס לגמריי ,אבל הכל לטובה גם אם באותו רגע זה לא נראה כך, ובע"ה באוגוסט 08 אני יגיע חזרה לגדוד או ליחטיות. אז יאללה אוגוסט 08!

אגב אני ממש ישמח לקבל המלצות טיפים או כל עזרה אחרת.

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-05-2008, 23:33
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "אחרי חודשיים בצה"ל - נפלטתי מגולני ואני מתכוון לחזור ובגדול.."

אני ממחלקה 2 ג', חן ודניאל היו החובשים אצלי במחלקה (תמסור להם ד"ש).

אגב, לא הורידו לי שום פרופיל, יש לי 97, מה שקרה זה ככה -
נפצעתי בעבר, לפני הגיוס, והטעות שלי היא שלא תיפלתי, המשכתי להתאמן וכשהגעתי לגולני במסע השני הרגל שלי הסתובבה שלחו אותי לצילום אחרי זה לאורטופד שאמר שהבעיה לא רצינית ואני צריך מגן קרסול ופיזיותרפיה.
הקטע הוא שאחרי שבוע סדאות לפני שראיתי את הפיזיותרפיסט, הגעתי הביתה וכל הסוף שבוע לא יכלתי לעמוד על הרגל, ממש סבלתי ממנה, ואמא שלי פשוט ראתה אותי ככה ושלחה מכתב לבא"ח כדי לדווח להם על זה שאני צריך דחוף טיפול (בלי ידיעתי), זה גרם לקצת לחץ אצל מפקד הבא"ח והוא מיד קרא לי לשיחה ואמר לי שאני לא יכול להמשיך במסלול והוא נאלץ לפלוט אותי, בינתיים אני יתחיל לחזק את הרגל ואני יחזור במחזור הבא.
ההיתי אצל הקצין מיון והוא ישר בא אליי אם הקורס האופטי הזה, לא ידעתי בכלל מה עומד מולי ואיך כל זה מתנהל ,הגעתי לצריפין להתחיל את הקורס, חתפתי כאפה, וכנראה שאני התחייב לסיים את הקורס ורק אז לחזור לקרבי.
אני לא רוצה לעשות לו בעיות יותר מדיי, כמובן שלא להגיע לסירוב פקודה וחלילה כלא, כי בכל זאת אני רוצה קרבי ובע"ה לצאת לקצונה שם.
אני גם יודע שהביקוש לקרבי גבוהה, ואם אין לי בעיות משמעת ויש לי מוטיבציה ונתונים גבוהים אין סיבה שלא יחזירו אותי.
גם תכל'ס אני רוצה לצאת לגיבוש יחטיות הבא, החופ"ל אמר שבגלל שאני נפסלתי רפואי אני יהיה זכאי בעתיד לחזור על זה.

נראה לכם שאני יכול לחזור?כי אם לא אני יתחיל לעשות לו בלאגנים שם בקורס, מה נראה לכם?אני יצטרך להגיע לנפקדות?

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

נערך לאחרונה ע"י MAG707 בתאריך 16-05-2008 בשעה 23:40.
ישן 17-05-2008, 12:34
  ganju ganju אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.07.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי OrenH שמתחילה ב "מתכב מהלב ומהשנמה.. זה מה..."

תקשיב גל ( זה ודים) אם באמת תרצה לחזור לקרבי וכמו שאני מכיר אותך אז כן
אתה תחזור כי כל עוד לא הייתה לך ועדה רפואית שהורידה לך פרופיל זה סבבה... כי אח"כ לעלות פרופיל זה נורא קשה... להוריד זה קל , לעלות זה קשה
תקשיב שלח שוב כמה מכתבים לבא"ח תגיד להורים שלך לדבר עם המג"ד שיסבירו לו את העניין בנתיים תעבור את כל הפזיוטרפיות וכל הדברים האלה תבדוק תעשה שוב כמה צילומים שיחליטו אם אתה צריך ניתוח... מקסימום תשב בבית שהרגל שלך תחלים כמה חודשים ואח"כ שוב תתגייס לקרבי בנוב 08 או במרץ 09
כי וואלה אתה יודע שאין הרבה קרביים וכל אחד עוזר... תגיש גם טופס 55 אצל המשקית ת"ש וכל השטויות האלה
ותביא ת'טלפון שלך חחח אני צריך לדבר איתך
ישן 17-05-2008, 23:10
  משתמש זכר max-max max-max אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל max-max
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "אחרי חודשיים בצה"ל - נפלטתי מגולני ואני מתכוון לחזור ובגדול.."

אני לא מדבר מנסיון

יש לי מוטיבציה ומה שנקרע "רעל" לשרת ולתת מעצמי למדינה כדי לשמור אל אזרחי המדינה אך עם צה"ל יחליט לשבץ אותי במקום שאני לא מעוניין ,אני יעדיף כלא יש גבול לפי דעתי צה"ל לפעמיים מנצל את עודף המוטיבציה של מתגייסים לשרת ביחידות ועושה טובה שהוא מאפשר להם להיות ביחידות גדודים וכו... אני אומר עם אדם רוצה לשרת במקום מסויים למה לא לאפשר לו ? למה להקשות עליו ,עם יש לו מוטיבציה תנו לו את התפקיד שהוא מעוניין שיהיה מרוצה מהשרות.

בקטע הזה אני לא מוותר לצה"ל ,אני הולך לתת 3 שנים מחיי בתור לוחם תנו לאדם לשרת במקום שהוא מעוניין
לא רוצים ? תודה אני יישב בכלא עד שיתפנה מקום.

"מה שאנו עושים בחיים מהדד לנצח נצחים"

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:01

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר