27-05-2008, 17:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.06.05
|
|
|
לחברה שלי יש בעיה בבי"ס עם המורה לאמנות, עצות?
אז ככה.. קודם כל, העניין נוגע לחברה שלי, ולא אליי, אני פשוט דואג לה ולתעודת בגרות שלה..
העסק נוגע להגברת האומנות שלה. מסתבר שהמורה החליטה לסמן אותה בתור השעיר לעזאזל בכיתה שלה (שמונה 7-8 תלמידים) מאז כיתה י'.. עכשיו, חברה שלי מתכסחת איתה כבר קרוב לשנתיים (היא מסיימת י"א עכשיו), דיברה עם כל העולם ואחותו, למנהל לא אכפת, למחנכת שלה יש ראש נאיבי ("אני לא מאמינה שהמורה שלך עושה לך דווקא.."), ובתור זה ששומע את התלונות שלה, ואת הבכי שלה כמעט כל שבוע, אני החלטתי שמספיק.
הקטע הוא, שהמורה שלה פשוט לא מפסיקה להיטפל אליה. (לדוג', כשהתלמידות האחרות יוצאות להפסקה משלהן במהלך שיעור של שעתיים, אז המורה כועסת על חברה שלי שהיא יוצאת להפסקה משלה.., או לדוגמה שהמורה צועקת עליה מול כל הבצפר שהיא חיה בסרט שהיא תלמידה טובה ושהיא צריכה ללכת לפסיכולוג - מי היא בכלל שתחשוב אפילו לתת חוות דעת שכזאת!?).
אני מנסה לחשוב על פתרונות אפשריים לתופעה, כי זו פשוט סכנה לתעודת הבגרות שלה. אמרתי לה שתלך למורה לאמנות שלה ותגיד לה סבבה טעיתי, אני אעשה מה שאת רוצה כי אני סה"כ רוצה לסיים בצפר עם תעודת בגרות. העניין הוא שחברה שלי לא מוכנה.. ניסיתי לשכנע אותה והיא פשוט לא רוצה (אני לא מוכנה לפגוע בכבוד שלי עבור האשה הזאת).
אני מנסה לחשוב בכיוון של כתיבת מכתב למשרד החינוך.. כי זה פשוט עובר כל גבול. המורה אף איימה עליה שהיא לא תיתן לה לגשת לבגרות שנה הבאה (ואני עדיין פשוט לא מבין למה), מותר לה לעשות את זה בכלל?? כאילו, זה פשוט הפיכת החיים שלה לגיהנום, כאשר היא סה"כ בבי"ס על מנת לסיים, להוציא תעודת בגרות, ולהמשיך בחיים שלה.
עצות?
|