
03-06-2008, 21:15
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 03.04.02
הודעות: 1,320
|
|
|
|
|
סיפור הזוי של נאצים אוהבי ישראל
הנאצים שאוהבים יהודים ומגנים את השואה [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.haaretz.co.il/hasite/images/0.gif]
מאת עופר אדרת [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.haaretz.co.il/hasite/images/0.gif]
קבוצה גרמנית הנקראת "נאציונל סוציאליסטים למען ישראל" קוראת להפסיק לשנוא את העם היהודי כי הוא "חזק ושרד עד כה" [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.haaretz.co.il/hasite/images/0.gif] [התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.haaretz.co.il/hasite/images/0.gif] נאצים נגד אנטישמיות? הזוי ככל שנשמע הדבר, קבוצה גרמנית המכנה עצמה "נאציונל סוציאליסטים למען ישראל" (NASOFI), השיקה ביום העצמאות האחרון אתר תמיכה במדינת ישראל. "הפסיקו את השנאה לעם היהודי", נכתב שם. "היהודים הם עם בריא וחזק".
הקבוצה - שחבריה טרם נחשפו בציבור - טוענת שלישראל יש זכות קיום בהתבסס על עקרונות ישנים של דארוויניזם-חברתי, אותם אימצו הנאצים ערב מלחמת העולם השנייה, ובראשם "חוק הג'ונגל" לפיו החזק שורד. "ישראל השיגה את הזכות לחיות בין העמים במלחמות בלתי פוסקות", נכתב שם. "גם לישראל יש זכות קיום. גם לעם הזה יש תרבות... גם עם ישראל הוא מוערך... חובתינו, כניאו-נאצים, היא להגן על הטוב העליון הזה. לא רק בשביל האומה הגרמנית ומרחב התרבות האירופאי, אבל גם, ובמיוחד עבור ישראל", נכתב שם.
לצד זאת מותחים ה"נאצים-תומכי-ישראל" ביקורת קשה על עמיתיהם מבית, חברי מפלגת ה-NPD הניאו-נאצית, אותם הם מכנים "עסקנים, פחדנים וריקאציונרים". בקריאה חסרת תקדים הם כותבים במניפסט שמפורסם באינטרנט: "הראו לנו הוכחות למזימה היהודית לשלוט בעולם". הקריאות ההזויות האלה מתחזקות לנוכח מדבקות תעמולה שהפיצה הקבוצה בהם נראה ריינהרד היידריך, שישב בראש "ועידת ואנזה" שבה נידון "הפתרון הסופי", תחת הכיתוב - "כנאצי, אני יהודי". במדבקה נוספת שהפיצה הקבוצה נראים חיילים צה"ל במלחמת לבנון השנייה, תחת הכיתוב: "2,000 שנות מאבק הישרדות - כבוד למי שראוי לכך".
ביחס לשואה כותבת הקבוצה כי "יש להתייחס אל מה שכונה 'שואה'" בהקשר של מעשי הגנה עצמית של עמים מאויימים", ואולם "אין להצדיקה". במקום זה, לדברי הקבוצה, היה על הנאצים לתמוך בתנועה הציונית.
אף שטרם נחשפו בציבור מחוץ לאתר האינטרנט שהם מפעילים, חברי הקבוצה טוענים כי קיימו מפגש פעילים ראשון בברלין, בסוף החודש שעבר. הדיון שקיימו, לדבריהם, עסק ב"סולידריות עם ישראל, האנטישמיות, הקפיטליזם והאיסלאם".
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/989790.html
נערך לאחרונה ע"י The_Merlin בתאריך 03-06-2008 בשעה 21:18.
|