לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-06-2008, 22:04
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
צריך ייעוץ - נפלטתי מגולני לאופטי חי"ר ורוצה הכי בעולם לחזור..

מה קורה חבר'ה אני מקווה שאתם זוכרים את הסיפור שלי, בקצרה..
ההיתי בגולני (מרץ 08 51) נפצעתי, משהו ברצועה בקרסול, פלטו אותי לקורס אופטי, עכשיו אחרי הקורס אני אמור להגיע לגדודים (51, אגוז, 12...) בתור אופטיקיי חי"ר ואני בכלל רוצה לחזור לקרבי ואפילו לצאת לגיבוש יחטיות שיערך אני מאמין בספטמבר.
הדבר הכי חשוב לי כרגע בעולם זה לטפל בפציעה ולחזור כמה שיותר מהר לקרבי, אני לא יכול לחשוב בכלל שאני לא יחזור.

קיצר, מה אני יכול לעשות עכשיו כדי להשפיע ולתת למערכת להבין שאני לא יהיה אופטיקיי חי"ר ושאני בכלל רוצה לחזור לקרבי?

אם ונגיד אני יפספס את אוגוסט יגייסו אותי במרץ?

בכללי, מה אתם ממליצים לי לעשות היום במצב שלי?

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-06-2008, 19:06
צלמית המשתמש של MAG707
  MAG707 MAG707 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "צריך ייעוץ - נפלטתי מגולני לאופטי חי"ר ורוצה הכי בעולם לחזור.."

בקצרה, קרעתי רצוע לפני משהו כמו שנה וחצי שנתיים התגייסתי לגולני ובאיזה מסע התחילו לי כאבים ברגל למחרת בבוקר זה ממש הציק לי וביקשתי ללכת מרפאה משם כבר שלחו אותי לצילום שבצילום גילו שיש לי רווח בעצמות, האורטופד נתן לי מגן קרסול ופיזיותרפיה, עשיתי שני טיפולים ואז פלטו אותי לקורס הזה.
כרגע אני צריך להמשיך עם הפיזיותרפיה כדי לחזק את השריר ברגל וכך בעצם לפתור את הבעיה הזו.
הפיזיותרפיסט אמר לי שהרגל נחלשה באופן משמעותי בגלל הקרע ברצוע והרווח בעצמות ,ופשוט בקצת עומס או קושי מתחילים כאבים או שהיא פשוט מסתובבת, זה נשמע גרוע אבל הוא אמר לי שאין ספק שאם אני יתחיל פיזיותרפיה ויטפל בזה באופן מסודר אז בהחלט שאפשר חזק אותה אפילו יותר ממה שהיתה.

סתם שאלה שמעניינת אותי, אופטיקיי חי"ר בגדוד (51, גדס"ר..) יוצא עם נשק הביתה?

"הדואג לימים זורע חיטה, הדואג לשנים נוטע עצים והדואג לדורות מחנך אנשים"

ג ו ל נ י 51 !

נערך לאחרונה ע"י MAG707 בתאריך 06-06-2008 בשעה 19:12.
ישן 06-06-2008, 20:30
  giladp89 giladp89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.07
מה הפרופיל הרפואי שלך כרגע?
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "פרופיל קבוע 97. באמת נראה לך..."

אם תוכל לפרט פה מה הפרופיל הרפואי שלך כרגע ומה המושגים הרפואים המדויקים שבהם הרופאים השתמשו זה יוכל לעזור...אבל בכל מקרה מה שאתה צריך לעשות זה לבקש מהרופא שלך להסתכל בספר פרופילים כדי לראות מה הפרופיל שמגיע לך ובמידה והפרופיל הוא פרופיל לא קרבי, אז אתה צריך לשבת לחפש טיפולים לבעיה ולהשקיע את כל כולך בפיזותרפיה(או בטיפול אחר שתמצא לבעיה) כדי שיהיה לך בסיס "להלחם" על פרופיל שלך.

דוגמא מעודדת שאני יכול להביא לך היא של חבר שנקבע לו טרם הגיוס פרופיל 64 עקב בעיה קרדיולוגית מולדת, לפי ספר הפרופילים של צה"ל לא היה לו סיכוי אבל הוא החליט להלחם,עשה בדיקות השיג חוות דעת מכמה מומחים שהוא כשיר הגיע לוועדה רפואית ואכן קיבל פרופיל 82 והוא עובר בקרוב לתפקיד קרבי.
ישן 07-06-2008, 18:43
  CamelMild CamelMild אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.08
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי MAG707 שמתחילה ב "זהו ,שהבעיה היא שאני כבר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MAG707
זהו ,שהבעיה היא שאני כבר שלושה שבועות בקורס, ועכשיו אני לא יכול לעשו הרבה, השאלה היא אם כדאי לי להתחיל להציק להם עם טופס 55 כבר מעכשיו.

לגביי התפקיד, כמה שאלות:
אני יוכל להגיע להיות אופטיקאי באגוז או בסיירת?
אפטיקאיים יוצאים עם נשק הביתה?

dorzi, מה מצב אחי, כמו שאתה שומע כאן נפלטתי בגלל פציעה באחד המסעות שלנו, אבל אני חושב חיובי ומחכה לחזור, מה איתך, איך הולך?

א.אין ספק, אתה יכול להיות אופטיקאי בכל מקום הצבא יצטרך.
ב. אם תוצב במקום בעל רמת סיכון מתאימה תצא עם נשק הביתה.

אתה כבר היית בגדוד כשנפלטת ולכן כשתכנס לתפקיד סביר להניח (הייתי אומר בטוח לך תדע מה יקרה) שתוצב עם הגדוד שלך.

כדי מאוד שתתחיל לבקש לעבור לתפקיד לוחם מעכשיו, תתחיל לדבר עם משק"ית ת"ש כדי שלפחות יפתח לך התיק ושהתהליך יתחיל, אני ממליץ לך אבל להיות חייל טוב ולנסות לרצות את המפקדים שלך למרות שאתה לא אוהב את המקצוע כי בכדי לעבור לתפקיד לוחם תצטרך להצטייד בחוות דעת של המפקדים, תנסה להראות משמעת ורצון לתרום (אבל בכל זאת רצון עז להיות לוחם)
כן, החוות דעת הזאת יכולה לקבוע אם ירצו שתעבור ללוחמה, אף גדוד לא רוצה לוחמים בעייתיים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר