לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-06-2008, 20:07
  ליאור לוי ליאור לוי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.05
שינוי שיבוץ, צריך עזרה..

שלום לכולם, וחג שמח.

אני חייל בסדיר, אני 6 וחצי חודשים בצבא, אני גו'בניק עושה יומיות חמשושים בלי שבתות, התפקיד שלי הוא ש.ג בבסיס ליד מזי בקסטינה (של המשטרה צבאית) אני לא שוטר צבאי, אלא שייך לבית דין חיל כללי, אני לא מרוצה מהתפקיד ורוצה לצאת מהבסיס, דיברתי עם הרסר שלי, עם המפקדים מעל הרסר, כלום לא עוזר, קבעתי תור לקבן אבל בלי המלצה של המפקד, אני רוצה לעבור לבסיס מזי, להיות שם טבח, האם צריך לעשות קורס טבחות? אם כן כמה זמן נמשך הקורס?

האם קבן יכול לעזור לי בשינוי שיבוץ??

הבאתי מהמשקית תש, טופס 55 והיא אמרה לי לצרף מכתב למה אני רוצה לעבור, אני רוצה לעבור למזי להיות טבח שם בגלל שכל החיים שלי הייתי עובד בזה, מישהו יודע איך היציאות של הטבחים שם? הבנתי שכולם עושים 5 9 יומיות אבל אני לא יודע את השעות, מישהו יודע??

יש לי ת"ש 3 רשום בו חמשושים, ו2 אפטרים בשבוע, זה לא עוזר לי כי בתכלס זה היציאות שלי גם בלי הת"ש, למי שיש ת"ש 3 עושה אבטשים??

אני יודע שזה הרבה שאלות, אבל בבקשה תענו לי תשובות מפורטות כי זה ממש חשוב לי אני מרגיש שאני מתחרפן כבר בתפקיד הזה, אני כבר חושב על לצאת מהצבא...

תודה רבה מראש, שיהיה לכם אחלה שבוע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:20

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר