לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2008, 23:00
  GoldFish GoldFish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.01
שלח הודעה דרך ICQ אל GoldFish שלח הודעה דרך AIM אל GoldFish
טוב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי borison שמתחילה ב "מדריך בבסמ"ח"

יש לי הרבה מה להגיד בנוגע לזה, במיוחד עקב העובדה שזה מה שאני עושה בשנה וחצי האחרונה.
כמה דברים שבולטים במהלך השירות במדור:
1. ידע - גם דברים שקשורים לקורס וגם לא, לומד איך ללמוד (איך ללמד גם מן הסתם), איך לעבוד עם אנשים, איך לנהל את עצמך, איך ללמוד דברים חדשים (למידה עצמית) ועוד הרבה דברים - גם ידע מקצועי וגם ידע בעבודה צמודה עם אנשים.
2. הווי - יש במדור שלנו המון הווי, כולם מכירים את כולם ושמגיעים למדור מרוויחים כמה חברים חדשים.
3. מעבר לזה, שאלת לגבי התנאים - השעות הם מעבר למה שכרגע אתה עובר. בתור סגל אתה מגיע לפני החיילים שלך והולך אחריהם, בדר"כ 7 עד 10 וחצי. זה קשה בהתחלה, מתרגלים לזה די מהר, גם לעובדה שאתה בשושים, וגם שלפעמים אתה בא בשבת בשביל לסגור משימות.
בזמן שאתה לא בסגל, יותר נוח - עושה חמשושים, מגיע ב7 וחצי והולך ב10.

ברמה יותר אישית - אני לא ימליץ לך על התפקיד על עיוור - אני לא מכיר אותך, אבל מניח שאם הסגל שלך בחר בך לתהליך זה אומר משהו. אני יכול להעיד על עצמי שהשנה וחצי ביחידה שינתה אותי מאוד. זה תפקיד מאוד קשה, תפקיד שאתה חוזר בלילה עייף ואפילו מותש לפעמים, ובבוקר בקושי זז מהמיטה. אם אתה בנאדם שמסוגל לעמוד בזה, ושואב סיפוק מלהשפיע על אנשים ומעצם המעמד הזה של פיקוד אז זה דבר שידחוף אותך כל בוקר, וישאיר אותך בבסיס עד השנייה האחרונה לפני שצריך לחזור הבית/אכסניה.
לסיכום - התפקיד מאוד קשה, לא כל אחד יכול לעשות אותו, ועל אחת כמה וכמה לעשות אותו טוב.
אני היום יודע בתור מפקד שזה חוויה מאוד מבגרת, גורמת לך להסתכל על הרבה דברים בצורה שונה.

דבר עם הסגל שלך בכל מקרה, כנראה שאני מכיר אותם, רוב הסיכויים שגם מכיר אותם די טוב.
אם תעלה לחד"ס ותגיד למ"מ שאתה רוצה לדבר איתה על הדרכה בשיחה רצינית כזו. אני מבטיח לך שתקבל תשובה דומה ממנה.

חשוב לציין שהרקע שלי קצת שונה, אני מגיע מנתמ"מ ולא ממנהל - לא יצא לי להעביר סגלים של מנהל עד היום, אבל תבין שבמדור ההפרדה הזו לא קיימת, והחברים שלי ממנהל הם כמו מנתמ"מ ולהפך.
ד"א - איזה מחלקה אתה?

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה חבריק - תהיה עצמך בראיונות.

נערך לאחרונה ע"י GoldFish בתאריך 13-06-2008 בשעה 23:02.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר