לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-06-2008, 12:36
  DanielS13 DanielS13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.05.07
הבירוקרטיה הצה"לית במיטבה-שינוי בפרופיל ושינוי שיבוץ

אחרי כמה חודשים טובים שעברו מאז שנפלתי מירפ"א ב' בעקבות בעיית ראייה מסויימת, קיבלתי תאריך גיוס לשריון.
שמח וטוב לב האמנתי שכאן נגמר הסיפור, אך לא ולא.
היום התקשרו אלי מלשכת הגיוס, ובחורה נחמדה אמרה לי שאני צריך להגיע לוועדה רפואית על מנת להוסיף סעיף/להוריד פרופיל בהתאם לבעיה.
הטענות נגד שהעליתי כללו בין היתר את העובדה שבשריון מספיק פרופיל 72, וספק אם הפרופיל שלי יירד מתחת ל-82 אם בכלל (כרגע הוא עומד על 97 ללא סעיפים), אך לטענתה זה חובה וצה"ל מחייב אותי להופיע.

על כל פנים, זו לא הדאגה שלי.
מה שאני מודאג ממנו זה שישתנה השיבוץ שלי או יידחה למחזור אחר בגלל אותו שינוי.
כידוע בצה"ל זרוע אחת לא יודעת מה השנייה עושה, וגם אם כן אז זה ב-delay של זמן רב.
ייתכן כי בעקבות שינוי בפרופיל (שלא יסתור את הפרופיל הנדרש בשריון), יידחה שירותי או ישתנה שיבוצי?
היכן אני יכול לוודא את העניין עם גורמים בחיל שריון או באכ"א?

תודה לעוזרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-06-2008, 16:53

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי תומר21 שמתחילה ב "היי אחי, תוכל להסביר בבקשה..."

למען האמת זה גם וגם...
זה סוג של עין עצלה אבל לא בדרגה חמורה.
זאת אומרת שכשאני מסתכל עם שתי העיניים אני רואה מעולה, גם למרחוק וגם מקרוב
כשמפרידים בין העיניים אז בעין אחת אני רואה טוב, ובעין השנייה אני לא רואה כל כך טוב.
הבעיה עצמה לא פסלה אותי מטיס כי זה משהו שהגוף שלי מתגבר עליו ואני רואה טוב מאוד במצב ראייה נורמלי, מה שפסל אותי זה שהבעיה הזאת פגעה בי בראייה של תלת-מימד ברמה גבוהה.
לראיית תלת מימד צריך סנכרון של מידע מ-2 העיניים, ואני למעשה מקבל את רוב המידע מעין אחת.
אומנם הצלחתי לראות את רוב תמונות התלת מימד שהציגו לי, אבל כשזה הגיע לרמות גבוהות שההבדלים היו מזעריים לא הצלחתי להבחין בזה וזאת הייתה הבעיה שפסלה אותי למעשה.
ישן 22-06-2008, 17:46

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי תומר21 שמתחילה ב "תודה על התגובה המהירה, שורה..."

ממה שהבנתי זה משהו שנובע מבעיה בהתפתחות אחת העיניים...
אם מאבחנים את זה מוקדם (מאוד מוקדם, עד גיל 3 אני חושב), עוד אפשר לתקן את זה באמצעות רטייה שמכסה את העין הטובה ומאלצת את המוח להשתמש בעין הלא טובה, אבל באיזשהו שלב הטיפול כבר מפסיק להיות אפקטיבי.
אני יכול להגיד לך משהו אחד,
אם זה פוסל אותך מטיס, וטיס זה באמת משהו שאתה רוצה, עם הרבה מאמץ וכוח רצון תוכל לערער ולהיכנס לקורס.
בסופו של דבר היו אנשים בקורס טיס עם בעיות חמורות בהרבה ממה שלי יש, הכל שאלה של רצון.
אני אישית לא ערערתי כי טיס בלאו הכי לא היה הכיוון שחיפשתי, כך שלא הרגשתי צורך לעורר מהומות, אבל אם זה באמת מה שאתה רוצה אל תתן לשום דבר לעצור אותך.

בהצלחה ומקווה שתעבור
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:44

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר