לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-06-2008, 13:47
  Guy.P.A Guy.P.A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
יש תקווה לערעורים בחמ"ן...! הסיפור המלא

הסיפור שלי לא באמת כל כך מסובך, אבל סוף משמח ובלתי צפוי!

התחלתי להתמיין למודיעין בסוף מאי 07, מיונים לפרוייקט אופק כמו כולם, עברתי שלב ועוד אחד ועוד אחד, בקשתי להגיע לפרסית ולשם גם התמיינתי.
הייתה בדיקת שמיעה תחקיר בטחוני, ואז הגיע הראיון המסכם.

את הראיון לא עברתי, בדיעבד גיליתי שהיו לכך כמה סיבות -
1. הם פחדו מהעיניים שלי שהם מקרה קצת מיוחד אבל לחלוטין לא משמעותי בחיי היום יום שלי
2. מכישורי הלמידה שלי - אני מב"רניק, מקצוע מורחב אחד גיאוגרפיה, ולא תלמיד בשמיים.
תאכלס צודקים.

העניין הוא שמאוד רצתי להגיע למודיעין ולא התכוונתי לוותר.
התחילו הערעורים, ולמרבה הפלא לא עבר שבוע והתקשרו אלי בדחיפות לשלוח הצהרה של רופא עיניים שאני מסוגל לתפקד כרגיל, וזה חייב להגיע אליהם עד למחר בבוקר כי אז מתקיימת הוועידה הרפואית של אופק. ( או משהו כזה ).

הלכתי על הבוקר לרופא עיניים שמתוקף החוק אסור לו לכתוב תצהירים כאלה, רצתי לאופטומטריסט, עשתי בדיקה והוא כתב תצהיר, אותו הם קיבלו.

לאחר כמה ימים קבלתי זימון לראיון נוסף שייקבע אם אני חוזר למסלול, נסעתי לתל אביב, היה ראיון, כתבתי מאמר שכזה, והביתה.
זה היה שלשום.

אתמול התקשרו אלי והודיעו לי שהתקבלתי למסלול אלעד בפרוייקט אופק, לומדים ערבית 5 חודשים בגבעת חביבה, עושים בגרות 5 יחידות, ומתגייסים..!

מה רצתי להגיד בזה?

אל תוותרו! עם כמה שהביאוס גדול כשלא עוברים, אם הרצון גדול, צריך לעמוד על הרגליים ולעשות כל מה שאפשר כדי להגיע לאן שרוצים, ולפעמים זה מצליח!

זה באמת הדבר הכי טוב שקרה לי, אני בעצמי לא האמנתי..

גיא
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-06-2008, 15:41
  Guy.P.A Guy.P.A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי אופקיסט שמתחילה ב "לקורס אלעד באמת שולחים..."

אל תתבאס, ההפך.

אני מאוד מרוצה מהסיפור הזה, עדיף פחות אינטנסיביות מאשר לקרוע את עצמך עם פרסית.
שלא לדבר על זה שערבית זה הרבה יותר שימושי.

אני לא הייתי תלמיד בשמיים ( בלשון המעטה ), ועצם זה שנתנו בי אמון בכזה מסלול זה כבר הרבה יותר ממה שציפיתי, ואני ממש מקווה שאני אצליח.

בכל מקרה, אני לא מאמין שיהיו שם הרבה מב"רניקים, גם אם המסלול פחות אינטינסיבי מפרסית בבית פלדמן, מדובר פה על קריעת תחת רצינית, וגם 5 יחידות שאתה מקבל לתעודה(), ומהכירותי עם החבר'ה שלי מהכיתה ומב"רניקים מהאיזור, אין הרבה שמסוגלים לכך ( או בכלל יירצו ).
אני עדיין עושה חושבים עם עצמי איך אני אעשה את זה.

מכיוון שאני ממש מפחד להתחיל שם מאחורה מדי, כבר קבעתי עם מורה לערבית פה בקיבוץ שתתן לי שיעור אחד לשבוע ככה בשביל ה catch up בזמן החופש.
אני לפחות מקווה שאני אשתנה שם לטובה ויהיו לי כישורי למידה שיעזרו לי, כי באמת הייתי תלמיד דיי גרוע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר