לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-07-2008, 21:52
  משתמש זכר yoni.p yoni.p אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.08
שלח הודעה דרך ICQ אל yoni.p
שאלה החלפת דיסק קשיח בשרת HP עם לינוקס CENTOS

שלום רב!

יש לי שרת HP DL 140, השרת מאוד יציב הביצועים שלו מעולים והוא אף פעם לא נתקע לי, מגיע ל UPTIME ממוצע של 270 יום , וגם זה רק כי אני אוהב פעם בשנה להחליף קרנלים.

השרת עובד כבר 3 שנים כמעט ( אמנם בתנאים של חוות שרתים ממוזג ועם גיבוי חשמל כמו שצריך ),
הדיסק הקשיח שלי הוא Maxtor 6Y080L0, שידועים כאחלה דיסקים לשרתים, מאוד אמינים ויציבים.

בכל זאת , על מנת לחיות בראש שקט , ולא לדאוג ליום הדין , שאני יודע שאמור להגיע אם לא עכשיו אז עוד כמה שנים , מה הפרוצדורה של העברת המערכת לדיסק חדש?

האם ACRONIS או GHOST יעשו את העבודה ללא בעיה?

מה שאני מפחד שיקרה שילך לי ה GRUB מעצם תהליך השכפול, אסור לי להרשות לעצמי DONWTIME של יותר מ 60 דקות.

האם למישהו יש נסיון עם שכפול שרת לינוקס לדיסק חדש? , ואולי אני סתם דואג וזה פשוט יעבוד בלי בעיה?

אשמח לתשובה מפורטת לגבי הנושא ממישהו שכבר עשה כזה דבר אם יש פה כזה!

זה הדיסק שלי

קוד:
hda: Maxtor 6Y080L0, ATA DISK drive Disk /dev/hda: 80.0 GB, 80026361856 bytes 255 heads, 63 sectors/track, 9729 cylinders Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

כמו כן , איזה דיסק קשיח אתם ממליצים לי לשים במקומו? - חשוב לציין שאני צריך דיסק שיודע לעמוד בתנאי עבודה לא קלים - מחזיק מסדי נתונים של MYSQL , נותן שירות VIDEO STREAMING וכמה עשרות אתרי אינטרנט ושרתי רדיו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-07-2008, 19:03
  משתמש זכר yoni.p yoni.p אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.08
שלח הודעה דרך ICQ אל yoni.p
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "bs אומר כמה בתים לקרוא בפעולת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שימי
bs אומר כמה בתים לקרוא בפעולת קריאה אחת. אם המספר הזה קטן, זה סתם מבזבז זמן על קריאות מיותרות. בקריאה רציפה, אין סיבה שהמספר הזה לא יהיה גדול...

dd זו בסך הכל תוכנה די "טפשה" - היא קוראת בתים וכותבת אותם למקום אחר בדיוק כפי שהיא קראה אותן. לכן ביצוע dd על התקן מסויים לתוך התקן אחר ייצור עותק מושלם וזהה ברמת הביט (1 ל-1) של המקור... כולל bootloader, כולל טבלת מחיצות, כולל הכל.

מעולה! , תודה על ההסבר ,אני אשקול שיטה זו ,
אני מתכוון להתקין על מחשב לניסוי לינוקס ולנסות להעביר את הנתונים ככה,
יש לי פה 2 דיסקים זהים WD 80 JB
ככה שברמת העקרון זה אמור לעבוד לפי ההסבר שלך.

thanks
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר