לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-07-2008, 14:09
  netanel300 netanel300 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.08
דילמה קשה...

שלום לכולם!!
קיבלתי מנילה קרבית כנראה כי הפרופיל שלי גבוה ויש לי יום סיירות ב23 בחודש.. הגיוס שלי במרץ 2009 כי אני קטן ואני שוקל להקדים לנובמבר.. אבל לא על זה אני רוצה לדבר..
עד עכשיו הייתי במיונים של טיס ונפלתי בפסיכולוגית (אני רוצה להגיש עירעור נקווה שיקבלו אותו) ולא היה לי משהו אחר בראש, כאילו לא בניתי על זה שאני יהיה טייס אני יודע כמה זה קשה אבל גם לא חשבתי על שום דבר אחר בנתיים.. עכשיו הבנתי שאם אני הולך ליום סיירות אני כאילו מצהיר שאני רוצה קרבי ואין לי סיכוי לצאת מזה אחר כך.. זה נכון??
זה לא שאני לא רוצה להיות קרבי, אני לא יודע אם אני מתאים לזה כי אני לא סוס ואני לא מאלה שמתאמנים כל הזמן.. עכשיו אני בבעיה גדולה כי אני לא יודע מה לסמן במנילה והאם שווה לי ללכת ליום סיירות בכלל.??
האם יש תפקיד קרבי שיכול להתאים לי (אין לי בעיה להכנס לכושר אבל זה יקח קצת זמן) ושיתן לאמא שלי אפשרות לישון בלילה.? חח הדבר האחרון שהיא צריכה זה שאני יתגייס לקרבי ועוד ליחידה שנכנסים בה לעזה וכל הפעולות האלה..
אני גם לא רוצה להיות ג'ובניק עם כל הכבוד להם אבל מבחינתי זה בזבוז של 3 שנים בלי אפשרות להתקדם אחר כך... אגב יש לי עדיפות לשרת בחיל האוויר כי הבנתי שהתנאים שם הכי טובים...

תודה רבה רבה למי שיכול לעזור לי לייעץ או כל דבר שיתן לי קצת כיוון.. מצטער על החפירה חח אני פשוט מבולבל מהקטע הזה וכל אחד אומר לי משהו אחר... שוב תודה מראש!!!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:06

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר