לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-07-2008, 23:13
  tracy tracy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.06
מכתב מחיל השריון

אהלן אהלן,
היום קיבלתי מין מכתב (תמונה של טנק יורה,על רקע כחול) מחיל השריון("האדם שבטנק ינצח")
שמסביר במעומעם על החיל, על פלס"ר 401 ו-7, האפשרות להתגייס יחד מס' חברים לאותה המחלקה וכו'...
המכתב עורר בי פניקה לא קטנה, במנילה סימנתי שריון (1) [ע"ע מלכודת מנילה?]ואני ממש לא רוצה למצוא ת'עצמי בכוך זעיר במפלצת פלדה רועמת...
אם כבר אחת מאפשרויות השיבוץ הפחות פופולריות - אני מעדיף את חיל ההנדסה(שסימנתי (3) עבורו..)
בנוסף, דירגתי את חטיבות החי"ר(גולני,נח"ל, גבעתי בסדר הזה, דירוג של 3-4-5 בהתאמה)
בדירוג גבוה, ומן הסתם אני מקווה להגיע לאחת מהן (אני משמיט את צנחנים כי לא עברתי את הראיון צנחנים-דובדבן האחרון, כמו גם את ראיון אגוז שקדם לו :cry: )

אחרי החפירה הזאת - נחזור לעניינינו -- האם עוד מישהו קיבל את המכתב הזה? האם יש סיבה מוצדקת להכנס ללחץ מתון עד בינוני? :?

נ.ב.
יש לי המון המון הערכה למלפצות הברזל והאנשים שעושים עבודת קודש בהפעלתן ושמירה על מחוזותינו - אני יודע שיש להם חשיבות מכרעת במלחמה ובשגרה, אני פשוט לא רוצה להגיע לשם, בתור קלסטרופוב ידוע.
ותו לא! אז אנא חסכו בהרצאות, והדרת פני צעיר!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-07-2008, 00:18
  tracy tracy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.06
טוב הנה תיקונון קטן..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי tracy שמתחילה ב "מכתב מחיל השריון"

ככה זה כשאתה בלחץ, אתה נוטה לעשות טעויות..
גם במכתב שלי מצוין 31 במאי(סאליטטה דואר ישראל!) ובנקודה הראשונה מצויין "...לתת לך הזדמנות לבחור להצטרף..."
נגולה אבן מלבי חלקית, אני עדיין לא יודע מה השיבוץ שלי(ואני עדיין מקווה שהוא לא תותחנים\שיריון)...
אבא שלי ראה את המכתב וחשב שאני משוגע...לטענתו בתקופתו (היה בחיל הקשר ואחראי על פלוגת טנקים), תקופת קהלני ושות' (כולנו שמענו את הסיפור על כוח צביקה במסע בעקבות לוחמים..) חיל השריון היה מקום סופר מבוקש. הוא אומר שאז חיילי שיריון הגיעו לרס"ן עוד בתקופת הסדיר, מה שנחשב נדיר.
הוא גם הסביר לי על התמימות שלי והחשיבות של הטנק ובלה בלה בלה, הנהנתי בהסכמה(כי אני מסכים, אבל אנחנו מלש"בים פעורים - מה לנו ולראייה מערכתית?)
לרגע חשבתי שהוא מצטט את המכתב, אז חזרתי להסתכלות נוספת, וראיתי את הפרטים ה"קטנים"...
בכל אופן, בהצלחה לכל המתגייסים באשר הם(אלא אם כן אתם מתגייסים לחמאס או משהו..)
מנהל\ת אני חושב שכבר אפשר לנעול.
תודה כולם!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:55

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר