לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2008, 22:33
  R_Z R_Z אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.07
זימונים ומיונים שונים - הצבא לוחץ

שלום לכולם,

אני אמור להתגייס בנובמבר 08, ומילאתי שאלון יח"ש עם העדפות של נח"ל (5), גולני (3) וגבעתי (2).
הפרופיל שלי הוא 97.
אחרי הצו הראשון קיבלתי זימון לצ"א ונפלתי בירפ"א א', לאחר מכן קיבלתי יום סיירות וגיבוש צנחנים אך לשניהם לא הלכתי כי הייתי במצב כושר גופני שלא היה מאפשר לי לעבור אפילו שעה (למרות שאני יודע שהרבה מזה זה בראש, התאמנתי במשך שנה ב"אחריי", אני יודע מה זה דורש וידעתי שלא אעבור).
קיבלתי גם מכתבים לעתודה רפואית, אקדמאית ולוגיסטית, אך אני ממש לא מעוניין להיות עתודאי.

בכל אופן, אחרי היום סיירות אליו לא הלכתי קיבלתי זימון למיונים לחובלים כמאותר צדדי (למרות שאין לי משקפיים או משהו שיפסול יום סיירות), ולא ניגשתי למיונים מהסיבה הפשוטה שאני לא מעוניין לשרת בחובלים.
קיבלתי גם מיונים לפראמדיקים למרות שסימנתי בשאלון שאינני מעוניין, ולא ניגשתי למיונים, בעיקר כי אני ממש לא מסוגל להתעסק עם כל העניין הרפואי, זה לא בשבילי בכלל.
לכל אורך התקופה הזאת קיבלתי מכתבים שמנסים למשוך אותי לשריון, תותחנים, נ"מ והנדסה קרבית, וכן טלפונים משריון, אבל אני לא רוצה לשרת בתפקידים כאלה, אלא להיות בחי"ר.

בנוסף כל זה, אתמול בבוקר קיבלתי טלפון מחיילת במדור סיירות שאמרה שהיא רואה במחשב שאני נמצא בתהליך מיון לסטי"לים. כמו שאמרתי, לא ניגשתי למיונים ואף התקשרו אלי יום קודם לכן לשאול אם אגיע ואמרתי שלא. אמרתי את זה לחיילת, והיא אמרה שהיא לא יודעת מה הסיבה, אבל במחשב מופיע שאני בתהליך מיון. בנוסף היא הציעה לי לדחות את הגיוס מנובמבר למרץ 09, ולקבל גיבוש חובלים ללא מיון מוקדם.

אז השאלות שלי הן אלה-
א. למה אני מופיע כמלש"ב בתהליכי מיון לסטי"לים למרות שלא הגעתי למיונים ואמרתי בפירוש שאיני מעוניין בתפקיד?
ב. האם יש סיבה לכך ש"רודפים" אחריי לתפקידים שלא ביקשתי אותם, בעוד שאחרים עוברים שלבים ארוכים בדרך אליהם? (חובלים, פראמדיקים). האם זה אומר משהו על הנתונים שלי?

תודה למי שקרא את הכל ויגיב, אני מצטער על החפירה.
כמו כן אני רוצה רק להדגיש שאולי זה נראה מהסיפור שאני עצלן או משהו כזה, אבל זה לא המצב. פשוט החלטתי, אחרי יום הסיירות וגיבוש הצנחנים, שאני לא מתכוון להפוך עולמות כדי להגיע לתפקיד שנחשב כביכול כאיכותי, אלא שאלך לאן שיגידו לי ביום הגיוס (או לפני), ואני מקווה שזה אכן יהיה נח"ל כמו שביקשתי, וגם אם לא- אז אני אסתדר בכל מקום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-07-2008, 23:00
  תומר21 תומר21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.11.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי R_Z שמתחילה ב "זימונים ומיונים שונים - הצבא לוחץ"

עזוב את צהל בשקט ותגיד תודה שמציעים לך כלכך הרבה תפקידים,
אין מהניסיון שלי לענות לך למה הם רודפים אחריך בצורה כזאת
אבל באמת שאני לא מבין אותך אתה מוותר על כלכך הרבה אפשרויות ככה באוויר
אפשרויות שאין לכל אחד ואתה תצטער על זה בעתיד
וסלח לי אבל לא הייתה באחרי כי אם כן הייתה בא למיונים בגישה של
יום סיירות - למה לא לנסות?!
צנחנים - למה לא ?!
סטילים - מזה בכלל?
וחובלים...שעזובתך להיות רב חובל אתה יכול לחתום ויתור בכל רגע, אז במקום ללכת ולנסות ולהוציא את המירבי מכל אופציה (חובלים נותן לך בסופו של דבר ראיון אגוז+צנחנים דובדבן)אתה בא בגישה כזאת..
הדבר היחידי שעשיתה נכון זה למלאות תמנילה..
בכל מקרה באתי לעורר אותך..
כי יש מלשבים שהיו מתים לקבל כלכך הרבה הזדמנויות כמו שלך..
בהצלחה

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.maglan.org/templates/professional/451/main/he/gfx/semel_maglanist.gif]

ישן 17-07-2008, 13:36
  תומר21 תומר21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.11.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי R_Z שמתחילה ב "תודה על הזלזול, אבל אני מאמין..."

אין קשר לכושר בסיסי אם אתה מוכן בראש ולא מוותר אתה תקבל מה שאתה רוצה ואל תזבל לי בשכל ותגיד לי שזה לא נכון כי גם אני בקבוצת כושר קרבי כבר שנתיים ועברתי כמה גיבושים וסימולציות בחיים שלי
אין שום קשר לעצלנות והפיכת עולמות, אבל נותנים לך צ'אנסים (והרבה) אז למה אתה לא לוקח? אני רואה בך פראייר ולא עצלן
אבל עזוב אני לא בא לשכנע אותך אני סהכ בא להראות לך שאתה טועה בגישה שלך
(להפך..אני בא לטובתך..)

קיצר אם לא תשנה גישה, לא תגיע רחוק.

ועכשיו בקשר לשאלות שלך
הם מנסים למשוך מלשבים מאיכות גבוה אליהם, כמו שאתה מבין אין להם מה להפסיד אז הם פשוט מציקים לך עד שאולי תגיד כן
ב. יש לך נתונים גבוהים זה כל מה שאני יכול להגיד לך

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.maglan.org/templates/professional/451/main/he/gfx/semel_maglanist.gif]

ישן 17-07-2008, 14:16
  QWQ QWQ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.08
תעזבו אותו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי R_Z שמתחילה ב "זימונים ומיונים שונים - הצבא לוחץ"

תעזבו אותו ותפסיקו לחפור לו מה אתם באים לחנך אותו עכשיו.
הוא לא הלך זאת החלטה שלו מה אתם רוצים ממנו הוא לא ביקש את עצתכם בנושא הזה.
חוץ מי זה שאתם מקנאים וזה לא יפה.

כנראה טעות במחשב ולמה הם רודפים אחריך אולי בגלל שיש לך נתונים אישים גבוהים והם
מוצאים לנכון לשבץ אותך בתפקיד איכותיים שיועילו לך ולהם.
עצה שלי אל תבוא בראש קטן ,חבל אתה רק תפסיד תחשוב בגדול.

דרך אגב זה רק מוכיח את התאוריה שלי לגבי הצבא
ככול שאתה לא רוצה ,הם רוצים אותך יותר ווככול שאתה רוצה הם לא רוצים אותך.
קצת כמו במערכת זוגיות. אין הצבא פשוט שובר מוטיבציה מנסיון.

היום הסתכלתי במנילה ששלחתי לפני חצי שנה ופתאום אני רואה שסימנתי צנחנים 2
ותקלוט שאני משובץ לצנחנים בתור מאותר.
התאוריה עובדת

מי שראה את הסרט סלח סבאתי שהוא מבקש שיכון והלא נותנים לו ואז הוא מבקש מעברה
ושולחם אותו לשיכון ,אותו רעיון.

נערך לאחרונה ע"י QWQ בתאריך 17-07-2008 בשעה 14:21.
ישן 17-07-2008, 17:56
  R_Z R_Z אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי QWQ שמתחילה ב "תעזבו אותו"

תודה.

ורק כדי שתבינו קצת יותר טוב את הגישה שלי- אני לא "ראש קטן", מי שמכיר אותי יודע שאני ההיפך הגמור מזה.
תומר21- אמרת שאתה נמצא בקבוצת כושר קרבי כבר שנתיים, אתה בטח מסכים איתי שמעבר להחדרת המוטו ש"הכל בראש", מדברים איתכם (לנו לפחות עשו את זה) ואומרים תמיד שלא משנה המקום אליו תגיע/תשובץ, אלא מה שתעשה בו. בנאדם איכותי עם יכולות גבוהות יגיע גבוה בכל מקום, אם הוא רק ירצה, ולפי הגישה הזאת אני הולך- אני לא נלחם לפני הגיוס כדי להגיע למקומות שנחשבים "איכותיים", כי אני באמת מאמין שאני יכול לתרום הרבה לצבא, בין אם זה יהיה בסיירת מטכ"ל, לדוגמא, ובין אם בגדודי החי"ר.
בסך הכל, אני בהחלט שואף לתרום כמה שיותר בשירות הצבאי, ואני יודע שגם בלי להיות בסיירות מובחרות יהיה לי תמיד מקומות בהם אוכל לתת מעצמי כל מה שרק אפשר ויותר מכך.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:09

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר