לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-07-2008, 04:03
  Sleek Sleek אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי galavdi123 שמתחילה ב "הנפצות על שריון"

אני מתגייס לשריון , ואני יענה לך על השאלות בתור אחד שלא יודע כלום על טנקים, אולי תבין משהו.

1. אתה לא בא לשחק משחקים , ואתה לא לשבת ולהשתזף בצבא נכון? כל החירנקים אוכלים חול ואבק ואני בטוח שגם בשריון כמו בכל יחידה קרבית צריך לאכול קצת חול ואבק לפעמים , כי אחרת, איך נהיה הכי טובים?
2. לא הייתי בטנק , לא יודע לענות
3. מי ישמן וידאג לטנק אם לא מי שמשתמש בו? "פראיירים אחרים"?, אני מתאר לעצמי שטנק זה דבר שצריך תחזוקה , שצריך שידאגו לו.

מה שאני מנסה להגיד לך פה זה שאם אתה לא רוצה עבודה שחורה , סיוטים , חול ואבק - תהיה גו'בניק.
ואל תשכח, אחרי כל עבודה מסריחה ומעייפת, יבוא תגמול פי 2 עליה.
אחרי כל פעם שתשמן את הטנק , אתה תוכל להשתמש בו ולהנות מהעוצמה והיכולת שלו.
אחרי כל פעם שתאכל חול , אתה תלך לחדר אוכל עם כל החבר'ה החדשים שלך ותשיר שירים חזק כמו שבחיים לא שרת.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-07-2008, 08:00
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06

1) בחי"ר אתה גם רץ בתוך האבק הזה. בתותחנים גם יש חול ואבק, במודיעין שדה אתה הולך בחול עם משהו ממש כבד על הגב ואחרי זה עוד צריך להתחבא בתוך החול. אם אתה קרבי אתה בשטח, ואם אתה בשטח אתה נהנה מחול, אבק וזבובים מרגיזנים. חוץ מבחיל הים - שם יש לך רק לחות, מלח ועכברים ענקיים שנראים כמו משהו מ"מבוכים ודרקונים".

2) בקיץ יכול להיות חם בטנק. אבל יכול להיות חם גם לעמוד עם קרמי, ולשבת מאחורה בג'יפ ממוגן. בדגמים היותר חדשים אמור להיות מיזוג אוויר מסוג כלשהו. אבל היי, תגיד תודה שאתה לא רץ בחום הזה!

3) לא צריך לשמן את החוליות, רק לדאוג שהן יהיו מתוחות. אם אתה רוצה להתעסק פחות עם גריז, אל תהיה נהג. גם לא עושים את זה כל הזמן - פעם בשבוע מנקים את הטנק (ביום חמישי, לפני שיוצאים הביתה, בדרך כלל) - הנהג מגרז את המזקו"ם ומטפל בו, הטען מנקה את המאגי"ם, התותחן מנקה את הצריח מבפנים עם ספוג והמפקד עוזר לכולם או מסתתר בחדרו.
ישן 24-07-2008, 09:56
  matainho matainho אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.03.06
שלח הודעה דרך MSN אל matainho

הגיע הזמן לקצת תשובות ממקור ראשון ולא משמועות (אני מט"ק ב-188)

1. בשריון אתה אוכל חרא כל הזמן עם חול ואבק

באימונים בהכשרה שלך (שתערך ככל הנראה בשיזפון, אלא אם תהיה בחטיבה 7) אתה כן תכיר את הפודרה (חול גרוס דק-דק) כמו את יד ימינך. הפודרה של שיזפון היא ככל הנראה העמוקה ביותר במדינה, ולכן היא גם יותר מעצבנת.
האם זה משנה משהו? לא כל כך....בסה"כ פודרה. כמו שאמרו, אתה מעדיף להעלות פודרה עם הטנק מאשר לכבוש יעד ברגל ובריצה. גם חי"רניקים אוכלים חרא, מתפלשים בבוץ (בזמן שאתה נוסע עליו) וזוחלים בחול. ויודע מה? בזמן אימון לא נולד החי"רניק שלא מקנא בשריונרים (כשנגמר האימון זה מתחלף).

2.בתוך הטנק חום אימים אין אוויר וחנוק

בקיץ קצת חם. לא חנוק ולא נעליים. בכל הטנקים יש מאוורר לאנשי הצוות שמקובעים בעמדה נוחה בטנק ובהחלט מקלים על האימון. חוץ מזה בסימנים 3 ו-4 יש גם מערכת מיזוג שהיא על הכיפאק.

3
.כל הזמן צריך לגרז ולשמן את הטנק ואת החוליות שלו שזה סיוט

לא.
כמו שנאמר, פעם בשבוע יש טפ"ש (טיפול שבועי, שאגב ממש לא מחייב להיות בחמישי..תלוי ביציאות של הפלוגה) בהם הנהג מגרז פיות גירוז בטנק בעזרת מגרזת (כלומר לא בידיים, אם כי העסק עדיין קצת מלכלך, ואם יש 'דב גריז' - אז בכלל העסק נקי). ככל שהטנק חדיש יותר ככה יש פחות ופחות פיות גירוז...להמחשה: בסימן 4 יש בערך 9-11 פיות גירוז (לא סגור), במרכבה 3 יש 23 ובסימן 2 זה באזור ה-100.
את החוליות לא משמנים, מגרזים ולא שום הנפצה אחרת שאמרו לך. לזחל יש לדאוג מבחינת שלמות החלקים ושהוא יהיה מתוח.

----------------------------
ישן 24-07-2008, 19:41
  galavdi123 galavdi123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי matainho שמתחילה ב "הגיע הזמן לקצת תשובות ממקור..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי matainho
הגיע הזמן לקצת תשובות ממקור ראשון ולא משמועות (אני מט"ק ב-188)

1. בשריון אתה אוכל חרא כל הזמן עם חול ואבק

באימונים בהכשרה שלך (שתערך ככל הנראה בשיזפון, אלא אם תהיה בחטיבה 7) אתה כן תכיר את הפודרה (חול גרוס דק-דק) כמו את יד ימינך. הפודרה של שיזפון היא ככל הנראה העמוקה ביותר במדינה, ולכן היא גם יותר מעצבנת.
האם זה משנה משהו? לא כל כך....בסה"כ פודרה. כמו שאמרו, אתה מעדיף להעלות פודרה עם הטנק מאשר לכבוש יעד ברגל ובריצה. גם חי"רניקים אוכלים חרא, מתפלשים בבוץ (בזמן שאתה נוסע עליו) וזוחלים בחול. ויודע מה? בזמן אימון לא נולד החי"רניק שלא מקנא בשריונרים (כשנגמר האימון זה מתחלף).

2.בתוך הטנק חום אימים אין אוויר וחנוק

בקיץ קצת חם. לא חנוק ולא נעליים. בכל הטנקים יש מאוורר לאנשי הצוות שמקובעים בעמדה נוחה בטנק ובהחלט מקלים על האימון. חוץ מזה בסימנים 3 ו-4 יש גם מערכת מיזוג שהיא על הכיפאק.

3
.כל הזמן צריך לגרז ולשמן את הטנק ואת החוליות שלו שזה סיוט

לא.
כמו שנאמר, פעם בשבוע יש טפ"ש (טיפול שבועי, שאגב ממש לא מחייב להיות בחמישי..תלוי ביציאות של הפלוגה) בהם הנהג מגרז פיות גירוז בטנק בעזרת מגרזת (כלומר לא בידיים, אם כי העסק עדיין קצת מלכלך, ואם יש 'דב גריז' - אז בכלל העסק נקי). ככל שהטנק חדיש יותר ככה יש פחות ופחות פיות גירוז...להמחשה: בסימן 4 יש בערך 9-11 פיות גירוז (לא סגור), במרכבה 3 יש 23 ובסימן 2 זה באזור ה-100.
את החוליות לא משמנים, מגרזים ולא שום הנפצה אחרת שאמרו לך. לזחל יש לדאוג מבחינת שלמות החלקים ושהוא יהיה מתוח.

----------------------------

למה זה מתחלף?
מה יש לשריונר לקנא בחירניק אחרי אימון? מאיזה בחינה?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר