לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-07-2008, 21:02
  zxccxz zxccxz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oiboot שמתחילה ב "יחידת הקומנדו של זרוע היבשה - יחידת אגוז - כמה שאלות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי oiboot
שבוע טוב לכולם!
הבנתי שככל הנראה במרץ 09 אני אלך לגולני, שם אלך לגיבוש יחטיות בתקווה להגיע לאגוז (אם לא - טופס 55 ואני הולך לגיבוש מטכ"ל/שלדג בהזדמנות הראשונה כי אני מאוד מאוד מאוד רוצה שלדג), אז הנה כמה שאלות:
1. מה יכול להעלות את הסיכוי שלי להתקבל לאגוז? יש אולי שאלון העדפות פלוגות ביום של גיבוש יחטיות?
2. אם אני בגיבוש יחטיות מקבל את הפלוגות (פלחה"ן, פלחי"ק, פלנ"ט, אבל לא פלס"ר), מה הסיכוי שלי לצאת מהן ולהכנס לאגוז?
3. נניח וקיבלתי בגיבוש תוצאה - אגוז, מה הולך הלאה עד לקבלה ליחידה עצמה?
4. ע"מ להגיש טופס 55 מתוך יחטית, צריך לחתום ויתור? וע"מ לצאת לגיבוש סיירת כלשהי?
תודה רבה!

1.מחבר שהתקבל לאגוז במרץ דרך יטחיות אתה בתחילת הגיבוש מסמן שאתה רוצה אגוז אבל הבנתי שזה מוריד לך את האופציה לסיירת גולני ועוד דבר הבנתי שממרץ הגדס''ר כולו מאוחד ואין כבר פלסר,פלנט ופלחהן אז תסמן שם פשוט אגוז.
2.לא נראה לי שיש סיכוי כזה
3.מסלול של שנה וארבע עד לקבלה ליחידה
4.אין לי מושג,אני חושב שלא יראו את זה בעין יפה,למרות שאני מכיר מישהו שסיים טירונות הוא היה בפלסר גולני הלך לגיבוש שייטת והתקבל לשייטת.
הבסיס של אגוז 2 מ' מהבית שלי וזה אחלה מקום,האנשים ממש טובים , היחידה מעולה ולפי מה שהבנתי מחברים שמשרתים ביחידות שונות כל הזמן עולים לה התקציבים ומפתחים אותה והרמה שלה רק תלך ותעלה אני מקווה שתתקבל לשם ! בהצלחה !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2008, 13:23
  tracy tracy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי zxccxz שמתחילה ב "[QUOTE=oiboot]שבוע טוב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי zxccxz
1.מחבר שהתקבל לאגוז במרץ דרך יטחיות אתה בתחילת הגיבוש מסמן שאתה רוצה אגוז אבל הבנתי שזה מוריד לך את האופציה לסיירת גולני ועוד דבר הבנתי שממרץ הגדס''ר כולו מאוחד ואין כבר פלסר,פלנט ופלחהן אז תסמן שם פשוט אגוז.
2.לא נראה לי שיש סיכוי כזה
3.מסלול של שנה וארבע עד לקבלה ליחידה
4.אין לי מושג,אני חושב שלא יראו את זה בעין יפה,למרות שאני מכיר מישהו שסיים טירונות הוא היה בפלסר גולני הלך לגיבוש שייטת והתקבל לשייטת.
הבסיס של אגוז 2 מ' מהבית שלי וזה אחלה מקום,האנשים ממש טובים , היחידה מעולה ולפי מה שהבנתי מחברים שמשרתים ביחידות שונות כל הזמן עולים לה התקציבים ומפתחים אותה והרמה שלה רק תלך ותעלה אני מקווה שתתקבל לשם ! בהצלחה !

זה נכון מה שהוא אומר? אם אתה מבקש אגוז כבר לא תוכל להגיע לפלס"ר?
ישן 28-07-2008, 22:24
  -POW- -POW- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
"קומנדו" לכו חפשו בסרט לא בצבא האמיתי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oiboot שמתחילה ב "יחידת הקומנדו של זרוע היבשה - יחידת אגוז - כמה שאלות"

שייטת 13, מטכ"ל,שלדג, 669 ויעל נחשבות ליחידות הכי מובחרות בצה"ל.
אגוז היא לא פחות מקצועית ולא פחות "מובחרת". רק הבעיה היא שאגוז הוקמה כיחידת לחימה גאוגרפית- יענו בשטח מוגדר, כמו למשל דובדבן שפועל רק באיו"ש.
כיום אגוז גלשו מתוך הגזרה הייעודית שלהם- הצפון, לבנון, סוריה, וחיזבאללה בעיקר לעוד תחומים שכל הצבא גלש לשם- ללחימה בטרור. אז עכשיו אגוז פועלים גם בשטחים וגם בעזה וגם בעוד כל מיני מקומות- איפה ההבדל בין שלדג ואגוז?

צה"ל זה לא סרט של רמבו או איזה ספצנאז רוסי.. לכל יחידה יש ייעוד ספציפי ומוגדר היטב לשעת מלחמה, בזמן שלום כולם עושים לוט"ר ועוד כל מיני דברים.

תאמין לי שבשעת מלחמה מטכ"ל יאספו מודיעין כמו ילדים טובים ושלדג יסמנו לחה"א ועוד כל מיני ושייטת יגנו על שטחי המים של ישראל.

לכל יחידה יש את הייעוד שלה. רוצים משהו אחר תשחקו ברמבו 12.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:04

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר