27-07-2008, 21:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.02.07
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oiboot שמתחילה ב "יחידת הקומנדו של זרוע היבשה - יחידת אגוז - כמה שאלות"
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי oiboot
שבוע טוב לכולם!
הבנתי שככל הנראה במרץ 09 אני אלך לגולני, שם אלך לגיבוש יחטיות בתקווה להגיע לאגוז (אם לא - טופס 55 ואני הולך לגיבוש מטכ"ל/שלדג בהזדמנות הראשונה כי אני מאוד מאוד מאוד רוצה שלדג), אז הנה כמה שאלות:
1. מה יכול להעלות את הסיכוי שלי להתקבל לאגוז? יש אולי שאלון העדפות פלוגות ביום של גיבוש יחטיות?
2. אם אני בגיבוש יחטיות מקבל את הפלוגות (פלחה"ן, פלחי"ק, פלנ"ט, אבל לא פלס"ר), מה הסיכוי שלי לצאת מהן ולהכנס לאגוז?
3. נניח וקיבלתי בגיבוש תוצאה - אגוז, מה הולך הלאה עד לקבלה ליחידה עצמה?
4. ע"מ להגיש טופס 55 מתוך יחטית, צריך לחתום ויתור? וע"מ לצאת לגיבוש סיירת כלשהי?
תודה רבה!
|
1.מחבר שהתקבל לאגוז במרץ דרך יטחיות אתה בתחילת הגיבוש מסמן שאתה רוצה אגוז אבל הבנתי שזה מוריד לך את האופציה לסיירת גולני ועוד דבר הבנתי שממרץ הגדס''ר כולו מאוחד ואין כבר פלסר,פלנט ופלחהן אז תסמן שם פשוט אגוז.
2.לא נראה לי שיש סיכוי כזה
3.מסלול של שנה וארבע עד לקבלה ליחידה
4.אין לי מושג,אני חושב שלא יראו את זה בעין יפה,למרות שאני מכיר מישהו שסיים טירונות הוא היה בפלסר גולני הלך לגיבוש שייטת והתקבל לשייטת.
הבסיס של אגוז 2 מ' מהבית שלי וזה אחלה מקום,האנשים ממש טובים , היחידה מעולה ולפי מה שהבנתי מחברים שמשרתים ביחידות שונות כל הזמן עולים לה התקציבים ומפתחים אותה והרמה שלה רק תלך ותעלה אני מקווה שתתקבל לשם ! בהצלחה !
|