04-08-2008, 21:57
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 04.05.04
|
|
איזה מגניב זה, מציירים משהו יוצא דופן ופתאום כולם מגיבים 
קודם כל, תודה רבה על התגובות.
אליאנה,
ההשראה לציור היו רחובות מקורים כאלו, כמו בלאס וגאס. בגלל זה הטשטוש בין רחוב לתחנת רכבת, שלא חשבתי עליה
בהתחלה, אבל זה דווקא טשטוש שאני אוהב. מתאים לי משהו לא מוגדר.
ואני משתדל לחדש כל הזמן 
תודה
אביחי,
רחוב של שוק זה דווקא רעיון יפה 
אין יותר מדי פתחים בכוונה, מה גם שחשבתי על הדירוג של המפלסים כעל מרפסות, ואז ממילא לא רואים את הפתחים
שלהן.
שמח לשמוע שאהבת (:
אורית!
נחמד לראותך פה 
רכבת, רחוב, מה זה משנה? העיקר שזה שלי ושזה מוצא חן בעיני הצופים 
אורי,
ביוב?! זו קצת הגזמה. אלא אם אתה מניח שהאספלט ם הוא מים זורמים. נסלח לך.
האמת שזו הייתה התנסות ראשונה עם הטושים הללו בלבד, בלי לשלב את האחרים שאני עושה בהם שימוש
בעיקר בציור שיער, כך שגם הציור לא גדול במיוחד (שמינית גליון) וגם לא ממש מתוכנן. אולי הבא יהיה יותר
גדול. נראה 
ערן,
האמת שהכוונה הראשונית הייתה להתנסות עם הטושים, והרעיון שנבחר אכן היה בציור פרספקטיבה כלשהי,
בעקבות צפיה באיזו עבודה ב-DA (שנעה חלקה איתי).
אם אתה שם דגש על הפרספקטיבה - כבר הצלחתי באחת המשימות שלי.
התאורה לא מושקעת וגם לא ממש מתוכננת. שני הדברים היחידים שטרחתי להצליל בדיוק באותו כיוון הם האדם
והכלב שהולכים על המדרכות. השאר היה מאד אינטואיטיבי.
אין לי בעיה עם ה"הטעיה" בנוגע למיקום, כי הוא לא באמת חשוב. אם הוא מעלה תהיות זו רק נרק לזכותי.
אני אוהב שציורים שלי גורמים לאנשים לחשוב.
ולציור הזה לא יהיה המשך, הוא איפשהו באיזור ה"סקיצה". בהתחלה בכלל תהיתי אם להעלות אותו ושוכנעתי
שכן בגלל תגובות נלהבות 
תודה
נעה,
שמח לשמוע שאהבת 
הפרטים הקטנים היו תוספת מאוחרת שלי, ולא מתוכננת כלל. גם כי הרגשתי שחסר משהו וגם כי חשבתי שזה
ישדרג את הציור. השילוב בין הטושים לבין הפיילוט עושה את העבודה.
טכנית הציור בסדר, לא מצוין. מקווה שהבא כבר ישאף למצוינות 
תודה
הדס!
טוב לראות אותך פה, גם מפרסמת וגם מגיבה באשכולות אחרים 
זה לא חתול, זה כלב! הוא אפילו מוציא לשון (מלחית). הוא קצת מקושקש, אז לא רואים פרטים.
ואני יוצא הרבה מהמסגרת. רוב ציורי הדמויות שלי הם בעיקר כדי להעביר זמן. בשאר הציורים יש אווירה,
משמעות או כוונה כלשהי. אני חושב שברוב הציורים שהם לא דמויות יש קונספט כלשהו והם לא "קשקוש" נטו.
תודה 
inspired-session,
לא יודע עדיין איך קוראים לך 
השימוש שאני עושה בטושים סביר פלוס, יש לי עוד הרבה ללמוד ושיטת העבודה איתם על פני משטחים גדולים
עדיין לא ברורה לי במלואה, לכן אני מתנסה איתם.
שמח לשמוע שאתה אוהב את הציורים שלי, תודה 
|