לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2008, 22:06
  elad1528 elad1528 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.06
סמכות של רופא יחידה (מפקד מרפאה)

טוב אז הסיפור שלי הוא כזה הייתי בקורס חובלים כמה חודשים ויצאתי בגלל בעיה רפואית אחרי המלצה של רופא מומחה שהמליץ לפסול אותי מקרבי וועדה רפואית שלא קיבלה את ההמלצה והורידה לי פרופיל ל-72 שלחו אותי איך לא - לתותחנים. שם נפגשתי עם רופאה שקלטה אותי ליחידה ולה סיפרתי את כל הסיפור, היא המליצה לי להתחיל את הטירונות בתותחנים ולראות איך אני מסתדר. הטירונות עדיין לא החלה ואני על תקן ממתין בשיבטה כבר שבועיים. לפני יומיים נפגשתי עם רופא אחר ביחידה שאמר לי שכתבו לי בתיק הרופאי שאני לא כשיר רפואית לעבור טירונות וכדי לברר את העניין אני צריך לדבר עם המפקד מרפאה שאיתו נפגשתי אתמול. המפקד מרפאה אמר לי שלדעתו יהיה לי קשה לעבור את הטירונות ולכן הוא כבר כמה ימים מנסה להחזיר אותי לבקום, כמו כן באותה הנשימה אמר לי שאם הוא לא יצליח אז אני אשאר בתותחנים ויעבור את הטירונות כמו כולם בלי פטור אחד אפילו. (מאוד חכם מצידו). טוב אחרי החפירה השאלה שלי היא כזאת יש ביכולתו של מפקד המרפאה בשיבטה להחזיר אותי לבקום? ואם כן מה יעשו איתי בבקום? כי הפרופיל שלי נשאר אותו הדבר לכן אם אראה קצין מיון הוא שוב ישלח אותי לקרבי..

תודה רבה מראש לעונים וסליחה על החפירה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר