לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-08-2008, 16:36
  sig228 sig228 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.08
תשובות...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sig228 שמתחילה ב "שאלות על דובדבן-לפה"

1.גיבוש- הגיבוש נעשה בבאח צנחנים כמה ימים אחרי הגיוס. מה יש בו? מה שיש בגיבושים: ריצות אלונקות זחילות שקים וכו. ברור שעדיף לבוא בכושר הכי טוב שלך לגיבוש זה בטוח לא יזיק אבל יש גם אינסוף דוגמאות על אנשים שהיו ממש חלשים פיזית ועברו בסוף ככה שזה לא הכל, אבל זה יתרון ללא ספק.
2.גם מי שלא מאותר יכול להתקבל אני אישית מכיר כמה לוחמים כאלה. וכן, מהקבוצה של המאותרים מתקבלים די הרבה.

לגבי המכות והפיצוצים שהזכרת...אם אתה מתכוון ל"סדרת שבי" אז אין את זה בדובדבן, יש קרב מגע אבל לא מפוצצים אותך במכות "סתם", ובטח לא גורמים לך לצלקות ונכויות כאלו ואחרות, ואם כבר קרה משהו זה מחוסר מקצועיות של המשתתפים.

לגבי מסתערבים וכל העסק הזה..אני מעדיף שלא להיכנס לזה אבל אם אתה חושב שכל דובדבן הם מסתערבים-טעות בידך, ההיפך הוא הנכון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-08-2008, 13:14
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
בתגובה להודעה מספר 47 שנכתבה על ידי oiboot שמתחילה ב "נצל"ש"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי oiboot
אם כבר נכנסו לקטע של המילואים... שמעתי שאנשים ששירתו בסדיר ביחידות כמו שייטת 13, שלדג ו/או 669, הם מזומנים לעיתים למילואים ביחידות שלהם למשימות כל מיני. זה נכון? פשוט לי דווקא נראה די הגיוני שבש13 וב669 לא ישימו מילואימניקים בני 40 ששירתו בכלל בנ"מ, למשל, בדיוק כמו שנראה די הגיוני שלא יושיבו על וולקן או פטריוט בחור בן 30 בכושר מצויין שבכלל שירת ב669 או בשלדג...

כמובן שמילואימניקים בני 40 מיחידות מובחרות, כנראה לא ייקחו חלק בפעולות, אבל אל תשכח שמילואימניק יכול ליהיות גם בן 25 וכו', ויש סבירות שכן ייקחו אותו לפעולות, אבל יש גם את הסדירניקים שאצלם הכל עוד טרי ורוב הסיכויים שישתמשו בהם.
מילואימניקים בגיל מבוגר יותר יכולים לשמש בתפקידי הדרכה כאלה ואחרים, העברת גיבושים וכו'.

אני די בטוח שמילואימניקים מיחידות "רגילות" לא ישרתו במילואים ביחידות מובחרות.

מקווה שעניתי לך פחות או יותר.
ישן 30-10-2008, 14:23
  IROMAN21 IROMAN21 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.11.07
בתגובה להודעה מספר 57 שנכתבה על ידי McaricK שמתחילה ב "שלום אני נפלתי מקורס טייס..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי McaricK
שלום אני נפלתי מקורס טייס לאחר צ'ק 15 ועוד שבוע יש לי שבוע ראיונות, שעדיין לא ברור לי אם הראיון זה לצנחנים, או צנחנים דובדבן, ומה זה אומר בעצם?
אני מתראיין כדי להיות מאותר דובדבן?
או מתראיין כדי להתגייס לצנחנים ומשם לצאת לגיבוש?

ושאלה כללית: אם מישהו מאותר דובדבן הוא עדיין צריך לעשות גיבוש על מנת להתחיל מסלול בדובדבן?
לא ממש הבנתי איך מגיעים לדובדבן.

כמעט בטוח שהראיון הוא לצחנים\דובדבן וזה אומר שאתה יכול לעבור אותו כמאותר דובדבן שזה אומר שאתה בטוח בצנחנים אבל בשביל להגיע לדובדבן תצטרך לעבור גיבוש שבוע לאחר הגיוס,
או שאתה תעבור אותו ותתקבל לצנחנים בלי להיות מאותר דובדבן.

מי שמאותר דובדבן חייב לעבור גיבוש על מנת להתחיל מסלול בדובדבן.. זה שאתה מאותר נותן לך רק תאופציה לעשות גיבוש יחד עם מאותרי דובדבן, שמישם הסיכוי להגיע לדובדבן הוא גבוהה בהרבה מאשר אחד שהוא אינו מאותר ועובר תגיבוש יחטיות עם כל שאר המתגבשים.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:00

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר