לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-08-2008, 01:29
  shy900 shy900 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.04.07
ps3 או X-BOX או PSP

לאחרונה מכרתי את הפלסטיישן 2 שלי ואני רוצה לקנות קונסולה חדשה ואני פשוט משתגע אני לא יודע מה להחליט כל דבר מפתה חבל על הזמן,אני נכנס לגיימספוט רואה סרטונים של משחק שיש בקונסולה הזאת ואין בזאת ושואל חברים וכל אחד אומר לי על משהו אחר.
ת'אמת משלוש הקונסולות שכתבתי אני הכי מתלהב מהPSP אמרו שיש לו גרפיקה מעולה,והוא ממש נוח אבל מצד אחד יש בו כפתורים קטנים והמסך נראה לי תמיד יותר מדי קטן שאי אפשר להנות ממנו אבל מצד אחד כל החברים שלי ממליצים אבל גם אין לו יותר מדי משחקים טובים שאני מתלהב מהם או שאני פשוט לא יודע על קיומם חח.
עכשיו הפלסטיישן 3 שמעתי שהוא מעולה אך הוא מגושם כבד ומתחמם מהר ואפשר להנות ממנו אך ורק אם מחברים אותו לטלוויזיה שתומכת בHD ואין לי כזאת אך יש את ה-XBOX 360 שהוא נשמע לי מעולה אבל אמרו לי שהוא לא כל כך מוצלח למרות שאני לא מבין למה,אני פשוט משתגע תעזרו לי מה לקנות.
אני מחפש קונסולה מאוד שימושית שניתן להרכיב בה צ'יפ ולצרוב לה משחקים,אחת שאני יוכל לחבר אותה לטלוויזיה רגילה והיא לא תוריד מאיכות המחשק או החוויה.
המשחקים שאני יותר אוהב הם:ברנאוט,מידנייט קלאב,ניד פור ספיד,תקן,כל מיני משחקי מכות ואקשן כאלה כמו איישין כריד והנסיך הפרסי אני לא מתלהב ממשחקי יריות של בנאדם אחד כזה וכל הדברים האלה או ממשחקים מסובכים אם כל מיני נשקים כאלה מעצבנים.
אשמח לקבל את עזרתכם!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-08-2008, 13:04
  משתמש זכר PPF PPF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.07
שלח הודעה דרך ICQ אל PPF Follow me...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי puzpuz שמתחילה ב "בזמן האחרון הפסיקו להשקיע ב- PSP, ולא נראה לי שזה ישתנה..."

אתה צריך לעשות הפרדה קלה בין הקונסולות הנייחות לבין הניידות.
אתה צריך להחליט מה אתה מעדיף קונסולה ניידת (PSP ו-DS) או נייחת (XBOX360 או PS3).
אני יכול לתת את דעתי לגבי הנייחות כי אין לי קונסולות ניידות.
אני לפני כמה חודשים רציתי לקנות XBOX360 ואח שלי בדק אותו אצל חבר ושיחק מלא והיינו ממש קרובים לקנות אותו אבל שבדקתי קצת על הפלייסטיישן 3 לפני שאני קונה את ה-XBOX360 הבנתי שהוא קונסולה טובה יותר ומבלי לראות אותו קניתי אותו ואני מרוצה מכל רגע.
השלטים שלו מאוד נוחים ויש לו בטרייה פנימית שזה מצווין והוא עובד למשך 20 שעות ונטען ב-4 שעות, המשחקים שלו מאוד כיפיים (אני כרגע מסתדר עם 3 בקרוב אני מקבל עוד 2) ואני מאוד נהנה ולא רק מהמשחקים.
אני מעביר סרטי HD, תמונות גולש באינטרנט ועושה המון דברים מעבר למשחקים.
בחודשים הקרובים הפלייסטיישן 3 ישתלט על השוק וכל משחק יהיה טוב יותר מהשני כי מפתחי המשחקים צוברים ניסיון בפיתוח משחקים אליו.
אם יש לך אפשרות לקנות את הקונסולה מחו"ל אז תקנה פלייסטיישן 3 80 GB עם Dual Shock 3 (השלט החדש עם הרטט) ב-399$ בקרוב החבילה הזאת תצא למכירה.
לגבי הבעיות התחחממות שציינתה הם ממש לא נכונות לגבי הפלייסטיישן 3 כי רק ה-XBOX360 סבל מבעיות התחממות קשות שלעיתים קרובות שרף את המכשיר והיום פתרו את הבעיה ע"י שינוי טכנולוגיית הייצור. מבחינת הטלויזיה זה חלק עיקרי מאוד מהחוויה כי בשתי הקונוסולות רצוי שיהיה טלויזיה עם תמיכה ב-HD כי החוויה היא לגמרי אחרת. אני שיחקתי בפלייסטיישן 3 שלי בטלויזיה רגילה של 29" במשך כמה חודשים ונהנהתי מאוד ושקניתי טלויזית HD אז ראיתי בעיניים והבנתי על מה כולם מדברים זה פשוט עולם אחר. אם אין באפשרותך לקנות טלויזית HD אפשר לקנות מסך של 24 או פחות אינץ' ולחבר אותו לפלייסטיישן.
לגבי הגודל של המכשיר, שני הקונסולות יחסית גדולות ואני מניח שאין בכוונתך להעביר אותם ממקום למקום אז הגודל לא ישנה העיקר שהיא תעשה את העבודה.

נערך לאחרונה ע"י PPF בתאריך 09-08-2008 בשעה 13:11.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:04

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר